Benden 15 yaş büyük biri ile konuşuyorum, ben 22 o 37 yaşında bankacı bende yeni mezun oldum yakında askere gideceğim. Onu seviyorum iyi anlaşıyoruz zaten yaşından daha genç gösteriyor. Sizce böyle bir evlilik sürer mi? Yani uzun vadeli olur mu?
neden olmasın ki önemli olan sevmek anlaşmak çıkın artık şu yaş kalıbından illa aralırnda 2-4 arası yaş olanlar ideal çift olmuyor ama şu var 10 yıl sonra kadından yaşlı diye vazgeçmezsin umarım
Öyle olmayacak işte. Annene bak. Yanında annen gibi birisi olucak. Kendim o yaşlarda değilsem çekici bulamazdım heralde ne kadar insan olarak sevsem de
Öncelikle nerelisin? Yani söyle aslinda kadinin daha büyük olmasinda sorun yok ama sizde baya baya yas farki var. Senin icin istemeyebilirler, cocuk olcak o bu su. Sen daha gencken o yaslanmis olcak. Düsünsen o 15 yasindayken sen dogmussun. Bu tam tersi icinde cok büyük bir yas, erkek büyük olsaydi. Hic evlenmismi? Bana sorarsan ben cocugumun böyle yas farkli olan biri ile evlenmesini istemezdim ama sonucta cocugumun karari yinede uyarirdim karari ona birakirdim
Dogunun neresinden? Sana helal olsun ama. Seven insan herseyi göze alabiliyor dimi. Bak sana ne sorcam. Benim sevgilim vardi 7 yillik. Ailesine beni sadece birkez söyledi ailesi beni istemedi daha tanimadan görmeden, buda hemen pes etti. Ve 2 ay önce beni zorla evlendiriyorlar diye dayisinin kizi ile evlendi. Beni resmen yari yolda birakti. Oda dogulu agrili. Yasi 28di. Gercekten dogulularda erkege zorla evlilik var mı ? Ve düsün sen kendinden 15 yas büyük olan biri icin savasmayi göze alacaksin.
Adıyamanlıyım bizim ailede zorla evlenen hiç duymadım açıkçası görücü usulüyle oluyor genelde ama zorla evlenen bilmiyorum. Doğuya gelecek olursak hâlâ zorla evlendirme vardır belki ama genelde zorla evlenen kız olur erkek evlenmiyom derse aşırı baskı olacağını sanmıyorum birde bu devirde akraba evliliği mi olur ya
Sen sevgilinle büyük ihtimalle şehirde tanıştın ve onun ailesi köyde diye tahmin ediyorum doğru mu? Genelde öyle olur oğlan şehirde kızlara ümit verir verir en son askerden geldikten sonra anası başkasını bulur onla evlenir.
Bende sasirdim erkek olarak zorla evlilik enteresan. Yok ailesi amcasi felan hepsi kocaelinde köyde degiller. Hakkim sonuna kadar haramdir. 32 etti resmen. Ahim ciksin.
Boşver onu bizim bir tanıdık senin hikayedeki gibi çok kızın ahını aldı habire kızlarla gezdi tozdu her haltı yedi sonra o kızları bırakıp anasının bulduğu kızla evlendi. Sonuç 1 yıl olmadan boşandı 1 tane çocuk o da anasında kalıyor. Başkalarının ahını alan huzur bulamıyor
Ailesi daha beni tanimadan etmeden istemedi resmen ya, oda asla ugrasmadi. 7 yilimi yedi neymis zorlaymis gücü yetmiyormus karsi gelmeye. Dilerim Allahtan beni tanimadan yaptiklari önyargi o kizdan cekerler. Maddi manevi neler yaptim ben onun icin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
neden olmasın ki önemli olan sevmek anlaşmak çıkın artık şu yaş kalıbından illa aralırnda 2-4 arası yaş olanlar ideal çift olmuyor ama şu var 10 yıl sonra kadından yaşlı diye vazgeçmezsin umarım
Vazgeçmem
Yani senin çocuksu tarafına anlayışlıysa, sende o yaşlanınca genç çıtır peşinde koşmayacaksan niye olmasın?
Koşmam o da genç zaten daha
10-15 sene sonrasını diyorum
15 sene sonra yaşayacağım garanti değil ama koşmam ben
Öyle olmayacak işte. Annene bak. Yanında annen gibi birisi olucak. Kendim o yaşlarda değilsem çekici bulamazdım heralde ne kadar insan olarak sevsem de
Olgun sevgili vok istiyorum yaşim 28 istedigim kadın yaş aralıgı 60 a kadar çıkar mimarım kisiligim iyidir bu arada xxccc
Ailen ne dicek bu duruma?
Bilmiyorum onu düşünüyorum bir yandan tansiyonlari fırlamaz inş. Sen anne baba olsan ne derdin böyle bir durumda gerçekçi ol ama
Öncelikle nerelisin?
Yani söyle aslinda kadinin daha büyük olmasinda sorun yok ama sizde baya baya yas farki var. Senin icin istemeyebilirler, cocuk olcak o bu su. Sen daha gencken o yaslanmis olcak. Düsünsen o 15 yasindayken sen dogmussun.
Bu tam tersi icinde cok büyük bir yas, erkek büyük olsaydi.
Hic evlenmismi?
Bana sorarsan ben cocugumun böyle yas farkli olan biri ile evlenmesini istemezdim ama sonucta cocugumun karari yinede uyarirdim karari ona birakirdim
Ben İstanbul da doğdum büyüdüm aslen doğulu aileyiz. Evlenmemiş daha önce
Çocuğu da evlat ediniriz en fazla
Dogunun neresinden?
Sana helal olsun ama. Seven insan herseyi göze alabiliyor dimi.
Bak sana ne sorcam. Benim sevgilim vardi 7 yillik. Ailesine beni sadece birkez söyledi ailesi beni istemedi daha tanimadan görmeden, buda hemen pes etti. Ve 2 ay önce beni zorla evlendiriyorlar diye dayisinin kizi ile evlendi. Beni resmen yari yolda birakti. Oda dogulu agrili. Yasi 28di. Gercekten dogulularda erkege zorla evlilik var mı ?
Ve düsün sen kendinden 15 yas büyük olan biri icin savasmayi göze alacaksin.
Adıyamanlıyım bizim ailede zorla evlenen hiç duymadım açıkçası görücü usulüyle oluyor genelde ama zorla evlenen bilmiyorum. Doğuya gelecek olursak hâlâ zorla evlendirme vardır belki ama genelde zorla evlenen kız olur erkek evlenmiyom derse aşırı baskı olacağını sanmıyorum birde bu devirde akraba evliliği mi olur ya
Sen sevgilinle büyük ihtimalle şehirde tanıştın ve onun ailesi köyde diye tahmin ediyorum doğru mu? Genelde öyle olur oğlan şehirde kızlara ümit verir verir en son askerden geldikten sonra anası başkasını bulur onla evlenir.
Bende sasirdim erkek olarak zorla evlilik enteresan. Yok ailesi amcasi felan hepsi kocaelinde köyde degiller.
Hakkim sonuna kadar haramdir. 32 etti resmen. Ahim ciksin.
Boşver onu bizim bir tanıdık senin hikayedeki gibi çok kızın ahını aldı habire kızlarla gezdi tozdu her haltı yedi sonra o kızları bırakıp anasının bulduğu kızla evlendi. Sonuç 1 yıl olmadan boşandı 1 tane çocuk o da anasında kalıyor. Başkalarının ahını alan huzur bulamıyor
Ailesi daha beni tanimadan etmeden istemedi resmen ya, oda asla ugrasmadi. 7 yilimi yedi neymis zorlaymis gücü yetmiyormus karsi gelmeye. Dilerim Allahtan beni tanimadan yaptiklari önyargi o kizdan cekerler. Maddi manevi neler yaptim ben onun icin.
Çekeler büyük ihtimalle merak etme
Olmaz
Niye
sugar- momy
Seviyorum ben
6 7 de değil ki yaş farkı
Olur neden olmasın.
Zor çok zor