Bence erkekler daha çok yalan söylüyor. Peki sizler ne düşünüyorsunuz?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence erkekler daha çok yalan söylüyor. Peki sizler ne düşünüyorsunuz?
Kadınlar yalan söylemez yalanı kurgular. erkekler ise her konuda daha umursamaz oldukları için yalan söyler. örneğin bir kadına gerçek olmadığını düşündüğünüz bir şey ima ettiğinizde, kadın o yalanı bir çok gerçekle bağdaştırarak süsler. böylece yalan size gerçekçi gözükür. ancak erkek bunu en baştan inkar eder ve yalan söylediği ortaya çıkar. kadınlar ayrıca sıcağı daha çok sever bunun temel nedeni önceki yaşantılarında cehennem zebanisi olmalarıdır.
Kadınlar yalan söyler. Orgazm taklidi yapan kadınlar, sevgilisini veya kocasını yatakta aldatıp eşi sevgilisi aradığı zaman iş başında hiç bir şey yokmuş gibi işte şuradayım şununlayım diyerek işe devam ederek yalan konuşan çok kadın gördü... Kadınlar çok rahat çok profesyonel yalan söylerler belli etmezler erkekler de yalan söyler ama saklamayı beceremezler ama alfa ruhlu bir erkek her zaman yalan söyleyen kadını her haliyle anlar ve bilir 😎
burada şöyle bir yanılgı var erkeklerin beyni yalann söylemeye pek uygun olmadığı için çoj çabuk yakalanır o nedenle de herkes erkekler daha çok yalan söyler sanıyor. Aksine yaşanan ihtiyaç duyan tarafe ve bu konuda oldukça başarılı olan kadınlar daha çoj söyler ama çok az yakalandıları için daha az yalan söyleyen olarak bilinirler.😬
bir hata var herkes yalanını yakaladığı birini yalancı olarak nitelendirir ama yalancı dediğiniz kişi yalancı olabilseydi yalan olduğunu anlayamazdınız ve yalancılıkta en onemli altın kural yalan söyleyeceksen önce kendin inanmalısın bu hem seni daha inandırıcı yapar hemede senin bile inanmadığın yalana kim inansın...
Cevap
86Cevap
kadınlar
Yorumlarda demişler ki erkekler... 40 takla atıyolar vs... Bir kadın inanmak istediği için bir erkeğe inanır... Bunun dışında kendi iradesi dışında inanamaz... Yani yalan söylediğini bile isteye inanır...
Biz kadınlarsa manipilasyon ve yalan söylemekte karşıya hiç belri ip ucu vermeden bunu yaparız... yalan söylemiş olmayız çünkü yalancı yalanı söyleyemeyene denir... yalan söyleyen kişi zaten yalanı ortaya çıkmadığı sürece yalancı olmaz 😜 Bu mantığa göre yalan söyleyip yalancı çıkan taraf erkek olduğundan erkekler daha çok yalancı sayılır pratikte.
Ben bana yalan söyleyen erkek kadın kim olursa olsun çoğu özelliğinden anlarım boşversene. Çoğu kız bana hep der sana yalan söylenmez aşırı detaycısın anlıyosun hemen diye, yalanı söyleyip yakalanmayınca yalan söylememiş olmuyosun ayrıca. Bu kdr saçma bi savunma daha görmedim insan kılıf uydurur da bu kdr mantıksız saçma bi kılıf uydurmaz 😂😂
Erkeklerde daha çok yalan söyler ama pek beceremezler. Hemen yakalanırız ya da vicdan yaparız. Kadın öyle değil ama öyle bir yalan söylerler ki kendileri bile inanırlar.
Erkekler söyleyemediği için yalancı konumunda zaten ‘’daha çok erkekler söyler’’ demişsiniz ona ithafen
Bu soruyu iki açıdan ele alabiliriz;
1- Toplumda yalancı kadın oranı mı daha fazladır, erkek oranı mı?
Net cevap: Kadın.
2- Kadınlar mı daha profesyonel yalan söyler, erkekler mi?
Net cevap: Erkekler.
Özetle, kadınlar yalan söylemeye daha yatkındır lakin erkeğin yalancısı kadının yalancısından çok daha tehlikelidir.
Kadınlar fakat bu daha sinsi ya da daha kötü oldukları için toplumun onların üstündeki baskısı kadın cinayetlerinden erkek şiddetine her durumda suçlunun kadın olduğundan (özellikle ilişkilerde) kadınlar daha çok yalan söyler çoğu zaman kendini koruma ve savunma güdüsüyle.
Yalan ufak tatli olabilir. yalan aslinda nerde söylenir olsaydi bu soru daha iyi olurdu sanki... bazan sevdiklerimize kirmamak adina tatli ufak yalanlar söylemek zorunda kalabiliriz. fakat ilişki ler ve iş hayatinda yalan olmamasi lazim. bunun ufağı büyüğü olmaz. sadece yalan bir hayati yaşamış olursunuz. kendinize olan sayginiz iki dudak arasindan çıkan cümleye bağlı.
Ben sevgilim ihanet ettikten sonra yanj altadma olmadı ama farkli bir durum oldu çok incindim ondan sonra onu sanırım içimde doğru ve saf vir sevgiye layık görmediğim için ona dair doğru olan bir seyim olmadı bidaha alldatma her şeyi yaptım ona karşı söylediğim yalanların haddi hesabı yok
uruuspu 🤣🤣
@oksijaaannn34 sensin
gizli yorum yaptın acığa cıktın nasıl oldu bu dikkat etseydin malum sevgilini aldattın kendi azınla söledin🤣🤣
Yanliz yorum atan ben deilimki. d slk gizliden çıksam yorumumda acilirdi grrrrizelaki. d ayrıca ben kızı savundum ne olursa olsun diyemezsin bu lafı ama etrafınızda basit kızlara gelince yalakaaalik yaparsiniz
biz kaşarlara yalakalık yapmayız sen dert etme hiç bi kıza diz çökmedik siz ancak diz çökersiniz aptal aşıklar
Yok o konuda haklısın kardeşim kesinlikle kızlara diz çekmeyin kızlarda erkeklere çökmesin diz ve boyun sadece ALLAH'IN huzurunda eğilir...
Uruspu senin anana derler canım senin gibi erkekler hakediyor , boşuna yapmadım hiç Bir seyi
asamı aldatmışsın burdada yazmışssın ırızpılığını ne dememizi bekliyordun ırızpı
La kardes sanane sen namus bekcisimisin mk gaaavvvati
tamm işte ırızpı diyorum sizin gibilere bu benim düşüncem sen ver istediğini
Ulan siz gariban bir kızı üzüp nerde basit s... k delisi osplar varsa onlara gidersiniz o yerden bittme knck orsplr için gariban kizlari üzersiniz orpnn evlatları erkekler buynuzlanmayi hakkediyor jajsjsj
Demekki ananla bacın sana 7 24 veriyorlarki kişi işi kendinden bilirmiş ajsjsjjs
o yerden bitmelerin götü güzel ama kucakta iyi oluyorlsr öyle deme bak alınır lar
Hahahahsjs
benim ailemden kinse sosyal alemde yazmıyorum bn onun la bununla şunu aldattım diye
Boyum 70 senin gibilerin top diye sektiririm elimde
belli ki senide yerden bitme yuvarlak kıclı birine tercih etmiş srninki 🤣🤣 ondan kısa boylu kızlara gıcıksın
tamm işte 1,70 kızlar iyi olmuyor yatakta oyuzden minyon tipleri seçiyoruz becerikli oluyor zilliler 🤣🤣
sektirirsin ama benim üstümde sektirirsin anca 🤣🤣
Bunak. herif soruma yorum yapma sxkyir git aiz erkekelr aldatmaktan axmdan popodan başka bir şeye çalışmaz aklınız
hiç alakası yok bizi böyle * düşmanı edenler siz kızlarsınız🤣🤣
bunak herifmi götümm sana baktıda benim yaşımda biri 🤣🤣
Bir sktr gitsene yorumdan benimde boyum 170 senin gibileri arkamızdan bakarlar ama yüz vermeyiz i yüzden basit yerden bitmelere gidersiniz oda yokluktan mecburi ajsjsjsj
evet arkanızdan bakıyoruz sadece ama kısa boylularla evleniyoruz onları daha cok seviyoruz çünkü daha iyiler her konuda sizden daha darlar😉
Hahahahha eminim öyledir yokluktan evlenirsiniz anca yerden bitme orsplar fitne oldukları gibi sizide iyi boynuzluuorlar ajsjsjsj
Yooo yerden bitme kannnncklarla evlenen nadir genelde at gibi kizlari tercih ediyorlar ha doğru çok seversiniz o kizlari çünkü verdikleri için sizin köpeğiniz oldukları icin🤣🤣🤣🤣🤣
senin sevgilinide bi yerden bitme almış belli ama unutma siz landara oluyorsunuz beceriksiz oluyorsunuz yerden bitmeler her konuda mükemmeller🤣🤣
Öylemi benim sevgilim olmadı ayrıca yerden bitme almadı alamazda benim rahmetli sevgilim o yerden bitmelere fare diyip geçiyordu acikcasi bir mukemmellikleri yok anca yrrk yerler başka birseye yaramazlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
siz versenizde sarmıyor bize one öyle uzun bacak 🦵 hiçbişiyi uymuyor zevk vermiyorsunuz
Kudur qjsjsjjs
tamm🤣🤣
Ortaya çıkmaması söylenen şeyin yalan olduğunu değiştirmiyor. Erkeklerin yalan söyleme konusundaki beceriksizlikleri bu kadar aşikarken kalkıp erkekler daha fazla yalan söyler demek bana ikiyüzlülükmüş gibi geliyor biraz.
Tane tane sayanımız da yok, hangi yalanı hangi cinsiyetin daha çok söylediğini bilenimiz de... 😊 Mesele herkesle en dürüst olabildiği konuda muhatap olabilmek bence... 😊 Yoksa herkesin yalan söylediği alan da çok dürüst olduğu alan da bence...
Yalan Söylemek İçin Bence Cinsiyet Ayrımı Yapmak Adil Bir Sonuç Vermez, Bir Söz Var Cinsiyet Değil Şahsiyet Meselesi Diye Bence Böyle Bir Konu İçin Geçerli Bir Söz.
Erkekler daha çok söylüyor ama iyi değiller, hemcinslerim ve ben az söylüyoruz ama profesyonel söylüyoruz ✌😄
Kadınların geneli çok iyi yalan söyler. Erkeklerinde bazıları çok iyi yalan söyler. Kişinin kıvırabilme kabiliyetine göre değişiyor bu olay.
Aslında kadınların yalanları hiçbir zaman ortaya çıkmıyor. Erkeklerde bu konuda beceriksizler. Ama bence yinede erkeklerle daha çok soyluyor
Karakter meselesi, kalıplaşmış bi düşünce mevcut kadınların daha çok söylediğine fakat çook usta yalancı erkek de gördüm. Dediğim gibi karakter meselesi..🖐
Toplumsal baskıdan ötürü kadınlar maalesef Küçük yaştan itibaren daha fazla ve daha profesyonel yalan söylerler. Erkeklerin şu durumla bile övünmesi 🤦♀️
Bunun cinsiyeti yok eğitimsiz insan ahlaksız insan yalana başvurur özellikle daha tanışmaya başlarken prim kasmak için yalanlar söyleyen tiplerr allahım konuşmak istemiyorum😡
Erkekler. Çünkü kadınlar yalan söylese bile yakalanmaz. :)
Şakası bir tarafa yalan söylemeye en çok kimin ihtiyacı varsa o söyler, kadını erkeği yok bu konunun bence.
Siyasetçilerin çoğu erkek olduğu için erkekler diyorum
Bak iyi yerden bağladı
Kadınlar ama en çok yakalanan erkekler olduğu için erkek söyler denir. E yakalandık ondan böyle oldu.
İki taraf da yalan söylediği anlar oluyor. Fakat en çok erkeklerin yalan söylediğine şahit oldum. Kimi erkekler çok basit yalanlar bile söylüyor.
Erkekler , kadinlara, kadinlar ise kendilerine yalan soylerler. Kim daha fazla yalan soyluyor kadinlar karar versin.
Bunun cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum yalana alışmış biri hep yalan soyler karakter meselesi alismistir
Kışıden kışıye değişır kadın elmanimız vardı gec kaldı kemotrepıye gırdım dedı kadınlrdan çok ılgınc yalanlar duydum erkekler okdar becemıyor
Erkekler söyler evliyse ben bekarım der gizlerler ama kadınlar evliyse evliyim der bekarsa bekarım der
erkekler daha çok söylüyor ama bu yalanın %80 i İYİYİM SEN NASILSIN oluyor o yüzden kadınlar kendi yalanlarına inandıkları icin bilemiyorum
Kadınlara göre, erkekler söyler zaten. Hiç şaşırmadık. kişiye göre değişir bence. Cinsiyetin önemi yok.
Kadını erkeği yok bu işin. Karakteri bozuk olan yalan söyler
Kadınlar denmişte tanıdığım çoğu erkek yalancıydı kız arkadaşlarım daha az söylüyordu
Görünürde erkekler gibi dursa da gizli yalanlarda her türlü kadınlar bu maçı alır.
Net erkekler. Tavlamak için de yalanlarla 40 takla atıyorlar.
Bazi erkekler yalan makinesi, kadınların ise hemen hepsi yalan soylemeyi iyi bilir... ama bu bazi erkekler hiç dürüst olamaz, kadınların ise vicdanlı olanlari dürüst olmayi da bilir..
Bu yalan söyleme ne meselesi, cinsiyet değil şahsiyet meselesidir
erkeğin yalanları ufak olur kadınların ki ise daha fena yılan çoğu
Puahaha neye dayanarak söylüyorsun bunu
ne o üstüne mi alındın tecrübeler diyelim
Değişik falan mısın kadınlar dediğin için ve kadın olduğum için üzerime alınmadım aynen🤦🏼♀️ bide sana laf anlatıyorum ua
Kadını erkeği yok, omurgasızlar yalan söyler
Ben söyledim bedeli ağır oldu size tavsiyem söylemeyin arkadaşlar.
Ben her zaman derim önemli olan cinsiyet değil şahsiyet
Kadınlar söyler ve yakalanmaz erkekler yakalanır genelde
Karaktersizliğin cinsiyeti olmaz karaktersiz olan herkes söyler
Her ikisi de söylüyor al birini vur ötekine.
Burada tanıştığımız herkes yalan söylüyor. 🤣 Kadın erkek farketmiyor. Herkes yalancı
Bence bunun kadını erkegi yok karaktere bağlı diye düşünüyorm🤷♀️
Kadınlar az ama büyük yalanlar söyler erkekler fazla fakat basit
Yalan cinsiyet değil karakter meselesi karaktersiz her insan ciddi yalanlar söyleyebilir 🙂
Ne kadar arkadasim varsa hepsinin yalanını yakaladım. Bi kere beceremiyorlar😂😎
türk kızları tabikide aynaya bakınca kendilerini güzel bulduklarına göre yazıyorlar bide
erkekler söyleyemediği için yalancı olarak bilinir oysaki kadınların eline su dökemeyiz
Açık ara kadınlar. Kat ve kat fazla yalan söylerler.
Özgüveni düşük insanlar yalan söyler. Bunun kızı erkeği yok.
Erkekler daha cok yalan söyler açik ve net konu tartişmaya bile. kapalı😆😆
Erkekler yalanı beceremediği için çok yalancı görünür😁
Kadınların yalanlarını ispat edemediğimiz için erkekler daha çok söylüyor gib görünüyor 😂
Bence bu devirde her ikiside
Erkekler daha çok yalan söylüyor yaptıklarının arkasında durmuyor kıvırıyor kadın bişey yaptığında arkasında duruyor dürüstçe söylüyor
😂😂😂
şaka gibi :d
LDKXJXHDHJDHZJZJDNJXJZBX
Erkeklere batmış baya He helal kız
@senaçakr4838 Batmadı, gülüp geçtik yoruma. Espiri olarak yazılmış bir yorum.
Espiri olarak değil erkeklerin söylediği en büyük yalan yaptiklariyla ilgili yani yaptiklarinin arkasinda duramiyorlar
Peki, bence durum tam tersi ama sen bilirsin. Hatta tam tersi olduğunu bu soruya gelen bir başka kadın yorumundada bulabilirsin.
Kadınlar yaptıklarının arkasında durur hatalarını kabullenir ama erkeklerin çoğunda böyle bir şey yok
Dediğin kadın tipini hiç görmedim ama dediğin tarzda bir insanım. Senin için bu doğru olabilir problem yok.
Espriye bak be espri olmayan espri nerden çıkardın😂 @Direkt-Doğrusu
Cinsiyetle alakası yok bence karakter meselesi. Kadın da söyler erkekte. Becerip becerememeleri ayrı bir konu zaten
Cem Yılmaz'in dediği gibi yalanıyla ilgili paradoks vardır. Yalancı yalan söyleyemesene denir. Kadınlar bu işte profesyonel olduğu için yaklanmiyorlar ama erkek hemen yakalandığı için yalancı oluyorlar
erkekler daha çok yalan söylüyor çünkü kadınlar erkekleri yalan söylemeye mecbur bırakıyor bir çok konuda
Kim ne derse desin ttttabiki erkekler söyler. kadınlar bir yerden sonra viicdan yapar ve içine dert olur ama erkekler trip yememek için asla ne vicdan yaparlar ne de söylerler
Erkekler hep eline yüzüne bulaştırır söyledikleri yalanları biz kadınlar ustayız bu işte
10/10
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?