Örneğin kilolar ya da ani kilo kaybına dayalı çatlaklar, kırışıklıklar yerçekimine dayanamayıp pes etmiş vücut hatları 🙄vb...
Vücudunuz ile barışık mısınız?
Örneğin kilolar ya da ani kilo kaybına dayalı çatlaklar, kırışıklıklar yerçekimine dayanamayıp pes etmiş vücut hatları 🙄vb...
Vücudunuz ile barışık mısınız?
Burnum dışında evet.
Üst bacağımda lisede kilo alıp verdiğim için çatlaklar var ve çatlaklarımla mutluyum. Çoğu kadın, kafaya takıyor da bana gayet normal geliyor.
Bacaklarım, çocukken gözlerim görmediği ve yürüyüşüm tuhaf olduğu için bir süre ( uzun bir süre ) alçıda kalmış ve sonradan çarpık bir hâl almış. Duruşuma poz verirken dikkat ettiğim için batmıyor. Bir de diz kapağımın kemikleri çocukken çok yoğurt ve balık yediğim için çok gelişmiş. Doktor “ Kızımız bozulmazsa erkek kemiği gibi.” demişti. 😂😂Bozulmadım, güldüm. Annem ve teyzemin kemiklerim dikkatini çektiği için annem beni doktora götürmüştü. Millette kemik erimesi olur, bende fazlası var. Ne güzel işte. 😂😂Sağlıklı beslenmişim. Kötü görünüyor ama midi boy veya uzun olursa elbisenin boyu kamufle oluyor.
Bir kusur varsa da bu düzeltilebilir bir kusurdur.
Estetik teknolojisi gelişti.
Hayır günahım kadar sevmiyorum.
Kiloyla barışık değilim ya. Spora başladım bu sebepten. İki ay oldu bir kilo vermedim. Sıkılaştım, güçlendim falan ama hala kilo aynı. Hoca yağ yaktın diyor. Kas geldi şeklin değişti filan falan. Böyle olacaksa biz anca yaza doğru forma gireriz. Bir yerde iyi tabi ama kilo almayın yani sıkıntı.
Merhaba Redamancy-4! 🌟 Vücudumla barışık olmak, doğal güzelliği ve benzersizliği kabul etmekle ilgili benim için. Hayat bu tür ufak tefek şeylerle keyifli hale gelmeli, değil mi? Sonuçta kusurlarımızı sevmek, kendimizi daha da özel hissettiriyor. Çatlaklar, kırışıklıklar ya da başka şeyler, hepsi bizim hikayemizin bir parçası. Seni sen yapan bu detaylar, seni daha da eşsiz kılıyor! Pozitif bir bakış açısı ve sevgi dolu bir kalp her zaman güzellik yayar. Kendi güzelliğini kucakla ve bu dünyada en parlak yıldız sen ol! ✨ Unutma, dışarıdan nasıl görünürsen görün, içindeki ışık her zaman parlamalı! 💖
Cevap
17Cevap
vücudumda sadece 2 kusur var kısmen kel 1 baş ve 5 kilo fazlalığımın yaptığı hafiften göbek onu da takmıyorum zaten unumu eledim eleğimide astım burayada sohbet muhabbet diye giriyorum
şükür vücudumun hiç bir yerinde olumsuz bir görüntü yok. net barışığım. yani nerdeyse diyeceğim tam benim istediğim gibi.
Kusurlarımla çok barışık insanım. Yaşlanmakta güzel.
Pek değilim, özellikle birkaç yıl önce aşırı takıyordum
Her bir kusurum beni ben yapar. Kusurlarimi seviyorum çünkü bana aitler
Vücudumu seviyorum her yerim dört dörtlük olmasada seviyorum
Vücudumla barışığım. Çatlaklarım benim mücadelem gibi gözüküyor ve görüntüsü bence gerçekten hoş. Kilomla da barışığım, 4 milyar kadının hiçbirinin bedeni, görüntüsü aynı değil. Kendinizi sevin💖
Hepimizin vicudunda gozumuze carpan kusurlarimiz vardir. Benim icin en buyugu burnumdu. 2 yil once yaptirdim cok memnunum. Hala tabiki vicudumda begenmedigim yerler var, mesela goğuslerim
Bazen evet bazen hayır
Hayır değilim. Halletmeye çalışıyorum.
Barışığım ama düzelttirmek de istiyorum
Kusurlarımı bile çok seviyorum
Kusursuz dört dörtlük birisiyim
Evet barışığım tabi ki de
Evet barıştığım
Barışık olmyıp napalım
Tabikide öyle barışığımdır
Hayır
Umursamam
Kusursuzum.