Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben bir bayan olarak, erkeklerin kem gözünden değil bayanların gözünden hasetinden korkmuşumdur. Yalan söylemeyi de malesef iyi başarıyorlar çünkü erkeklere göre çok daha ince düşünebiliyorlar ve kılı kırk yarıyorlar. Onlar için gösteriş rahat bir hayat ve çok sevilmek daima ön planda çok önemli... ve bu yüzden kolay kolay erkek de beğenemezler...
En çok kadınlar yalan söyler. Hemcinslerim diye demiyorum on parmaklarında on marifet. Yalan, dolan, çakallık... Ne ararsan var. Ha dersen kim yalancı? Erkekler yalancı. Çünkü düzgün yalan söyleyemiyorlar. Ya da onlar söylüyor ama kadınlara yakalanamayacak kadar uzman değiller.
Erkekler daha çok yalan söyler diyen kadın arkadaşlarımız bu sözlerine gerçekten inanıyor mu? Birkere topluluğumuz ve erkeklerin mizacı gereği erkekleri yalan söylemeye itebilecek bir durum yok. Altyapısı dahi yokken yalan nasıl olsun. Çok düşük bir ihtimal. Yalan söyliyen erkek çok düşük bir azınlıktır.
@Sappiz Toplumdan kimseyi soyutlama gibi bir durum yok. Bunu nereden çıkardınız; anlamış değilim. Çok açık yazdım bence anlaşılamıyacak birşey yok. Ama sizin için kısaltayım; erkekleri yalan söylemeye itebilecek toplumsal bir durum yok.(Bir kaide, baskı) Mizac (yaratılış) olarak ise erkeklerde meydan okuma durumu söz konusudur. Yalan ile değil, var olanla meydan okur; gerçek olanla.
kendimim diye söylemiyorum ama bir yalan söylerim kendim bile inanırım o derece 😂
Bu itiraf için tebrikler. :D
belki de bir itiraf değildir belki de bu bile yalandır 😂😂
Olabilir. Yalanlar silsilesi... 😏
Cevap
37Cevap
cinsiyeti yok bu işin tabi söyle bir şey var erkekler yalan söylerse yakalanır ama kadınlar daha zor yakalanır
Doğru.
sonuç enteresan, pembelilerin kadınlara yalancı demesi
Düşündürücü biraz. 😏
çok arafta bırakıyor, kadınlar yalan söylüyorsa bu anketin sonucu neye göre hesaplanacak :D:D
Bende onu düşündüm de demek istemedim. :D
Benim etrafımda benden başka erkek olmadığı için hep kadınların yalanına şahit oldum. Bilemiyorum.
Değişik.
Erkeklerden haberim yok diyosun :)
@Ukalanınteki Aynen 🙂
çok ojmişş
😁
Kadın erkek diye ayırmıyorum. Ben herkesten fazla yalan söylüyorum bir dediğim öbür dediğimi tutmuyor.
erkekler tabiki zor durumda her zor durumda kaldıklarında başvuruyolar e hep zorda olduklarından teknik olarak hep yanlan soylüyolar
:/
Kadınlar usta yalancıdır. Erkekler yalan söyler ama genelde pek beceremezler ellerine yüzlerine bulaştırırlar.
bilemem ama erkek söyleyince yakalanır
Tabiki kadınlar. şu yaşıma kadar çevremde ciddi (şaka dışında) bir yalan söyleyen erkek görmedim. ama yalan söyleyen kadın çok gördüm.
erkekler çok yalan söyler cünkü kızların yapacaklarından korktukları için 😂
😄😄😄
Her türlü eksilemeyi göze alarak kadınlar diyorum. 😂😂😂
erkek diyen erkek çok az amaa kadın diyen kadın çok fazla. buradan anlıyoruz kadınlar nasıl nankör kıskanç falan
Erkeklerde yalan söyliyebilicek kapasite yok hemen yakalanır ama kadınlar öyle deyil 3 cümleden 1 yalan
Etkek yalan söylerse yatsıya kadar çıkar kokusu 😂 kadın söylerse ölene kadar sır kalır 😂
Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Cevap:Tabiki kadınlar
Cem yılmaz'ın dediği gibi erkek yalan söyleyemediği için gerçekler çıkıyor ortaya, ama kadınlar karda yürüyüp izimi belli etmez.
Tabi tatlı yalanlar hariç erkeklerde kadınlarda yalan söyler.
erkekleri. yalanı cabuk cıkıyor ortaya
kadın daha çok korktugu için yalana bas vurur..
Yalan söylenecek tek durum vardır.. Şayet bir sevgilim olsaydı onu kaybetmemek adına söylerdim.. Nokta!!!
İkisi de yalan söyler ama kadınlar daha iyi yalan söyler.
Erkekler yalan söyleyebilir
Ama kadınlar doğuş tan yalancidir..
Kadınların genelinin daha çok söylediğini düşünüyorum
Bence de güzel bir tespit..👍🏻
Kadinlarin 1 numarali yalani karaktere bakarrim 2 numarali yalan ise. Bakire yim
cins değil karakter meselesi
Tabikide karakter meselesi ama genele bakılırsa bir oran illaki vardır. O yüzden düşünceleri sordum.
kadinlar soler ama bunu ispat edemezsin ona da bir yalani vardir :)
Kucukte olsa illaki her yerde bir yalan soylerler
karaktersizliğin cinsiyeti olmaz kanka
Haklısın o konuda.
Çoğunlukla Kadınlar daha fazla yalan söyler.
Kadınlar çook yalancılar bence :(
Yalan bir paradoksdur bacıtella takılma bunlara
sence?
Ben bir genelleme yapamıyorum. O yüzden sordum zaten. 😊
Kadınlar
Hürrem diyeyim sen anla
KADINLAR
Kadınlar net. 🌺
kadınlar
Erkekler
Erkekler
Kadınlar.