bakarlar ya neden bakmasınlar
24 yaşında kız genç ve dinamik olur 30 35 yaşındaki adam için bu avantaj
ama şunu unutma o yaşta adamın hayatı oturmuştur kariyeri vardır belki geçmiş ilişkilerden yükü vardır
seninle evlenir mi dersen evlenir ama niyeti önemli bazıları sadece eğlenmek ister genç kızla flört etmek için
bence şuna dikkat et
adamın hayatında ne aradığına bak sen evlilik mi istiyorsun o da öyle mi
yaş farkı sorun değil ama olgunluk farkı olabilir sen hala gezmek eğlenmek isterken o evde oturup dinlenmek isteyebilir
ya da tam tersi o hala takılıyordur sen evlenip çocuk yapmak istersin
konuş bunları açık açık yaş kaç olursa olsun iletişim önemli
sonuçta 30 35 yaşında adam 24 yaşında kızla evlenmek ister evlenir de ama doğru adamı bulman lazım niyeti ciddi olanı11 Yorumla
Soran3 ayÇok doğru noktalara değinmişsiniz, teşekkür ederim 😊🙏🏻.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. 24 yaş evlilik için gayet normal bir dönem ve 30–35 yaşındaki bir erkek açısından mesele sadece yaş değil, uyum ve olgunluk. O yaşta biri genelde ne istediğini daha net bilir ve istikrar arar. Seni gerçekten hayat arkadaşı olarak görüyorsa yaş farkı sorun olmaz. Önemli olan onun sana eşit bir birey gibi davranması ve gelecek planını ciddiyetle kurmasıdır; sayıdan çok niyet belirleyici olur.
15 Yorumla
Soran3 ayİşte bu yüzden olgun istiyorum , ne istediğini bilen özgüvenli, istikrarlı, ilişkide saçma tripler iniş çıkışlar (ergen hareketleri) yapmayan birini arıyorum ve 30 altı hiçbir erkek böyle değil.
30 dan önce ilaveten zaten kariyerde de çoğu belli bir aşamaya ulaşmış olmuyor, yani aile kurmak için manevi ve kariyer anlamında da hazır olması gerekiyor bir erkeğin.
Aşıklıkla evlilik düşünenlerden değilim (aşka inanmıyorum). Mantık ve içinde birazda kimya çekim arıyorum.
Soran3 ayMesela karşılarında net ne istediğini bilen kadın görmek hoşlarına gitmiyor. Biri diğerini süründürsün sürekli ve bir çekişme olsun istiyorlar sanki ilişkide. Oysa ben istikrar arıyorum...
- 3 ay
Söylediklerin aslında aynı yere çıkıyor; mesele yaş değil, zihinsel hazırlık. Ben de tam olarak bunu kastediyorum. İstikrar isteyen biri için oyun, süründürme ya da ego yarışı yorucu geliyor. Olgunluk takvimle değil, sorumluluk alma biçimiyle belli oluyor. Ciddiyet varsa yaş sadece detayda kalıyor.
Soran3 ayEvet istikrar ve olgunluk arıyorum, yani hem zihnen hemde kariyer anlamında evliliğe hazır biri. Çünkü ben böyleyim. Partnerim de böyle olsun isterim.
3 ayBakar da adamlık yaşa bakmıyor işte. Adam olanı bulmak asıl dert. Bunu yapamazsan gözlerini bile kırpmadan harcarlar seni o yaştakiler.
02 Yorumla
Soran3 ayÇok doğru belkide aradığım şey adamlıktır.
- 3 ay
Bence de bu olsun, kalanlar yanıltır insanı
Gizli Üye(18-24)3 ayolgunlar yatmak istiyo maalesef sadece ya
84 Yorumla
Soran3 ayDimi onu bende gözlemledim. Ancak görücü usulü tanışılırsa saygılı yaklaşıyorlar.
- 3 ay
Of ne alaka, beş parmağın beşi aynı mı
Soran3 ayİstisnalar vardır da, çok çok az.
- 3 ay
Evet ama her erkekte o düşüncede olmuyor zaten belli eder o amaçta biri
Yapay Zeka Cevapladı
24’le 30-35 arası yaş farkı bence gayet normal tatlım 😊 Birçok olgun erkek genç kadınlarla birlikte oluyor, evleniyor da, yani mümkün mü? Kesinlikle mümkün 😌💍
Burada kilit nokta senin ne istediğin, onun ne istediği. Bazı erkekler o yaşlarda evliliğe çok hazır oluyor, bazıları hâlâ özgür takılmak istiyor. Sen ciddi ve dengeli bir ilişki istediğini net belli edersen seni ciddiye alacak biri mutlaka çıkar 😉
Kendine güvenmen çok önemli, yaşına takılma, karakterin ve enerjin çok daha belirleyici 💫 Peki, sence 30-35 yaş aralığında nasıl bir karakter seni daha çok çeker? 🧡00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 3 ayolgun kadınla evlenirim sadece
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
3 ayBen evlenirdim kız ve ailesi kabul etseydi genelde erkekler evlilikten kaçmıyor zorla kaçırıyorsunuz beklentiler o kadar yüksek ki kızın kilosu kadar altın yazlık son model lüks araba ev vs vs inan ki İngiliz kraliyet ailesinden kız istesek bu isteklerin yüzde milyonda birini istemezler sonra erkekler neden evlilikten kaçıyor oluyor konu
İkinci önemli konu maddiyat harici beklentiler ki bunlarda boy pos tip vs vs buda her erkekte yok maalesef bunları sağlamayan erkeğe şans vermediğiniz ve yüzüne bakmadığınız için zaten evlilik olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Emin ol şu an seninle evlenmek isteyeni yola çıksan bulursun. Ama yaşın genç lütfen hayatını alt üst edecek insanlardan uzak dur.
Kimseyi tanımadan kendini bağlama13 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederim 🙏🏻
Soran3 aySağolun 🌼🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
3 ayGüncel dönemde daha popüler oldu bu sanırım. Belirli bir yaşam deneyimi kazanmış erkekler henüz yolun başında olan kadınlar tarafından daha ilgi çekici bulunuyor.
11 Yorumla
Soran3 ayMantıklı olan o, henüz öğrenci ya da yeni mezun bi erkek evlenecek parayı nereden bulsun. Hadi ailesi yaptı düğünü evlendi diyelim , evin borcu harcını evin bu genç erkeği nasıl ödesin. Sonuçta kariyerde belli bir seviyeye henüz gelmemiş veya öğrenci daha bu genç erkek...
Çocuk yapmanın sorumluluğu ve eklediği masraflardan bahsetmedim bile henüz.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 3 ayTercih meselesi ancak ben pek sağlıklı bulmuyorum. Enerji ⚡ , hayata bakış bir çok yönden farklılık olabilir. Yaşça olgun bir erkek, genç bir kadına uyum sağlayamaz. Genç bir kadınsa keza aynı şekilde olgun bir adama ayak uyduramaz. Bunların dışında istisna da var adam yaşça büyük ancak olgunluktan bi haber siz ise belki ondan daha fazla olgun olabilirsiniz bu da sizi uzun vadede yorar. ✨🧐
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBende 24 yaşındayım
Erkek arkadaşım 32 yaşına girecek
Uzman doktor
Arada yaş farkı biraz fazla
Ben çocuksu biriyim ama o dengeliyor karakteri ile
Aslında yaşına daha yakın olsa daha iyi olur
Mutluyum ama yaşıma yakın olsa daha mutlu olurdum gibi
46 Yorumla- 3 ay
Şu z kuşağının yaşına yakın birini arama isteğini bir türlü anlayamıyorum yok 180 den kısa olmayacak (gerçi artık bu 190 a çıktı) yok zengin olacak yok keko olacak ne hipergamisi tavan bir kuşak çıktı böyle
Cevap sahibi3 ay@İddialibirisim aynı enerji de değiliz ben daha enerjik biriyim çocuksuyum o da çok fazla her şeyi yaşamış olgunlaşmış biri çocukluğun da bile ders çalışmış biri
Ben bugün gidip çocuk gibi parkta sallanabilirim
Ama onun yanında sanki olgun biri olmak zorunda gibi oluyorum
Boy yakışıklı takıntım da yok
Ama gelenler hep şansıma fazla eğitimli yakışıklı oluyor
Yaşıma yakın olsa birlikte her şey daha keyifli olur gibi hissediyorum- 3 ay
Mutlu değilsin gibi
- 3 ay
@Youngboss1 sen mi mutlu edecen
Cevap sahibi3 ay@Youngboss1 gayette mutluyum ne alakası var belki öyle olsa mutlu olurdum dedim ama uzun vadeli bir ilişkim olmazdı
Düzgün kaliteli biri bana katkısı olan biri boş gereksiz bir insan değil
Çocuk olmak isterdim belki biraz ama öyle davransam bile beni bebek gibi sevecek birisi
Ben biraz genel bir yorum yaptım- 3 ay
Anladım, adınıza sevindim, mutluluklar diliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ay30 gayet normal senin için. Çok da üzerine çıkma ama. Onlar isteyebilir tabii ama sen isteme bence.
14 Yorumla
Soran3 ayNeden ki merak ettim sebebini
- 3 ay
Ya sen daha deli dolu gençliğini yaşamak isterken onda oturmuş bir ağırlık olabilir. 35 yaşındaki biriyle aynı kafada olman zor. Olgun iyidir diyorsun hak veriyorum ama uyumsuzluklar baş gösterir cicim ayları geçince
Soran3 ayCicim ayları geçince hepsinde öyle oluyor sanki 🙁
- 3 ay
Yine de uzun vadede uyum önemli. Tamam sen de çocuk değilsin yaşın iyi ama yine de üst limiti 30 tut bence
- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
3 ayNeden olmasın. Yeter ki duygular ve fikirleri uyuşsun
11 Yorumla
Soran3 ayBence de öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayOlabilir. Kişisine bağlı. Ergenliğini atlatamamış cıvık bir şeyle uğraşılmaz.
10 Yorumla
3 ayO yaşta isen ve bekaretin hala duruyorsa, 5 0 öndesin, muhakkak olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayO yaştakiler 20'liklere bile bakıyor da sen hadi 30 neyse de 35 e de bakma yaşlanıyorlar çıtır erkek varken neden olgun 😒
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
3 ayBen kesin o yaşta biriyle evlenirim. Nedeni ise onun enerjisinin bitim dönemi benim de enerji bitiş dönemime denk geliyor. Cidden istiyorum senin yaşından birisini.
00 Yorumla
3 ayOnların canına minnet. 35 yaşında adamlar yaşlarından utanmayıp 17 yaşında kızlara yazıyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 aybakard 30 ile evlensdn harika olur o yastaki adamlar tam olgunluk donemine yeni girmis agir basli oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. yaş farkı sorun olabilir ya kafa olarak anlaşmaya bağlı ciddi ilişkide
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayerkekler evvelden beri yaş takıntısı olan bir ırk. En çok genç aşığı olan onlar. Pedofili sapıkların bile yüzde 99'u erkektir.
29 Yorumla
Cevap sahibi3 ay@Kampçı_ doğru söyleyeni 99 köyden kovarlar
Soran3 ayKız haklı
Cevap sahibi3 ay@Kampçı_ Bizde genç erkek seviyoruz sıkıntı yok.30 dan sonra andropoza giren genç kadınlarla olunca kendini genç zanneden zavallılar için ne denebilir. Hepsi sübyancı. Millet 20 lik erkeklerin performansı enerjisi varken yaşlı erkeğin sadece parası için gelir hahah
Cevap sahibi3 ayHayat boyu kadınlar para peşinde diyerek kötüleyen erkek 30 dan sonra yedirmesi gerektiğini bunun zorunlu olduğunu anlıyor. Hayat bu tükürdüğünü yalattırır. Eninde sonunda o parayı yedireceksin
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence şu yorumların arasından en az 70-80 kişi bulursun seç beğen al ayrıca genç kadınla evlenilir her açıdan keyifli olur 😬
00 Yorumla
3 aySoruna. Cevap. Olgun erkekler gen kadinlarla evlenir. ve onlara. Bebegim diye Hitap. ederler." ve cok severler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Erkekler madden güçlüyse ve sözde!!! Onu aldatmayacak birini bulursa yaş farkına bakmadan seve seve evlenirler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
3 ayOlgun erkekler genç kızlarla evlenmez, sadece eğlenir.
01 Yorumla
Soran3 ayÜzdü
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. İster neden istemesin ki sen yeter ki evlenmek iste
04 Yorumla
Soran3 ayO kadar mı ya 😅
Soran3 ayMesleğiniz nedir
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
3 ayEvet, karakterin olgunsa uyumluysanız onu mjtlu ediyorsan.
06 Yorumla
Soran3 ayOlgunum yaşıma göre
- 3 ay
O zaman mutlu olabilirsin
Soran3 ayİnşallah, teşekkür ederim 😊🙏🏻
- 3 ay
Rica ederim hanımefendi
- 3 ay
ALLAH sana dünya ve ahiret mutluluğu versin
Soran3 ayGüzel dilekleriniz için teşekkür ederim 😊🍀 Sizde 2 dünyada da mutlu olursunuz inşallah 🤲🏻.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
3 ayNeden istemesin.
Yapmamanız gereken şeylerin farkında olmak bir yana , bunları fiile dökebilirseniz yaşayacağınız mutluluk ve huzur çok yakın.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
3 ayÇok uçuk bir yaş farkı evlenmeni kesinlikle önermem
05 Yorumla
Soran3 ay10 yaş mı uçuk
- 3 ay
Fazlasıyla
Soran3 ayOlgun biriyim
- 3 ay
Olgunluk bir şey ifade etmiyor
Soran3 ayBir şey ifade eden ne?
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
3 ayTandığım iki kişi var 33 ile 38 yaşlarda sadece biri evlenmek istiyor onuda zar zor ikna ettik.
01 Yorumla
Soran3 ayErkekler hemen herzaman evlenmek istemezler zaten. Fikrini değiştirecek bir kadın çıkarsa karşısına ancak o zaman evlenirler..
3 ayÇoğu zaten takılmak için sevgili oluyor. belki evlenmeyi düşünen vardır aralarinda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
3 ayBelli olmaz ama kullanıp arkadaşız da diyebilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben 28 yaşındayım evleneceğim kız en az 18 en fazla da 30 olmalı diye düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. İş cididye binince bırak evlenmeyi buluşma da kaçıyor millet
00 Yorumla- Bakar tabiki her şey dış görünüş değildir iç güzelliğiniz bence şahsen bana yeter bu arada hatta aynı yaştayız, sizinle tanışmayı isterim eğer sizde isterseniz istemezseniz anlarım sorun değil.
01 Yorumla
Soran3 ayYaşınız 39 yazıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
3 ayBen evlenmem ya. Cunku samimi falan degilsiniz
01 Yorumla- 3 ay
Zaten soruda muhtemelen troldur.
3 ayBen bakmam maksimum 5 yaş yani 35 im. 30. 35 arası hep
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayKesinlikle isterim.. Geç çıtır bir kız hayatı güzelleştirir..
01 Yorumla- 3 ay
O cevapların çoğu seni özele çekebilmek için
3 ay35 yaşındayım sevgilim 27 yaşında. Daha genç olsa da evlenirdim. Mesela 20 yaşına kadar sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayOlgun değilsen sıkıntı 👍
30 lu yaşlarda erkekler çocuk sahibi olma yaşındadir ve evlendiği kadından Çocuklar ister yani evleneceği kadına çocuk bakıcılığı yapmak istemez.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayOla bilirde biraz yaşa takılmamak gerek ama aşağıda sınır olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)3 ayBende 32 yaşındayım evlenirim kafama göre biri olursa neden evlenmeyeyim ki yaş sorun değil takılma böyle şeylere
012 Yorumla
Soran3 ayBelki çocuksu buluyorlar ilgilerini çekmiyorum diye düşündüm.
Cevap sahibi3 ayNasıl birisin bilmiyorum ama olgunluk yaşla değil yaşanmışlıkla oluşuyot
Soran3 aySadece o da değil, evliliğe eş ve baba olmaya hem madden hem manen hazır birini arıyorum. Bu da 30 yaş olur ancak.
Cevap sahibi3 ayBen 32 yaşındayım ticaret yapıyorum ekonomik anlamda özgürlüğümü yakaladım yaş falan takılmam böyle şeylere ama kafama göre birini bulsam isterim mesela yuvamı kurmak istiyorum zaten
Cevap sahibi3 ayNeyse ben gizleneyim çok özel hayatımdan bilgi gerdim 😁
Soran3 ayAnladım. İnşallah gönlünüze göre biriyle evlenirsiniz kısa zamanda.
Cevap sahibi3 ayİnşallah 🙏
Cevap sahibi3 ayKonuşmak istermisin peki
Soran3 ayYaşınız 45üstü yazıyor ama
Cevap sahibi3 ayBu sitede yaşım 122 yazıyor çünkü 😁
Soran3 ayHmm peki
Cevap sahibi3 ayNeyse konuşmak istemiyorsun galiba
3 ayYaş tek başına belirleyici bir şey değil bence.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
3 ayAnlaşmak önemli bence. Yaşla ilgili sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayburada çok var öyle. Asıl o yaştakiler evlenmek istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayYaşın 30 yaşlarında erkek için ideal zaten, hangi şehirdesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayBen isterim, hatta şu aralar evlilik için biriyle tanışmak istiyorum ama henüz bulamadım ☺️☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayOlgun erkek akıllı ise karakteri oturmamış biri ile evlenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBenimle de evlenmek isteyen bir genç kız var.
Neden olgun erkek?
00 Yorumla
3 ayBir erkeğin + ve - yönde evlenme yaş sınırları şunlardır. en az: 18 den büyük (yasalar gereği ) en çok : nefes alsın yeter yaş aralığında
00 Yorumla
3 ayOlgun erkek? Iyide soyledigin yas farki 10-11 gayet normal yaslar yani bakarlar sana tabiki sende goruyorsundur baktiklarini yeme bizi
00 Yorumla
3 ayÇok talibin çıkar ama evlilikte yaş farkı önemli sevgililk birliktelik için yaş farkının bir önemi yok.
00 YorumlaCahilsin küçüksün muamelesi görürsün ilk firsatta küçük oldugin için öyle birine denk gelmemelisin yoksa sorun olmaz
00 YorumlaTv de görüyoruz 10 20 yaş fark evleniyor ne akla mantıksa.
10 Yorumla
3 ayBakar ve makul ama 10 yaş fark olsun en fazla ki belki o bile fazla. Yani yakın olsa sanki daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
3 ayHer yaştaki adam 23-24 yaşındaki kızı ister
10 Yorumla
3 ayEnerjine uyan biriyse olur evlenirsiniz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
3 ayNeden yaşça büyük bir erkek istiyorsun
01 Yorumla
Soran3 ayYorumlarda uzun uzun anlattım
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Bana da öyle lazım
04 Yorumla
Soran3 ayMesleğiniz nedir
Soran3 aySağlık
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. 24-35 normal ya.
02 Yorumla
Soran3 ayDoğru. Öylesini ben kız olarak bile arkadaş edinmiyorum, haklısınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
3 ayO yaştaki erkekler Olgun erkek olmuyor
02 Yorumla
Soran3 ayHangi yaştakiler olgun peki
- 3 ay
Olgun sınır 40dir 45dir. 30-35 yaşındaki erkekler gençtir Olgun değil hele hele senin yaşındaki bir kız için hiç değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
3 aySoru mu bu ağzının suyu akar
01 Yorumla
Soran3 ay😅😅
3 ayOlabilir ama ilerde sıkıntı
06 Yorumla
Soran3 ayNeden
- 3 ay
Performans açısından
Soran3 aySizce kaç yaşında performans bitiyor
- 3 ay
En iyi yıllar 20 başları 30 sonları sonra haftada tek olmaya başlar
Soran3 ayAnladım. Teşekkürler.
- 3 ay
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bakmasına bakar da evlilik muamma
06 Yorumla
Soran3 ayNeden
Soran3 ayO yaşta yatıp kalkan görücü usulü istemez herhalde. Date uygulamalarında gezer ve istediğiyle yatar kalkar bu tipler.
Soran3 ayKendileri söylüyor
3 ayBence asıl istediklerini genç bir kzıdrır
10 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler