Bazı insanlar çok mutludur.
Bazıları da onlar mutlu olduğu için mutludur.
Bazıları da onlar mutlu olduğu için mutludur.
“Kendi mutluluğu başkasının mutsuzluğuna neden olabiliyorsa tereddüt etmeden diğerlerinin mutluluklarını, hatta hayatlarını yok sayacak kadar tehlikeli yaratıklarız biz. Mutluluk dediğin şey, nasıl mutlu olunması gerektiğiyle ilgili kafana yüklenmiş bir düşünce, aslında gerçek değil. Bir şey istersin, mutluluğunun ona bağlı olduğunu sanırsın, elde edersin, senin olur, sıkılırsın ve kurtulmak istersin. Kurtulduğunda mutlu olacağına inanırsın, kurtulursun, başka bir şeyi istemeye geçersin. Yine istersin, yine elde edersin, yine sıkılırsın, yine kurtulmak istersin… Bu mutluluk değil. Bu tüketmek. Mutluluk bir illüzyondan başka bir şey değil, sadece bir an. Yaşanmış bir anı sürekli yaşama isteği… İşte asıl bu çok hastalıklı bir düşünce. Kendini iyi hissetmenin amaç olduğu bir hayat bana, parayı bulup kendini kokaine, ekstasiye adamışları hatırlattı. Onlar sürekli mutlu, tüketebildikleri sürece. Seni neyin mutlu ettiğini bulmaya çalışarak mutlu olunmuyor, tatminsiz olunuyor maalesef.”
Hayattan bıkmış, artık zevk almayan, her şeyin boş ve yaşamaya değmez olduğunu anlayan fakat inançlarından ötürü göçmeyi sadece bekleyen biri, kendisi için değil de başkaları için mutluluğu pekala isteyebilir. Sadece o mutlu olabilmeyi istiyor diye o mutlu olunca sevinebiliyor insan.
Annedir
Babadir
Kiz kardestir
Erkek kardestir
Evlattir
Sevgilidir
Ya baskasi adina mutlu olacak olmanin o kadar cok nedeni var ki.. ayni anda hem anne hem evlat hem kiz kardes hem teyze hem hala oldugunu hayal et.. adina mutlu olacagin kisileri hayal edebiliyormusun.. kan bagin olan.. ya da kalp bagin olan..
Aciyorum falan diyorlar ya.. acimayin arkadasim.. sizin adiniza mutlu olan 8nsanlar yoksa kendinize aciyin.
Mecburiyetten mi yoksa içten mi geliyor bu önemli.
Mecburiyet varsa hayattan bıkmıştır; içtense yaşam doludur.
Cevap
21Cevap
Ben arkadaşlarımın mutluluğuyla mutlu oluyorum onları mutlu ederek mutlu oluyorum böyle hayattan bezmiş yorulmuş batmış gibi bir ruh hali içerisindeyim
Boyle bir karaktere sahibim. Iyi yanlari da var kötü yanlari da. Bu sekilde davranarak cok fazla sevilirim. Ama bazen bu sekilde davrandigimiz insanlar kazik attiklarinda da en cok biz uzuluruz.
Tek mutluluğu başkaları adına sevinmek olan kişiler bence, içten çok mutsuz ve karamsar olan kişilerdir onları sevmek lazım :)
Kendi adıma mutlu olamadığım için kaynaklanan durum olarak nitelendiriyorum.
Diğerleri içinse en candan insanlardır.
İnsan olabildiği kadar mutludur
şu an mutsuz olmak için milyon sebep bulabilirim ama aramıyorum mutlu olmak için ufak sebeplerin peşinden koşuyorum
senin sorunla alakasi biraz uzak ama bir arastirmaya gore ınsanları mutlu etmeye çalışan kisiler çoğunlukla en sonunda yalnız kalirlarmis
Benden onlardan biriyim hep kendim yıpranyrm. ben onları dönüşürken onalr uyuyo kcnda pireler ucuyo baska biseyn oldugu yok 😅
Başkasını mutlu ettiğimde daha mutlu oluyorum. Dışarıda arkadaşımla yemek yemiyeceksem ve ben ısmarlamayacaksam hiç çıkmıyorum dışarı. Gibi.
(Sapik yorum degildir)
Bu masturbasyon yapmak gibi bir his.
başkasının adına mutlu ola bilmek çok güzel bir karektere sahip olduğunu gösterir ama bir yandanda çok üzücü herkesin kendi adına mutlu olma hakkı var hele ki başkası adına mutlu ola bilen bir insan
Kaldıysa eğer samimi arkadaşlık kurulacak ender insan grubudur
Başkalarını mutlu edince mutlu oluyorum değişik bişey yoruyor bazen
O insanlar da mutlu olmayı en çok hak eden insanlar inşallah onlar da birgün aradığı mutluluğu bulurlar.
"Ancak başkaları için yaşanan hayat, yaşamaya değer bir hayattır" -Albert Einstein
ben bu hayati kendim icin yaşamıyorum ve inş. yasamayacağım.
Çaresiz o insan adına üzülüyorum.
Başkalarına sevinmeyi severim
Ben oldugumu dusunuyorum.
sadece sana acıyorum derdim.
hayret beğendi ve birşey demedi. zaten şaka yapmıştım. pek anlayışlı kız.
aptallık hali..
sanırım bende aptalım..
Gerçek dost mutluluğunuzu paylaşandır.
Kendini düşünmeyen, koca yürekli insanlardir.
gönlü güzel insandır.
Oyle insan mi olur ya 😄
aslında onlar çok mutsuzdur
o insan mutlu olmayı hak edendir...
Kendisi için bişeyler yapmanın zamanı gelmiştir
Sevilesi insandır.
Kötü
Öz verilidirler
Kendilerime yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar