Ben kariyeri seçtim, ya siz?
Çocuk.
Kariyer.
Çocuk da yaparım, kariyer de!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
böyle durumlarda ikisini aynı anda yapmaya çalışmak insanın ne kadar güçlü olduğunu gösteriri. Ancak bunlardan birini yapmayı tercih edenler özgüvenleri olmadığı için seçtiklerinde de pek başarılı olamıyorlar.
Kariyeri seçersen başkalarının çocuklarına bakıp keşke benim de olsaydı dersin. Yaşın geçince de ileride çocuğunla nesil farkının gittikçe açıldığını görürsün. Çocuğu seçersen kariyer yapmış insanları gördükçe keşke ben de hayatımı bir düzene koyup öyle yapsaydım dersin. Buyüzden Şebnem hanım ikisini bir arada yapıp pişmanlık yaşamamak :)
kariyerimi seçtin
pardon yeni gördüm. Peki çocuğu düşünmedinmi hiç?
Niye ya. Sevmiyomusun çocukları yoksa
Bu ülkede çocuk sahibi olmak istemiyorum
Çocuk da yaparım kariyerde şıkkı :D
Cevap
11Cevap
çocuk her zaman olur kariyer bir defa deneyeceğin bir şey
32 ye kadar iş güç derken 32 de evlilik oldu 34 te çocuk
Çocuk yapılıp kariyer yapılmıyor mu. Hata etmişsin. Hemde büyük hata Senin ilk kariyerin annelik olmalı en büyük kariyer. Sonra diğer kariyerini yapabilirdin. Kariyer seçen kızlar bence hata yapıyor. Bunu ileride anlarlar.
Kadın kendini gelistirmesin demiyorum ki gelistirsin bilakis akilli okumuş olsun ki çocuğunu iyi yetistirsin. Ama bir kadının en büyük kariyeri cocuktur. Bu böyledir. Benim akrabam var profesör kadın o bile herzaman der. Simdiki aklim olsa geç evlenmez ve gec çocuk yapmazdim. Hatta keşke birtaneden fazla olsaydı der. Ama geçti artık olmuyor. Bu yaştan sonra der. Hersey zamanında güzel.
Kariyer kacmiyor. Yerinde duruyor ama annelik kaçıyor. Zaman çalıyor anneliginizi bunuda bilin kariyer kurtarmayacak anne olmanızı.
Çocuk da yaparım kariyer de. :D
Çocuk da yaparım, kariyer de!
Her daim kariyer dedim
Ikisini yürütemiyormusun?
Çocuk yapma zamanın geciyo
Çocuğu seçtim. :)
kariyer önemli.
Kariyer
kariyer
Kariyer tabikide
Ben seni secerdim 😂
Kariyer