Hayallerinize, hedeflerinize, sevdiğiniz insanlara... vs ulaşabilmek için yürüdüğünüz o yolda, yolunuza taş koyan insanlar oldu mu hayatınızda?

#BirTutamAşkk
#Yolunataşkoymak

#Yolunataşkoymak
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Oldu hemde her defasında , ya taşı kenara koyup devam ettim, ya da yolumu değiştim kuzu, her türlü, engel olana değil, Allah'a boyun eğdim. olmuyorsa vardır Allah'ın hikmeti :-)
Yoluma taş koyanlar oldu elbet ama böyleleri beni daha çok hırslandırıyor bu yüzden hayatımda olmaları beni yukarıya taşıyor :)
Zaman zaman çıkıyor öyle insanlar hayatımıza ve çıktıda yolumdan dönerek onları sevindirmedim taşları ayıklayıp devam ettim yoluma :)
Hiç faaliyete geçtiklerini görmedim. ama ilk fırsatlarında istisnasız herkezin yapacağı şeydir bu.
Cevap
16Cevap
Sevdiğim insanlar gereksiz taş koydu. Belkide sevdiğim insanlar gereksiz insanlardı.
Hayaller ve hedefler konusunda hep sınıfım.
Oldular! Başarılı olduktan sonrada, o başarıların meyvelerine göz diktiler. Kıskançlığın pençesinde halen bazıları...
Yoluma taş koyduktan o insan hayatimda olamiyor maalesef..
Bir insanin olumsuz bir etkisini gördügüm anda iliskimi keserim onunla.. :/
Hep oldu..
Hayatımda hiç birşey belki yolunda gitmedi !
Ama hiiç birşey beni yolumdan da geri döndürmedi yolumdan da etmedi..
Çok oldu hemde çok yol yürünmeyecek hale geldi ama yürümeye çalışıyoruz işte
Taş koyma çabası oldu ama koyamadılar. İnsan kendi izin vermediği müddetçe kimse ona engel olamaz.
Malesef cok oldu... Düştüm ama ölmedim.. Daha güçlü adımlarla devam ediyorum yoluma.
Ah, sen bir işi beceremeyen ama çamur atmakta birinci olanları diyorsun. Şey değil mi bunlar ya, beyinlerinin yerine dillerini koymuş eksiklik yaşayan amipler?
Kafaya koydugum herseyi yapiyorum. Cok sukur tas koymaya calisanlar elbette olsafa yenilmedim
ben daha yola çıkmadım 28 yaşındayım ama hayatım 0 da kaldı
yürümüyorum ben bıraktım artık hayalleri falan çok lazımsa işi olan beni buluyor zaten
her zaman çıkıyor öyle insanlarda üzerine basıp geçmek gerekiyor kalıp sorunlarla uğraşacak zaman yok
Hayir genelde kendi salakliklarim yuzunden hedeflerime gec variririm istisnasiz her zaman böyle
oldular tabii yabanciysa "sen kim kopek" dedim tanidiksa helede akraba kaldik oyle..
En çok ailem (!) Koydu ama bunlar beni durduramaz 😎
olmaz mı hiç sürüsüne bereket
Hep oldu olmaya da devam ediyor
Koyuldu... Koyuluyor.
İnsanlar yoluma taş koyamaz
Oldu tabiki. onlar sayesinde burdayız
olmaz olurmu ama taşa takılsamda düşmedim
Belki de en büyük engeli kendimiz koyuyoruz.
Kiskananlar koydu tabi yok soyle yok boyle
Koydular ve hala daha koymaya devam ediyorlar.
Olduu, ayağımın kenarıyla ittim tüm taşları
Buldozer aldım düzleyerek gidiyorum
Hemde çok. Mücadeleler bizi güçlendirir
Ben koydum
Olmadı
Evet, oldu.
her zaman oldular..
evet en basda babam
Elbette oldu.
Söz guzelmis
Evet
Olmuştu.