Bence erkekler daha çok yalan söylüyor. Peki sizler ne düşünüyorsunuz?
Kadınlar mı daha çok yalan söyler yoksa erkekler mi?

Bence erkekler daha çok yalan söylüyor. Peki sizler ne düşünüyorsunuz?
Kadınlar yalan söylemez yalanı kurgular. erkekler ise her konuda daha umursamaz oldukları için yalan söyler. örneğin bir kadına gerçek olmadığını düşündüğünüz bir şey ima ettiğinizde, kadın o yalanı bir çok gerçekle bağdaştırarak süsler. böylece yalan size gerçekçi gözükür. ancak erkek bunu en baştan inkar eder ve yalan söylediği ortaya çıkar. kadınlar ayrıca sıcağı daha çok sever bunun temel nedeni önceki yaşantılarında cehennem zebanisi olmalarıdır.
Kadınlar yalan söyler. Orgazm taklidi yapan kadınlar, sevgilisini veya kocasını yatakta aldatıp eşi sevgilisi aradığı zaman iş başında hiç bir şey yokmuş gibi işte şuradayım şununlayım diyerek işe devam ederek yalan konuşan çok kadın gördü... Kadınlar çok rahat çok profesyonel yalan söylerler belli etmezler erkekler de yalan söyler ama saklamayı beceremezler ama alfa ruhlu bir erkek her zaman yalan söyleyen kadını her haliyle anlar ve bilir 😎
burada şöyle bir yanılgı var erkeklerin beyni yalann söylemeye pek uygun olmadığı için çoj çabuk yakalanır o nedenle de herkes erkekler daha çok yalan söyler sanıyor. Aksine yaşanan ihtiyaç duyan tarafe ve bu konuda oldukça başarılı olan kadınlar daha çoj söyler ama çok az yakalandıları için daha az yalan söyleyen olarak bilinirler.😬
bir hata var herkes yalanını yakaladığı birini yalancı olarak nitelendirir ama yalancı dediğiniz kişi yalancı olabilseydi yalan olduğunu anlayamazdınız ve yalancılıkta en onemli altın kural yalan söyleyeceksen önce kendin inanmalısın bu hem seni daha inandırıcı yapar hemede senin bile inanmadığın yalana kim inansın...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Erkeklerde daha çok yalan söyler ama pek beceremezler. Hemen yakalanırız ya da vicdan yaparız. Kadın öyle değil ama öyle bir yalan söylerler ki kendileri bile inanırlar.
Erkekler söyleyemediği için yalancı konumunda zaten ‘’daha çok erkekler söyler’’ demişsiniz ona ithafen
Bence bu devirde her ikiside
Kadınlaaar
Yorumlarda demişler ki erkekler... 40 takla atıyolar vs... Bir kadın inanmak istediği için bir erkeğe inanır... Bunun dışında kendi iradesi dışında inanamaz... Yani yalan söylediğini bile isteye inanır...
Biz kadınlarsa manipilasyon ve yalan söylemekte karşıya hiç belri ip ucu vermeden bunu yaparız... yalan söylemiş olmayız çünkü yalancı yalanı söyleyemeyene denir... yalan söyleyen kişi zaten yalanı ortaya çıkmadığı sürece yalancı olmaz 😜 Bu mantığa göre yalan söyleyip yalancı çıkan taraf erkek olduğundan erkekler daha çok yalancı sayılır pratikte.
Ben bana yalan söyleyen erkek kadın kim olursa olsun çoğu özelliğinden anlarım boşversene. Çoğu kız bana hep der sana yalan söylenmez aşırı detaycısın anlıyosun hemen diye, yalanı söyleyip yakalanmayınca yalan söylememiş olmuyosun ayrıca. Bu kdr saçma bi savunma daha görmedim insan kılıf uydurur da bu kdr mantıksız saçma bi kılıf uydurmaz 😂😂
Bu soruyu iki açıdan ele alabiliriz;
1- Toplumda yalancı kadın oranı mı daha fazladır, erkek oranı mı?
Net cevap: Kadın.
2- Kadınlar mı daha profesyonel yalan söyler, erkekler mi?
Net cevap: Erkekler.
Özetle, kadınlar yalan söylemeye daha yatkındır lakin erkeğin yalancısı kadının yalancısından çok daha tehlikelidir.
Yalan ufak tatli olabilir. yalan aslinda nerde söylenir olsaydi bu soru daha iyi olurdu sanki... bazan sevdiklerimize kirmamak adina tatli ufak yalanlar söylemek zorunda kalabiliriz. fakat ilişki ler ve iş hayatinda yalan olmamasi lazim. bunun ufağı büyüğü olmaz. sadece yalan bir hayati yaşamış olursunuz. kendinize olan sayginiz iki dudak arasindan çıkan cümleye bağlı.
Ben sevgilim ihanet ettikten sonra yanj altadma olmadı ama farkli bir durum oldu çok incindim ondan sonra onu sanırım içimde doğru ve saf vir sevgiye layık görmediğim için ona dair doğru olan bir seyim olmadı bidaha alldatma her şeyi yaptım ona karşı söylediğim yalanların haddi hesabı yok
gizli yorum yaptın acığa cıktın nasıl oldu bu dikkat etseydin malum sevgilini aldattın kendi azınla söledin🤣🤣
Yanliz yorum atan ben deilimki. d slk gizliden çıksam yorumumda acilirdi grrrrizelaki. d ayrıca ben kızı savundum ne olursa olsun diyemezsin bu lafı ama etrafınızda basit kızlara gelince yalakaaalik yaparsiniz
biz kaşarlara yalakalık yapmayız sen dert etme hiç bi kıza diz çökmedik siz ancak diz çökersiniz aptal aşıklar
Yok o konuda haklısın kardeşim kesinlikle kızlara diz çekmeyin kızlarda erkeklere çökmesin diz ve boyun sadece ALLAH'IN huzurunda eğilir...
Uruspu senin anana derler canım senin gibi erkekler hakediyor , boşuna yapmadım hiç Bir seyi
asamı aldatmışsın burdada yazmışssın ırızpılığını ne dememizi bekliyordun ırızpı
tamm işte ırızpı diyorum sizin gibilere bu benim düşüncem sen ver istediğini
Ulan siz gariban bir kızı üzüp nerde basit s... k delisi osplar varsa onlara gidersiniz o yerden bittme knck orsplr için gariban kizlari üzersiniz orpnn evlatları erkekler buynuzlanmayi hakkediyor jajsjsj
Demekki ananla bacın sana 7 24 veriyorlarki kişi işi kendinden bilirmiş ajsjsjjs
o yerden bitmelerin götü güzel ama kucakta iyi oluyorlsr öyle deme bak alınır lar
benim ailemden kinse sosyal alemde yazmıyorum bn onun la bununla şunu aldattım diye
belli ki senide yerden bitme yuvarlak kıclı birine tercih etmiş srninki 🤣🤣 ondan kısa boylu kızlara gıcıksın
tamm işte 1,70 kızlar iyi olmuyor yatakta oyuzden minyon tipleri seçiyoruz becerikli oluyor zilliler 🤣🤣
Bunak. herif soruma yorum yapma sxkyir git aiz erkekelr aldatmaktan axmdan popodan başka bir şeye çalışmaz aklınız
Bir sktr gitsene yorumdan benimde boyum 170 senin gibileri arkamızdan bakarlar ama yüz vermeyiz i yüzden basit yerden bitmelere gidersiniz oda yokluktan mecburi ajsjsjsj
evet arkanızdan bakıyoruz sadece ama kısa boylularla evleniyoruz onları daha cok seviyoruz çünkü daha iyiler her konuda sizden daha darlar😉
Hahahahha eminim öyledir yokluktan evlenirsiniz anca yerden bitme orsplar fitne oldukları gibi sizide iyi boynuzluuorlar ajsjsjsj
Yooo yerden bitme kannnncklarla evlenen nadir genelde at gibi kizlari tercih ediyorlar ha doğru çok seversiniz o kizlari çünkü verdikleri için sizin köpeğiniz oldukları icin🤣🤣🤣🤣🤣
senin sevgilinide bi yerden bitme almış belli ama unutma siz landara oluyorsunuz beceriksiz oluyorsunuz yerden bitmeler her konuda mükemmeller🤣🤣
Öylemi benim sevgilim olmadı ayrıca yerden bitme almadı alamazda benim rahmetli sevgilim o yerden bitmelere fare diyip geçiyordu acikcasi bir mukemmellikleri yok anca yrrk yerler başka birseye yaramazlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
siz versenizde sarmıyor bize one öyle uzun bacak 🦵 hiçbişiyi uymuyor zevk vermiyorsunuz
Ortaya çıkmaması söylenen şeyin yalan olduğunu değiştirmiyor. Erkeklerin yalan söyleme konusundaki beceriksizlikleri bu kadar aşikarken kalkıp erkekler daha fazla yalan söyler demek bana ikiyüzlülükmüş gibi geliyor biraz.
Tane tane sayanımız da yok, hangi yalanı hangi cinsiyetin daha çok söylediğini bilenimiz de... 😊 Mesele herkesle en dürüst olabildiği konuda muhatap olabilmek bence... 😊 Yoksa herkesin yalan söylediği alan da çok dürüst olduğu alan da bence...
Karakter meselesi, kalıplaşmış bi düşünce mevcut kadınların daha çok söylediğine fakat çook usta yalancı erkek de gördüm. Dediğim gibi karakter meselesi..🖐
Toplumsal baskıdan ötürü kadınlar maalesef Küçük yaştan itibaren daha fazla ve daha profesyonel yalan söylerler. Erkeklerin şu durumla bile övünmesi 🤦♀️
Bunun cinsiyeti yok eğitimsiz insan ahlaksız insan yalana başvurur özellikle daha tanışmaya başlarken prim kasmak için yalanlar söyleyen tiplerr allahım konuşmak istemiyorum😡
Kadınlar fakat bu daha sinsi ya da daha kötü oldukları için toplumun onların üstündeki baskısı kadın cinayetlerinden erkek şiddetine her durumda suçlunun kadın olduğundan (özellikle ilişkilerde) kadınlar daha çok yalan söyler çoğu zaman kendini koruma ve savunma güdüsüyle.
Erkekler. Çünkü kadınlar yalan söylese bile yakalanmaz. :)
Şakası bir tarafa yalan söylemeye en çok kimin ihtiyacı varsa o söyler, kadını erkeği yok bu konunun bence.
Erkekler , kadinlara, kadinlar ise kendilerine yalan soylerler. Kim daha fazla yalan soyluyor kadinlar karar versin.
Bunun cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum yalana alışmış biri hep yalan soyler karakter meselesi alismistir
Kışıden kışıye değişır kadın elmanimız vardı gec kaldı kemotrepıye gırdım dedı kadınlrdan çok ılgınc yalanlar duydum erkekler okdar becemıyor
Erkekler söyler evliyse ben bekarım der gizlerler ama kadınlar evliyse evliyim der bekarsa bekarım der
erkekler daha çok söylüyor ama bu yalanın %80 i İYİYİM SEN NASILSIN oluyor o yüzden kadınlar kendi yalanlarına inandıkları icin bilemiyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş