Ben gobegimle mutlu olmaya calisiyorum 😄😄 peki ya siz kusurlarinizla mutlu musunuz?
Bizim lisenin yanında ilkokul vardı.. bi' gün okul çıkışı bi' ilkokul öğrencisi sen neden insanların arasında yaşıyorsun doğana yani ayıların yanına dönsene demesiyle çocuğu çöp kutusuna atmam ve o gün spora başlayıp 1.5 yılda 50 kilo vermem.. daha dün gibi aklımda 😂
Helal! işte özgüven budur. onlar kusur değil geliştirilebilir. önemli olan Yaradanın, seni yarattığı şekil ve şemale saygı gösterip kendini kabullenmek
minik bir ayva göbeği sorunum var ve tabi çarpık dişler ama sorun değil ileride tel takarım. Barışık sayılırım bazen ağlıyorumda oda aklıma gelince :d
Her ne kadar zayif olsamda yemek yiyince gobegim çıkıyor seviyorum onu 😁
Cevap
14Cevap
Gereğinden fazla. yiyip kilo almak vücutla barışık olmak. anlamina gelmemeli hem sağlık. hem. psikolojik sorunlara davetiye. cikarir hareketin kadar yiyorsan o zmn vücudunla barisiksin demektir
vücudunuzla barışık olun. kusurlarınızı gizlemeyin. mesela benim bicepslerim çok iri, boyum uzun, karın kaslarım fazla şekilli, çüküm o kadar büyük ki işerken tuvalete değiyor ama ben kusurlarımla mutluyum.
Bende şişmanım ama kilolarıma aşığım diyebilirim. Hepsini severek yedim içtim ve sonunda kilo aldım bence sorun değil
Ben dert etmiyorum da çevremdeki insanlara dert oluyor sanırım.
Aynen barışığım kulaklarda hafif kepçelik var canım kulaklarım :D
tülerik ve kabarık saçlarim var dnbdd o kadar barışığım ki kanka bile diyoyorum jfjfjf
Barışık olmayıp reddettiğin an, kaybettiğin andır aslında; öyle olanlar başka bir benliği, kendi oluşturduğu çukurun içe attıklarında artık kendileri olamıyorlar.
Allah bizi kusursuz yarattı. Biz kusur olarak görüyorsak gercekten bir kusur olduğu anlamına gelmez.
her kusur çok daha güzel yapıyor aslında bizi..
bizler insanız taş bebek veya mükemmel değl..
Genelde barışığım tembellik ruhumda var..😂
Göbeğime dans ettiriyorum kızların önünde hey yavrum hey.
Kendimi çok seviyorum. göbrkli de kemikli de canım kendim ❤
Önce kusuru yok etmeye çalısırim başaramiyorsam allah vergisiyse barış imzalarım 😊
Burnum yamuk alnım geniş ve dudağım incecik ama kendime bayılıyorum asdf 😂
Barışığım çok zayıfla oldum tombulda oldum fitte oldum her zaman ne yapacağımı bildim sevdim o hallerimi
Her şeyim güzel 😛😂😂
kiloluysam ya da fazlalıklarım varsa sağlık açısından barışık olmayı bile düşünmem ha elimden gelen her şeyi yapıp kilo veremiyorsam da o zaman yapacak bir şey yok
Kendimi seviyorum neden küseyimki
Evet barışık sayılırım
Evet kendimi beğeniyorum
kusursuz kusurlarım var
Kime ne..
Vucudumdaki kusurlari seviyom ben hih
hiç barışık deglm hepsini yaptırmak istiyorum
lanet olsun bugun yine kusursuzum 😁
kusurun seni sen yapar😇
Evet çünkü bana aitler
Ben şahsen göbüşümle mutlu olamazdım.
1-2 geçebilecek şey dışında memnunum.