Serseri Erkeklerle Takılıp Düzgün Erkeklerle Evlenmek İsteyen Kızlar

Siz lisede ve üniversitede efendi, çalışkan çocuklara yüz vermeyip serseri heriflerle takıldınız, yiyiştiniz. Onlar okulunu bitiremedi,iyi bir iş sahibi olamadı. ama o yüz vermediğiniz efendi, çalışkan çocuklar iyi bölümleri bitirip iyi yerlere geldiler. evlilik çağına geldiğinizde de senelerce takıldığınız serserilerle değil de iyi bir iş sahibi olan efendi, çalışkan adamlarla evlenmek istediniz. ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "türk erkekleri çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce it kopukla takılacaksınız, onlara vereceksiniz de iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? yok öyle şey!
Güncellemeler
+1 yıl
Yoğun şikayetlerinize katılıyorum bayan arkadaşlar ancak ben erkek olduğum için kendi yönümden yazdım aynı durum erkekler içinde geçerli onlarda hayatını yaşayıp sonra kız oğlan kız olsun derler katılıyorum. Sadece her ne kadar onaylamasakta toplumun bize dayattığı şey; erkek yapar hovarda olur, kız yapar yollu olur düşüncesi. Ama bu düşünceyi ortadan kaldıracak olanda siz yeni nesil ebevyn adaylarısınız tabiki. Destekleyenlere ve karşı çıkan herkese teşekkür ediyorum.
Serseri Erkeklerle Takılıp Düzgün Erkeklerle Evlenmek İsteyen Kızlar