Bazılarınız karıştırıyor sanırım.
Başkalarının mutluluklarına imrenir misiniz?
Bazılarınız karıştırıyor sanırım.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Son zamanlarda ever dediğim soru. Hayatım boyunca aşık oldum olmasına ama hiç karşılık alamadım. Ayrıca hiç hoşlanan ya da seven aşık olan hiç kimse olmadı hayatımda. Biraz duygusal eksiklik hissetmiyor değilim. Zorluyorum yine de olsun falan diye ama maalesef olmuyor bir engel var ama anlayamıyprum. O yüzden dışardayken hem imreniyorum hem de nefret ediyorum sevgililerden mesela.. Onları gördükçe birbirlerine olan gülüşlerini aşk dolu bakışları sarılmalar öpüşmeler... İçimi burkmuyor değil. Kendimi aerık tek olarak aklıma kazıdım. Kimseyle böyle yaşayamayacakmışım gibi..
Yok ya bak üniversitem bitecek spn senem. Geş gör ki ünide bile bir ilişkim olmadı. Umut falanda kalmadı. Kim nerden nasıl çıkacak ki karşına belli değil ama baya uzun bir zaman bu. Duyguö köreldi mesela. Yanaşamıyorum bazen. kendimi sevgili konumuna sokamıyorum ki. 25 yaşındayım daha gencim ama bu konuma sokamıyorum bir türlü. Kimse senden hoşlanmaz kafasındayım
Asla.. Nikah şahitliği yaptım iki kere.. Kendi aracimi gelin arabası yaptım çocukluk arkadaşım için ve bizzat ben kullandım suslettirdim.. Yeterki mutlu olsunlar şu 3 günlük dünyada geldik gorduk gidiyoruz ve isterim ki tüm sözlü, nişanlı, evli çiftler bir ömür boyu mutlu olsunlar.. Huzurlu sıcak yuvaları olsun inşallah..
Not: Güncellemeye istinaden yazıyorum.. Asla derken imrenmeme gerek yok çünkü Allah yazmissa kalbime bir prenses gelir ve beni bulur kendi kendime nazar etmenin anlamı yok.. Evli ve mutlu kardeşlerim için tek yapabileceğim şey mutluluklar ve sevgi ve saygı dolu bir yuva dilemek olur... Kıskanma zaten başlı başına saçmalık.. Bir insan başkasının mutluluğunu neden kıskanır ki?
Farzedelım siz evlendiniz ve mutlu oldunuz geldiniz burda bizlerle mutluluğunuzu paylaştınız. . Sonuçta huzurlu bir yuva kurdunuz ve inanılmaz mutlusunuz.. Bundan daha güzel ne olabilir? Bir yerlerde birilerinin mutlu oldugunu, sağlıklı olduğunu bilmek kadar güzel birşey varmı? Hep yazıyorum ilk onca ruhlarini, karakterlerini eğitmeli insanlar.. Kıskanclik, haset ve fesatlık olduğu sürece bir arpa yolu boy katedemez o insan.. Oldugu yerde kalmaya kendisi ile savaşmaya mahkumdur.. Hayırlı ramazanlar..
Özgüvensiz insanların yapacağı şey, imrendiğin hayatı yaşayanlar sihirli iksiri içerek ona dönüşmediler sonuçta hepsi sahip olunabilecek şeyler, çok istiyorsan, aklına güveniyorsan, özgüvenin varsa illa ki yaparsın imrenerek kendi hayatına bir faydan olmaz.
Evet, çok yaptığım bir şeydir. Ve bir o kadar da yanlış. Kendi mutluluklarımızı başkalarının mutluluklarıyla kıyaslamak bizi mutsuz eder. Mümkün olabildiğince imrenmemek en doğrusu.
Cevap
61Cevap
Nevet bir çimdik bende de olaydı keşkem :/
Evet mesela bazen anne ve küçük bir kız görüyorum ayni kombin giyinmisler
o an anne olmaya cok imreniyorum o annenin mutluluğuna cok imreniyorum😍
Bazen e et imrenirim ama kiskanmam bakarim onlara derim ki Allahım hayırlısindanbana da nasip et Imrenirim kıskanmam Herkes Yerinde ve gönlünce mutlu olsun isterim Ve dua ederim Allahim Bana da nasip et diye
İmrenirim keşke herkes mutluluğu yakalaya bilse kim şu durumda olmak istemezki
Herkesin hayati kendine. Imrenmek kıskançlıktır bence
Bence boş bir kuruntu..😑
İmrenirim çünkü çok güzel bir ilişkisi olan kişinin keşke benimde bir sevdiğim olsa böyle bir ilişkim olsa derim ama kıskanmam çünkü yakın arkadaşım kıskanıcak neden yok ki 😂
İmrenir ve dua ederim. Çünkü dünyada mutlu olan bir canlı beni de mutlu eder. Mesela bir koyun ve kuzusunu görsem, ne bileyim bir kuş ve yavrusu. Bu da öyle işte.
Evet imrenirim. Bende çok olur. Ama öyle kötü düşünmem. Allah banada nasip etsin derim. Herkes mutlu olsun
bu durum değişkendir
mutlu iseniz hosunuza gider
mutlu değilseniz imrenirsiniz
bazısıda kıskanctır keske benim olsa der))
Ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun isterim normalsem sıkıntı yok isteyen istediği kadar mutlu olsun, mutluysam hiç mutlu olmadim ak.
Keşke ben de böyle mutlu olsam derim ama iş kötü niyete gitmez o niye mutlu ben niye değilim keşke ben olsaydım o hak etmiyo saçmalıklarına girmem
şimdiye kadar hiç imrenmedim. bundan sonra da imreneceğimi düşünmüyorum. çünkü yeterince güzel yaşarım aşklarımı.
El ele gezen sevgilileri görünce imreniyorum. Bir de bu sevgililerin birkaç yıl gibi uzun süre ilişkileri olmalarına daha çok imreniyorum.
Hayatımda her zaman sırf başkaları mutlu olsun diye her soytarılığı yaptım ama hep yureği kanan ben oldum..
Imrenirim valla ne güzeller
İmrenmek değil, hoşuma gidiyor mutlu çiftler görmek 😊
Evet bazen. Ama böyle bir durumda hemen onlar için dua ederim ki nazarım falan değmesin.
Mutluluğun da, hüznün de nirvanasını gördüm. İmreneceğim bir yaşanmamışlık kalmadı.
Hayır keşke herkes çok mutlu olsa da kimseye haset etmese ne güzel olacak
Her şeye imrenirim bir de gözüm kalır bozulur o iş😂
Hayır tabii ki de. Şükretmek lazım her zaman. Allah herkesi mesut etsin.
Kimsenin mutluluğunda gözüm yok çok şükür allah daha çok mutlu etsin
Mutlu olduklarını görmem hoşuma gidiyor. Allah bozmasın.
Kiskanmam kimsenin mutlu oluşunu ancak imrenirim tabiki
Bazen ama başkalarda benim mutluluğuna imrenir ve ödeşiriz
İmrenmem allah dahada mutlu etsin. Ben nazara inanırım..
Evet ama kötğ olarak değil bana da inşallah nasip olurmderim ve inşallah mutlulukltı daim olur
Imrenirim ama fesatlik kıskançlik yapmam bir ah keske cekerim yani
Yok hiç imrenmem hatta o tarafa dönüp bakmam bile😀
Çok duygusal olduğum zamanlar imreniyorum da normalde imrenmem
Sevdiklerimin mutlu olduğunu görmek beni daha da mutlu eder... Herkes mutlu olsun isterim
Coğununki yapmacık olduğundan sadece uzaktan izlerim imrenmem
Ne imrenirim ne kıskanırim ne ozenirim... Bu dünyada herkes mutluluğu hak ediyor
Imrendigim donemler olmustur. Şu an pek imrenmiyorum benim mutlulugum bana yetiyor :)
Aşkla ilgili hiçbir şeye imrenmiyorum.
Tüm cinsiyetlerin eski Acun&Şeyma çiftine imrendikleri gibi mi?
Butun herkesin mutlu olmasi dilegiyle mutluluk guzel bir sey imrenmem aksine sevinirim
Tarlalarda ekinler baş vermeden garip buzağı öküzün altına yatmazmış...
Benim olana dokunmasınlar kim nereye imreniyosa imrensinler
Imrenilecek mutluluk yok ki hep yapmacık almayayım ben olmasa da olur
Kıskanmak babında ise hayır.
Onlar için mutlu olur kendimin de olmasını isterim.
Tabi hayırlısı ile.
konu aşksa işim olmaz.
O zaman aşk ilişkileri fenoluğunu bırak musti😁😁
Çok ucuza gitmiş olur arkidişim 😂
Hayranlarım çok mustafam birakmadılar 😂😂 hani sende gidiyordun nooooldduuuuuu😜😜
Yaa gördün mü 😁😁😁 tesekkur ederim bebekim😍😍
Musti https://m.youtube.com/watch?v=TbqO84SMhjI sana gelsin😂😂
Yavvv niye gömüyonuz beni sankilep sizin ilk hesaplarınız haa 😏😏
https://youtu.be/DOpzx0Hq_6s Büşraa 😀 senin şarkın cevap
Ahahaha anlaştık o zaman😁😁
Benim gidersem hain planlarım var @Camelliaa söyleme kimseye sana anlatmıştım😂😂
O nasıl link len😂😂
@SevgiyeÇeyrekVarrr tse1.mm.bing.net/th
😂😂😂
Yani maşallah derim Allahım konuyu biliyorsun derim
İmrenirim tabi. Güzel bir sevda yaşıyolarsa mutluluklar diler ve ahhh bir şöyle olamadık detim yani
İmrenmez miyim hatta ayırmaya çalışırım
Hayır imrenmem
#emre00
O kadar da ezik insanlar yoktur :(
Hic imrenecegim bir iliski gormedim
Evet imrenirim.
Mutlu olurum bende 😊
Bazen imreniyorum...
Bazenler çoğalıyor bazen...
İmrenmemde kıskanmamda
Kıskanmam ama imrendiğim doğrudur
İmrenmem.
Kıskanır ya da küçümserim.
Yaaa ne güzel maşallah derim 😊
İmrenirim çok. ama kiskanmam
Yani... Bende isterim tabi ama kıskanarak değil
Hayır, imrenilecek mutluluğa sahibim zaten.
Imrenmem ya nazar değmesin mutluluklarına onların
İmrenmememiz için hiç bir sebep yok 😄😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar