Bence, erkeklerin hemen hemen her söyledikleri yalan!
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence, erkeklerin hemen hemen her söyledikleri yalan!
Yalan söyleme, kişisel bir davranıştır ve hem kadınlar hem de erkekler çeşitli nedenlerle yalan söyleyebilir. Kimi insanlar başkalarını kırmamak ya da sosyal uyumu sağlamak amacıyla yalan söyleyebilirken, kimileri kişisel çıkarlarını korumak veya avantaj sağlamak için yalan söyleyebilir. Yalan söyleme eğilimi, bireylerin kişisel özellikleri ve yaşadıkları durumlarla ilgilidir.
Erkekler genel olarak cinsellik için kadınlara yalan söyler fakat kadınlar herkese yalan söyler.
Kadinin biri şeytan taşlamaya gider ilk taşı atar ve şeytan kadının kulağına eğilip sen bari yapma kanka der kadında idare et kanka sonu çok iyi olacak der ve şeytanı bile kandırıp taşlar.
Soru, buram buram cinsiyetçilik kokuyor. Birincisi; yalan söylemek bireyseldir, yani kişilik özelliğidir ve kadın/erkek olmakla alakası yoktur. İkincisi; lütfen karşı cinse olan nefretinizi körüklemek uğruna, sözüm ona feminazilere ve maçolistlere fırsat vermeyin. Sonra biz uğraşıyoruz.
Büyütülüş şeklimiz dolayısıyla maalesef kadınlar daha çok baskı görüyor, haliyle daha çok yalan söylüyor mantıken.
Bu mekanizmaya hiç dokunmamış kadınlar da gördüm Sayıları erkekler kadar çok olmasa da, baskının b'sini görmemişler hayatlarında.
Cevap
80Cevap
Karaktere göre değişir.. karakteri olmayan yalan söyler
Ne demişti Cem Yılmaz. Erkekler yalan söyler yakalanır o yüzden yalancıdır. Kadınlar yalan söyleyip yakalanmagi için teknik olarak yalancılikla suçlanamaz. O yüzden tabii ki erkekler. 😂
Kadınlar çok zeki varlıklar olduğu için yalanı çok söyler ama doğruymuş gibi inandırır karşı tarafı.
Bu yeteneği çok küçük yaşlarda edilebiliyorlar.
Manipülasyon yetenekleri çok gelişmiş bir varlıktır kadınlar.
abi biz dinazor muyuz ne varlığı ayrıca siz sanki sütten çıkmış ak kaşıksınız.
Dinazor olsanız iyi derim.
En azından dinazoru biliriz.
Kadınlar bir dinazor dan tehlikelidir.
Şimdiki Zamanlar erkek ise sağlıklı düşünmeyen bir varlık oldu.
Bırakın zeki olmayı.
Erkeklerin bir çoğu feminen oldu.
Yakında dünyayı kadınlar yönetir herhalde 😱😱🤣🤣🤣😂
Bak sende manipülasyon ediyorsun bizleri. Hemen tartışma konusu açarak beni bu konuda haksız olduğumu inandırmaya çalışıyorsun.
ay inşallah biz yonetiriz hep savaş hep savaş boş boşuna kaç çocuk oluyor erkeklerin yönettiği ülkede söz söylemeye korkuyoruz korkuyorsunuz kadınların yönetmesi veya işini iyi bilen adaleti sağlayan birinin yönetmesi daha iyi olur.
Hayır tartışma değil konuşma işte erkekler konuşmadan tartışma yaratıyor:)
Hayır tartışmayı sevmem.
Peki haklısın
Yanlış anlama tanımadığım birine bu tarz konusmam belki hata ama manipüle etmiyorum seni bilmeni istedim kirdiysam özür dilerim.
Ya beni güldürdün 😂🤣🤣.
Beni kıramaz söylediklerin.
Ben sadece kadınların genel özelliklerini söyledim.
biraz değişik bir muhabbet oldu ama neden güldün anlamafim
Bana göre komik geldi ve güldüm.
Erkekler sadece altına alana kadar yalan söyler kandırması kolay değil ama kadınlar her b Ka yalan söyler kimse kimseyi kandırmasın kadınlar şeytandır die boşuna demiolar yalan ağzınıza yuva yapmış hala erkekler yalanci die yalan sölüonuz 🤣
İkisi de eşit ama kadınlar daha manipülatif olduğu için çok fazla anlaşılmıyor.
Erkekler ise bir gün bir yerde ansızın söylediği yalanın yalan olduğunu kendi çelişkili cümleleriyle açığa çıkarıyor 🤣
Yalanın cinsiyeti yoktur. Karaktersiz ve kendine saygısı olmayan kişiler yalan söyler o kadar.
Erkekleri bilmem ama en son tanıdığım kadının hayatı yalandı konustugu her şey yalandı o yüzden kadınlardan uzak duruyorum 😏
Kıyasa bile sokamazsın, Kadınlar tekler SKAFADSGSGSA
Erkeklerden daha fazla yalan söyleyen de vardır kadınlardan daha fazla yalan söyleyen de. Fakat toplumu genel olarak değerlendirdiğimizde rahatlıkla bu sorunun cevabına kadınlar diyebiliriz
Merhaba,
Erkeği kadını yok. Cinsiyet değil kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizlik!
Tüm yalancıların canı cehenneme! 😅
Bence erkekler ama bu kadınlar yalan söylemez anlamına gelmiyor aksine biz söylediğimizde yalan olduğunu asla anlayamazsınız ama erkekler ele verir.. o yüzden erkekler daha çok yalan söyleri somut bir şekilde ele alabiliriz
Cinsiyete değil kişiliğe göre değişir lakin kadın daha fazladır bu konuda 12 yaşında tanıdığım 15 yaşına gelince şeytan çıktıve bir çok örneğe erkek olarak şahit oldum maalesef
Erkek kadın farkı yok ikside yalan söyleye bilir. Ben erkek olarak söylüyorum beni kadında erkekde yalan çok oldu söyleyen üzluyormuyum hayır kayb eden kendileri oluyor. Ben kadın ve erkek ayrımcılığı da sevmiyorum ikisindende yalan var. Nasıl derler havale ediyorum...
Hem kadınlar hem erkekler yalan söylüyor ama erkekler kadınlara daha çok yalan söylüyor. Bir de hiç ortaya çıkmayacakmış gibi güdümsüz sallıyorlar :)
Kadınlar erkekler demiş, erkekler kadınlar.. hatayı kendimizde aramadığımız sürece çözüm bulunmaz yalan işine 😂
Yalanın cinsiyeti olmaz karakteri gevşek olan her insan yalan söyler
Karaktersiz ve korkak olan daha fazla yalan söyler.
Yalanın. Cinsiyeti belli olmaz önüne gelen herkes yalan söyler ağızlarını açtılarımı da herkes kendini dört dörtlük sanar
Kadınlar seven kadın diyim kolay kolay yalan konuşmaz çünkü herşeyini bilsin onunla paylaşmak ister sadece onunla herşeyi
Bence insanların tamamı, çok yalan söylüyor. Ama kadınlar bu konuda açık vermiyor. Erkekler yalan söylemeyi beceremediği için. Hemen yakalanıyoruz.
Bu senin görüşün erkekler sadece seni seviyorum sana aitim diyip 10 kisiyle görüşmüyor ya da yatıp kalkmıyor
İnsanların pek çoğu yalan söylüyor bunun cinsiyetle alakası yok. Cinsiyetçilik yapanlar sadece ergenlerdir.
Kadınların söyledikleri yalan ile erkegin söyledikleri bir değil.
Yok ya... genelde alışveriş yalani oluyor jdjdjd yüzde 70 indirim vardi hdjdj yalann
Erkek sık yalan söyler ama kadınlar prof bu konuda🤣
Daha yeni kız arkdasin yanından geldik ve kızlar aşırı yalanci
Bunun cinsiyeti yok. Herkes yalan söyler. Ya kendine ya karşıdakine.
Senin karakterine bağlı kadın ya da erkek fark etmez
*kişinin
Daha fazla yalandan ziyade daha iyi kim söyler sorusu olsa kadınlar derim
Kıyaslamak?😅
Kadınlar tabikii ama bu da her kadın yalan söylüyor anlamına gelmiyor.
Tabiki kadınlar sadece kadın nadir yakalanır erkek sık yakalanır
Kadın ya da erkek değil karaktersiz insanlar yalan konuşur
Bunun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum daha çok karakter meselesi.
Kadınlar daha fazla yalan söyler veletin de dedigi gbi master degreee
Kadınlar tabii ki. Hiç yüzleri kızarmadan yalan söyledikleri için anlaşılması zor oluyor.
Günümüzde ergen kızlar öyle bir yalanlar konuşuyor ki Yani var ya ve bunu o kadar profesyonelce yüzleri kızarmadan utanmadan yapıyorlar ki şaşırmama geldi değil mi
Karakter ve kişilik meselesi bu bence cinsiyetle ilgisi yok
Kadınlar bence de öyle ince ve hassalarlar ki kelimeler konusunda yalan söylediğin de yalanı orataya çıkacak olsa dahi iğne gibi lafları ile kapatır yalanlarını
Kadınları işaretlere ufak bir sesleniş ne yalanımızı gördünüz ayrıca aile baskısı yüzünden yalan söylemek zorunda kalanlar da var istek dışı oluyor yani yalan sayılmaz
Erkekler kocam yalan söylese hemen anlıyorum sonra ben beceremiyorum dimi diyor birde
Saçma sapan başlıklardan biri, cinsiyetle ilgisi yok.
Yalanın cinsiyeti olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Zayıf insanlar yalan söyler.
Kadinlar yalan söylemeye alışkın, erkekler yalan söyleyemez
Genelleme yapacak olursak bence ikili ilişkilerde erkekler, gündelik hayatta ve arkadaşlıkta kadınlar.
Bunun cinsiyeti yok söylediği yalana kendini inandıranı bile gördük. Yalan söylemeyen insan yok maalesef
Bence net erkektir aldatan erkek cok oldgu icjn erkek ylan soyler erkeklerin %80 i aldatirken kadinlarin %40. i aldatir boylelikle erkektr cevp
Tam tersi oran var
Taraf tuttuğumu düşünmeyin inanın kadınlar daha çok yalan konuşuyor tıpkı daha çok aldattıkları gibi bu bilimsel bir araştırma
Özellikle aldatma konusunu araştıran bir tane kadın uzman şey diyor erkekler her şey ortada olduğu için erken yakalanıyor ama kadınların %90'ı diyor aldatsa da bile erkeklerin ruhu bile duymuyor diyor demek ki bunu yapıyorsa yalanı da rahat konuşabilir
Bence her iki tarafta yalan soyleyebiliyor bunun azı ve çoğu yok kişilik karakter meselesi
Bence Cem Yılmaz'ın da dediği gibi. Kadınlar ustaca yalan söyleyebildikleri için hiçbir zaman yalan söyledikleri anlaşılmaz. Erkekler ise beceremediği için sürekli yalancı pozisyonundadır. Bütün olay bu...
kadın kadar yalancı bir varlık varmıdır hayatları yalan
yalan söyleyen daha çok erkekler iyi söyleyen kadınlar
soruma gelir misiniz
Evet arkadaşlar kadınlar bu ankette de yalan söylüyor 😂
Erkekler yalan söylemeyi beceremez (zeki olanları ayrı fena oluyo) 🙄
Bu konu da, cinsiyet ayrımı yapmak doğru değil. Tamamen karakter meselesi tatlım.
ya bırakın bu ayakları kadınların söyledikleri % 90 yalan
erkekler yalan söylüyor ama kadınlarda gerçekleri söylemiyor iki tarafta eşit yani 😂
Erkekler bu konuda gariban kalır..
Bunun cinsiyeti olmaz karakter meselesi.
Off... Genellemelerden tiksindim.
Karkater meselesi bence
Bıkmadınız mı bu cinsiyetçilik sorularından yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?