ben çok mu şanslıyım yoksa çokmu şansızım anlamadım ...çıktığım bütün kızlardan en geç ikinci haftadan sonra evlilik üzerine kurulmuş cümleler duymaya başlıyorum çok mu evcil bi halim var yoksa bütün erkekler aynı dertten muzdarip mi? sorum kızlar içinde geçerli erkek arkadaşlarınız muhabbeti hemen evliliğe getiriyorlar mı:))))
Cevabın nedir?
erkeklerin işin gücü zamparalık niçin bir kızla çıkarlar tanımak isterlerozaman tek amaçları cinsellikmi istediklerini alıp bırakmak amaçları gönül eğlendirmek işlerine gelmeyince kaçarlar başkasının kızı sokak kızı sankide başkasıyla konuşur eder sonra başka kızla çeker evlenir giderler genelde evlenmem diyen erkeler ilk önce evleniyor nedense evlenmem diyen adamdan korkcaksın bazende kızları kandırmak için söylenen yalanlar arasında amacım ciddi demeleri bunla tavalrlar genelde baktın işlerine gelmiyor kaçarlar karakter meselesi ömür boyu zamparalık olsun yeterki hergün başkasıyla azanı tebeşir patlar genelde...
eskidende görücü usulü vardı tanışır konuşur anlaşır evlenirlerdi şimdi genelde herkes sevdiği konuştuğu güvendiği biriyle evlenmek istiyor normal birşey erkekler neden bir kıza çıkma teklifi eder ozaman peşlerinden koşarlar çoğu insan ilk çıktığı insanla evleniyor bazen anlaşamıyor ayrılıyor ama bazıların niyetide farklı oluyor kullanıp bir kenara atmak gibi bir ilişkide tabikide karşı tarafın senden beklentisi olur doğal birşey erkek içinde kız içinde bir ilişki yaşıyorsun o insanla hayel kuruyorsun umut ümit veriyorsun sonuçta ama amacım gönül eğlendirmek dersen zaten dürüstlüğün yanından geçmeyenler karaktersizler topluluğu için farketmez niyetleri farklı olur bir erkekğin kız kardeşi varsa o durumu ona başka bir erkek yaparsa ozaman anlar herzaman bencil olmayın kimsenin ne gururuyla duygularıyla oynamasınlar sonuçta herkes benim yakınımın veya kardeşimin başına gelebilir diye düşünmesi lazım allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın ...026 Yorumla- +1 yıl
nedemek nolmuş ? sen bir kızı seviyrsun sonuçta senden bir beklentisi olmayacakmı sankide ümit veriyorsun sonuçta ölene kadar böylemi gitcek sanıyon ozaman ilişkiye girmeyeceksin o kız senden isteyecek bir adım atmayı sonuçta 1 veya 2 yıl sonra napacan ozaman işine gelmiyor kaçıp gdecen başka birini bulmaya bencil olmayacaksın ozman
- +1 yıl
senin kafanda kızlar ümit verilmeye elinden tutulmaya bakılmaya muhtaç ne biliyim belki ağır olacak ama ikinci sırada olmaya mecbur izlenimi var. nedemek ümit vermeyeceksin kim ne ümit veriyor ne yalanlar söylüyor kafanda nasıl bir erkek var senin (bu arada nickimin zampara olması beni tecavüzcü gibi göstermene sebeb değildir ona göre :))insanlar yaşarlar... ilişkilerde eşitlik olmalı erkek üstün düşündüğün için böyle sözler sarf ediyorsun bence bence ilişkilere sapıklık penceresinden bakma
- +1 yıl
bakılmaya muhtaç nedemek miş çok şükür kızların eli ayağı tutuyor sonuçta geelde erkekler muhtaç oluyor ikinci sırada olmaya izlenimi nedemek onu anlamadım bak şu sözüne katılıyorum ilişkilerde eşitlik olucak ama erkek üstün düşünme gibi birşey yok sonuçta; okadar çok üstün düşünceler sahipsinki yaniii ))))) ilişkilerde genelde başkayönden bakanlar karşı tarafsonuçta bir kızla çıkayım ama evlilik olmasın nasıl bir anlayış bu )))
- +1 yıl
tek taraflı düşünüyorsun aşağılara göz gezdir biraz kızların yorumlarına bak onlarda ben hayatımı yaşarım diyorlar o zaman kızlarda erkeklerin ümitlerini yerle bir ediyorlar demek istediğim oki bu bir kız erkek muahabbeti değil ümit mümit yok anlasana denenir olursa olur olmazsa yapacak birşey yokkkkkkkkk görücü usulünü unut artık yok öyle şeylerrrr bittiii anladınmı bitti her çıktığın kız yada erkekle evlenmek zorunda değilsinnnnnnn
- +1 yıl
kızlar erkeklere güvenmiyor o devirde bitti öyle şeyler yokkk ))) anladınmı )) erkeklerde ümit dürüstlük bunlar ne gezerki sizde sonuçta ; işlerine gelmeyince çıktığınla evlenmek zorunda değilsin elimi sallasam 50'si yani erkeklik budur işte biraz onla biraz bunla . sen oku yorumları iyice ilk önce yorumları okuyorum meraketme yaniii
- +1 yıl
Bak buna katılıyorum ))))) erkeklerde o yürek yok intihar etmezsin sonuçta sizin kan emiciler bide şu linkinde zampara için yorum yazmıştın onun için şunu söyleyimde başka birşeyde bulabilirdin sonuçta kendini bukadar belli ettin sonuçta zampara 23demi varmış 23 sıradasın yani tecavüzcü değilde bu işlerde ustasın belli msn lerde her kızla yazışan çıkan bunlar geliyor aklıma sonuçta zampara diyince daha düzgün birşey seçebilirdin sonuçta hiç yakıştıramadım yaniii
- +1 yıl
canım benim ya
zamparalık tatlı bir şeydir yani sapık değilim tecavüzcü değilim kimsye yalan söylemem zorla birşey yapmam zamparalık sapıklık değildir bunu ayrımını yap ön yargılı olma nickim süpermen olsa kahraman mı olacam saçma yani
tanısan seversin beni:))))ne saçmalıyorum ben ya tribe soktun beni gece gece - +1 yıl
sende varya şimdi az önce triplere giriyordun şimdi canım cicim yani varya şimdi banada çıkma teklifi falan edersin fazla birşey yazmayım en iyisi keşke süpermen yazsaydın uçmana gerek yoktu aklıma uçup uçmadığın gelemzdi yani zampara yazınca bir şüphe geliyor hiç yoktan süpermende gelmezdi ama sonuçta
- +1 yıl
size birşey olmaz sonuçta meraketme sen buna onur diyorsan neyse buda iyidi ))))) neyse bak yine triplere girdin ardından canım deme yine seni tanımayı düşünmüyorum eksik kalsın tanıcağımız kadarı tandık burdan zaten sevmesi kusur kalsın başka birşeye gelince onurluk olmuyorda zamparalığa gelincemi onurluk oluyor süpermen olsan uçsan dha iyidi ))))) biraz daha iyi tanımış olurduk sonuçta burdan
- +1 yıl
aşk olsun neden küfür edeyim öküzmüyüm ben sonuçta fikirlerini yaıyorsun bende bunları merak ettiğim için soru soruyorum değilmi ...psikoloji falanmı okudun sen neden bu kadar tahlil ediyorsun anlamadım ayrıca neden arkadaşlık teklifimi kabul etmedin zamparalık yapcağımımı düşündün:))))
- +1 yıl
kızdık bakıyorum.. bu tür konularda fazla hassasız anlaşılan.. bi kanıya vardığım yok bu kadar erkek düşmanı yorumdan sonra söylenmiş bir söz sadece ...biz süpermiyiz bilmem ama ben iyi olmaya gayret ediyorum ...öyle bir tepki verdinki son yprumuma biraz daha üstüne gelsem sen bana fena kızacaksın gibi geldi :))
- +1 yıl
kime ne takarsın ben karışmam...senden tek bişey bekledim oda arkadaşkıl isteğimi cevap vermen zor olmazsa gerek:)sevgilin olmadığı kesin daha önceki ilişkilerindede çok başarılı olmadığında belli yani belli derken bence demek istiyorum...uyuz muyuz bir kadınsın ama sohbet keyfli oluyor:))))
- +1 yıl
Ben erkek düşmanı falanda değilim sonuçta taştan bir insanda değiliz bizde sevebiliriz ne kadar erkekler değer bilmesede. genelde pek erkekler başarılı olamıyor bizim istediğimiz güven ama erkekler nedense başka anlıyor ne hikmetse . sen neden kızlardan bukadar şikayçisin ozaman demek ki bakkala dahil gitsen çok evlilik teklifi alıyon :))))) neyse erkeklerbizi anlamaz kapasite yetmez çok gelir onlara aslında sizin ilişkilerinizde pek başarılı olmadığınız belli)))
En İyi Cevaplar
çoğu kız gelecek görmediği bi erkekle ilşki yaşamak istemez oyuzden ne niyetle çıktığını öğrenmek ister.ewlilik konusu açmak erkeklere hadi gel seninle en kısa zamanda ewlenelim anlamına gelmiyo ama ne hikmetse erkekler böyle anlıyoo...bizim tek isteğimiz güvenebileceğimiz bi insanla beraber olmak.yoksa sizi tanımadan pat diye evlenmek isteyecek kadar evlilik delisi değiliz
017 Yorumla- +1 yıl
bu şekilde tanınıyor demiyorum şahsen ben hiçbir erkek arkadaşıma açmadım bu konuyu çünkü biliyorumki erkekler hemen kaçıyor:) ayrıca sonu başından belli hikayeleri hiç sewmem benim düşüncem niyet önemlidir günümüzde ikigün gezerim tozarım anlayışı hakim olduğu için sadece bu topa girmek istemiyoruz.dediğim gibi niyet önemli zamanı guzel geçirmek birbirini her anlamda tanımak önemli hergünü dolu dolu geçirerek...akışına bırakıldığında herşey yoluna girecektir zaten...
- +1 yıl
Bide şu var ; erkekler bir kıza çıkma teklifi ederken ne uyduruyorlar o insanın kabul etmesi için % 90 benim amacı ciddi dalga geçmek değil ama sonra nedense zaman geçtikten sonra gerçek niyetleri ortaya çıkıyor dürüst olsunlar genelde kendileri ilk başta evlilikten bahsedip geliyorlar sonra ben evlenmeyi düşünmüyorum sonuçta evlilik delisi değiliz ))))
- +1 yıl
hahah şuda var bana direk ben seninle ciddi düşünüyorum diye gelenleri direk kovalıyorum direk okadar komik geliyoki bana yahu bnı tanımıyosun etmiyosun ne ciddi düşünmesi :)inanma sen onlara nidalya kandırmanın diğer yolu işte:) buarada zampara23 bizi kovacak sayfasından bnce yeterince işgal ettik:)
- +1 yıl
bi kızda erkeğin niyetini anlamıyorsa kusura bakmasın yaşaması gerekeni yaşamak zorundadır o zaman hiç bir erkekle yakınlaşma nidanyal...bizi bizden başka anlayan yok dedinya sonunda bende tebrik ediyorum seni nickmick türkünde türkten başka dostu yoktur buyur burdan yak:))))
- +1 yıl
bak bi konuda aynı noktaya vardık nasıl mutlu oldum nasılll:)monotonluk bana göre değil yaa bn gelemem öyle sıkıntılaraa çok afedersin boktan boktan durumlar yuzunden kendimi sıkıntıya sokamam:) ha birde bende harbiden güldüm dayanışın kelimene:) kovulmanın kibarcası:9 mersi mersi mersi:))))
- +1 yıl
nedir arkadaşım belli bir süre sonra ota boka karışmaya başlıyorsunuz bütün hayatımızı kontrol altına almaya çalışıyorsunuz biraz kafa dinlemek için kaçsak yada kafamız bozuk olsa suratımız düşse ahanda beni sevmiyorsun muhabbetleri ... sen daha dur içimi boşaltayım yatmaya gideyimm:)))) hiç bir noktada aynı değiliz senle niyetimi bozdunuz bu gece kendimi sapık gibi hissettim sanki tamam sevişmeyi seviyorum ama sapık değilim ben:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok nadirde olsa konuşuyoruz arada bende o da dile getiriyoruz. tabi bizim 4 yıla yakın oldu birlikteliliğimiz. muhabbeti hoş oluyorda hayata geçirmesi nasıl olacak görcez :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsorma arkadaş çok erken başladık :/ halada erken ama sabrediyoruz işte napalım . o değil kız bekliyoda ben dayanamıyorum artık evli olmadığımız için herşekilde mesafeliyim ona karşı bide. ki soğumayalım heycanlı tutuyorum herşeyi. yaş daha 21 benim düşün
Cevap sahibi+1 yılbenim sıkıntımda o be kardeşim. Güzel bir işim olsa evlenelim :) güzel bir işimin olmasınada en az 3 yıl var :)
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılkanka o kızlardan bana da yollasana. ben hiç bulamıyorum. gidip üniversite bitsin evlenelim mi diyorum kaybediyorum :(
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
3Cevap
+1 yılSana hep ev hanımı olma hayalleri kuran duygusallıktan ölen pembe dizi tutkunu kızlarımız denk gelmiş :)) Sende bir sorun yok sorun çıktığın kızlarda
111 Yorumla- +1 yıl
bazısıda ben öyle laylaylom kızlardan değilim izlenimi vermeye çalışırlar bu şekilde :) Ama iyi ki varlar bize çok dalga konusu çıkıyor onlardan Burdan hepsine sevgilerimi yolluyorum :))
- +1 yıl
Ben o kızlara basit demedim sadece oldukları şeyi yanlış şekilde karşısındakine göstermeye çalışıp gülünç duruma düşenler var dedim.
- +1 yıl
kız arkadaşlarına da o yakıştırmayı yapmadım
- +1 yıl
Düşündüğünle kurduğun cümleler farklı anlaşılan.
- +1 yıl
yoo ben sadece yapanlar da var tanıyorum demek istedim kimseyi durduk yere yaftalamadım :)) yoksa bunun hayalini sürekli kuran kişilerde bol :))
- +1 yıl
hahahahah :D
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. sen ynlş kızlar seçiyorsun evlilik çok ciddi birşey. tanışmak goruşmek huylarını bilmek, o kişiyle aynı evde yaşayp yaşayamcnı anlamak vs vs.. değiller. :)
00 Yorumlabizde tam tersine o hergün evlilikten bahsediyor...
04 Yorumla
+1 yılkoşullanmaları sevmem kimse başlarken sözleşme imzalamıyor
00 YorumlaHayır, şuan için biriyle çıksam bile evlenmeyi düşünmem.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. boş kızlarla çıkarsan paran içinde çıkablirler başka şey içinde.
00 Yorumlayaşına bakarsak evlılık amaçlı cıkarlar
02 Yorumla
+1 yıl2 haftaya mı geçmiş olsun arkadaşım :(
01 Yorumla
+1 yılyaştan dolayıdır browski
01 Yorumla
+1 yılbu aralar evlenmeyi düşünüyorum ama aday yokkk
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparalımısın yada çok yakışıklı karizma
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNormaldir o zaman.
Eğlenmek için...