Kariyer 👩🎓
Çocuk 👼
Çocukta yaparım kariyerde 👼+👩🎓=💪🏻
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyada 8.5 milyar insan var bu hızla giderse 10 sene içinde 10 milyar olacak. Dünyada 'Aç' yaşayan insan sayısı 1 milyarın üzerinde. Dünyanın şu an bilinen kaynaklarıyla şu anki teknolojiyle herkesin refah içinde yaşaması ve doğal dengenin korunması için maksimum nüfus 500 milyon olmalı. Herkes kariyerine odaklanmalı her 2 kişinin maksimum 1 çocuk yapmasına izin verilmeli ki gelecek nesiller açlık sefalet olmadan yaşayabilsin. Yani işin özü çocuğunu düşünen çocuk yapmasın.
Bence ülkedeki yabancı uyruklu misafirleri göndersek ülkenin nüfusu düşer
Gelecek nesli düşünen birilerinin olduğunu düşünmüyorum herkes kendi gelecek bankasında ki paraya bakıyor artık... Bu yüzden kimse elini cebine atmaz. Önceki dönemlerde doğum kontrol hapları ve sınırlı çocuk yaptırımı uygulanmış ama şu an bu tür bir şey yapılmıyor...
kişisel tercihlere, değerlere ve yaşam planlarına göre farklılık gösterir. Her iki seçenek de hayatınızın önemli bir parçası olabilir ve her birinin kendine özgü avantajları ve zorlukları vardır. İlk olarak, kendi iç dünyanızdaki isteklerinizi ve önceliklerinizi anlamak önemlidir. Kariyer odaklı bir yaşam mı istersiniz, yoksa ailenizle birlikte çocuk sahibi olmak mı sizin için daha anlamlıdır? Çocuk sahibi olmak ve kariyer geliştirmek için uygun zamanlamayı düşünmelisiniz. İş ve kariyer hedeflerinizi gerçekleştirecek zamanı ayırıp çocuk yetiştirmek için yeterli zamana sahip olmak önemlidir. Çocuk sahibi olmak, büyük bir sorumluluktur ve iyi bir destek sistemi gerektirebilir. Aile, arkadaşlar ve çevrenizdeki diğer kişilerin desteği, bu süreci kolaylaştırabilir. kişisel bir tercih ve herkesin yaşamı farklıdır. Önemli olan, sizin için en anlamlı ve tatmin edici olan yol üzerinde ilerlemenizdir. Kariyer ve çocuk sahibi olma arasında denge kurmak, bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak iyi düşünülmüş ve karşılıklı destekle desteklenen kararlar, her iki dünyayı da zenginleştirebilir. Gerekirse, bu tür büyük kararlarda aile danışmanlarından veya uzmanlardan yardım almak da faydalı olabilir.
Kariyeri için çocuk yapmak istemeyen kadına saygı duyarım ancak evlenmem çünkü ben kesinlikle çocuk sahibi olmak istiyorum, kariyerine odaklanan kadın çocuk istemeyen biriyle evlenirse sorun olmaz her çift üreyecek diye bir şey yok
Net kariyer. Bakamicağın çocuğu doğurmayacaksın kariyerine odaklan. Çünkü çocuk çok büyük bir sorumluluk. Eğer eşinle üstesinden gelebileceğini düşünüyorsan her ikisi. ama gelemiceksen direk kariyer hayatını yaşa önce çünkü çocuk doğunca onun hayatı senin hayatın oluyor.
Cevap
31Cevap
İkisi bir arada zor olur ama olmayacak şey değil yeter ki hırs olsun...
Kariyer diyen kezbanların hepsi 40 yaşında pişman olacaklar. Şu dünyadaki en kıymetli şey çocuktur. Kadının kariyeri çocuk adedi ile ölçülür. 3 kuruş için Dışarda gidip el alemin nefes kokusunu çekeceksin. İtişme didişme rekabet zamanın heba olması, yopranma. Akıllı kadının birinci hedefi ne okuldur ne de iş, iyi bir aile kurmaktır.
Sizin gibi düşünenlerin nesli tükenir inşallah. Kadınlar makina mi çocuk adedine önem veriliyor? Herkes bakabilecegi ve güzel bir hayat sunabileceği kadar çocuk yapmalı. Yoksa doğur sokağa sal büyüsün kimi it kimi kopuk olsun ama kadın 10 tane çocuk doğurmuş ve çok iyi bir kariyer yapmış mi olsun? Saçmalığın daniskasi!
O zaman siz erkekler de hiç ilerlemeyin ve olduğunuz yerde sadece baba rolünü üstlenin. İt misiniz de bir kemiğin peşinden koşup duruyorsunuz? Siz gibi erkekler bu dünyanın bu hale gelme sebebinden başka bir şey değilsiniz. Sperm israfisiniz resmen. Kadın ayakları üzerinde duracak diye aklınız çıkıyor. Kudurmaya devam edebilirsiniz çünkü biz kadınlar her ikisini de iyi idare etmeyi biliriz yeter ki hayatımız da sizin gibi yobaz düşünen mahlukatlar olmasın... Bize her zaman yanımızda duracak adam gibi adamlar lazım. Eşini dogurtup dogurtup bir kenara geçen mahlukat değil. Yeri geldiginde eşine ev işlerinde yardım edecek ve babalık vazifesini (çocuğun bakımı da dahil) yerine getirebilecek adamlar olsun yeter ki... Kadına tüm yükü yükleyip sonra da tek gorevin bu yap diyecek insanlardan korusun Allah. Sizin gibileri sadece dogurtmayi bilir bakmayı ve eşine yardim etmeyi değil... Çocuk ağlasın annesi baksın, altını pisletsin annesi baksın, dusunu annesi aldirsin siz ne yapıyorsunuz beyefendi? Anca yeni çocuk dogurtma derdine düşün. Makinayiz ya sonuçta! Yardım etmeyecek ve babaliginizi yapmayacaksaniz sizin egonuzu tatmin edecek değiliz!
İt gibi kemik peşinde gitmeyin diyorum. Durun durdugunuz yerde öyleyse. İt misiniz de gidiyorsunuz?
Biz kadınlar için öyle diyorsunuz ya siz niye gidiyorsunuz? İt misiniz?
Evinde paşa olmak varken erkekler de gidiyor o zaman sokak köpeği olacağınıza bahçe köpeği olun o zaman evinize yararınız dokunur 😂
Sizin göreviniz olduğu nerede yazıyor? Babalık da göreviniz yapıyor musunuz? Anası baksın deyip bırakıyorsunuz. Görevse herkese eşit görev
Bir erkeğe güvenmiyorlar aklına kurban olayım umarım senin gibi nesillerin soyu sürer eşitlik adı altındaki iğrenç zihniyet ölür
@Pandauzgunnnn senin çocuğu doğurup anneanneye babaanneye bakıcıya veripte anneye bakma zihniyetin var sen bu durumda kendine ANNEYİM Mİ DİYECEKSİN LAN KARI!!!
@Pandauzgunnnn lan geriskalı algısı bozuk erkek evrimsel olarak zaten veren mücadele eden ailesini geçindiren bir cinsiyet sen neyi yaşıyorsun evde ne yaşadın da bu hale geldin sen Bunun varya kadının anasını cok maddi anlamda çalıştırıp ezilmemiştir bu da mağduru oynayıp savunuyo
@Pandauzgunnnn GİT BU DA LKEDE SENİN GİBİ KADINLAEI İSTEMİYORUZ YA DAA ÖLLLLLLL
ÖLÜN YA Bİ BİTİN YAAAA ARTIK ELİTLİK ADI ALTINDA AİLE KURUMUNU BOZDUNUZ
@fikrimisöylicem önce yazmayı öğren sonra da konuşmayı o zaman aynı seviyeye geliriz. Aynı seviyede olmadığım insanlarla muhatap olmuyorum. İyi günler.
@Pandauzgunnnn senin yapacağın Ad HOMİNRMİ ZİKEYÜM HADİİ NAŞŞŞ ANCA BÖYLE YAPARSIN KADINA ŞİDDETE HAYIR DEYİPTE EŞİTCİLİK ADI ALTINDA EV HANIMLIGINI GOMEN BİR KADIN ASLA SEVİYEDEN BAHSEDEMEZ UCUBE !!!
@fikrimisöylicem sizin gibi konuşmayı bile beceremeyen birisiyle münakaşaya girecek kadar seviyesiz değilim. Kendi capinizdaki kişilerle takılın! Hakaret etmeden konuşmayı beceremiyorsunuz gelmiş bir de bana mı laf söylüyorsunuz? Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Ben ev hanimligini gommedim kadını bir doğum makinası olarak gören mahlukata kadının doğum yapma makinası olmadığını söyledim. Siz kendinizi ve hemcinslerinizi doğum makinwsi olarak görebilirsiniz ama ben görmüyorum. Kadınlar sadece doğum yapmak için dünyaya gelmemiştir. Okuduğunuzu anlayın önce sonra sizinle diyaloğa girerim. İyi günler. Kudurmaya devam edin.
@Pandauzgunnnn Sen kudur canım by 😀
Düşündüklerim seninle ilgili şeyler kişiselleştirmiyorum. Demekki sen doğursan kendini makine göreceksin ag karısı
@fikrimisöylicem la canım beyinsiz mahlukat cevap verdiğim adam demiş bunu ben değil! Okuduğunu anlamıyorsun gelmiş bana laf yetistiriyorsun yahu! Adam diyor ki kadın otursun çocuk baksın başka bir sik yapmasın. Daha fazla sinirimi bozmadan hadi ordan git şuradan.
@Pandauzgunnnn benim sinirim bozulmuyor ruh hastası hadi işine …özgüvensiz değersiz çalışmazsa bi boka yaramadığını düşünen travmatik birey seni
@fikrimisöylicem özgüvenimi sadece doğurma makinası olduğumda kazanacaksam kalsın sen al g. otune sok onu. Anca işini görür.
@Pandauzgunnnn canım ağlamaya devam et sen biraz daha sanırım kısırsın ya da çocuk doğurmaya seni ikna olacağın guvenecegın bi erkek hayatında yok veya baban sana hiç çocukluğunu yaşatmadı
Ne malsın yaa seni biraz daha zırlatayım mıı gerçeklerle yüzleşmene zorlanma beni artık bence 😁 anasının kutlama kapmasından çıkmış israf seni
Çocuk ve kariyer diyenler imkansız bu belli bi yerden sonra oturup evinizde çocuğunuza bakıyorsunuz içinizde bu vicdani duygu yoksa bebeğe bakıcı ya da anneanne babaanneye baktıracaksanız anneyim demeyin kendinize vicdansız kadınlar sizi
İkisini bir arada isteyenler kendinizi perişan edip mutlu olamayacaksınız 1 tanesini seçmek ve mutlu olmak daha kolay
Evliysem ikisi de bir arada yapabilirim. İsteyenler yapıyo. Hangisi daha değerli dersen çocuk kesinlikle daha değerlidir benim için.
Çocuk eş hiçbirşeyi yapmaya engel değil eşim olacak kişide kabul etse en az 4 çocuk yapardım. Her çocuğa da birer ev yapardım.
İkisi dururken neden biriyle yetineyim ki ikisini de yaparım
Kariyer diyenlerin kocası il dışına toplantılara gittikçe anlayacak kıymetini 😅
İkisi de bir arada olur aslında kendine güvenince
#Mirliva
bence ıkısıde bırden ayrı ayrı olunca ıllakı yas gecıyor
Yakışıklıyım karizmatiğim çocuk da yaparım kariyer de
Hem çocuk hem kariyer. İkisi de şart ve önemli benim için
cocukların sesizini hic cekemem valla kariyer :)
Önceliğim kariyer, bebek daha sonra
Hepsinin bi zamanı var
Maddi gücüne bağlı hayatınız ve geleceğiniz
Çocuk sahibi olmak çok bambaşka bir şey.
ikisini de yaptım
Çocukta yaparım kariyerde 👼 👩🎓=💪🏻
Akışına göre göre gidiyoruz bakalim
Çocukta yaparım kariyerde 👼 👩🎓=💪🏻
İkisi bir arada yapan kadınlar çok başarılı
Çocuk derim ben
Kariyer yapmasam dahi çocuk istemem zaten.
Kariyer yaparken çocuk
Yaşa göre gençse kariyer önce
Kariyerde yaparım çocukta yaparım :D
İkisini birlikte başarmak isterdim
Kariyer
Kariyer
kariyer
Kariyer.
Hayatta kalmak
İkisi de.
Kariyer tabiki
Yaşta önemli bu konuda