Biliyorum hiç bir şey hayatta goründüğü gibi değildir. Ama böyle içten içe mutlu insanları gördükçe imreniyorum. O mutlulukları yaşama arzusu doğuyor birden. Sonra hayatıma bakıp " daha çok yolun var adamım, sabırlı ol ve görmezden gel diyip " geçiyorum.
Yengem çok para harcardı keşke onun kadar zengin olsaydım demiştim ve sonra amcamın ona yaptığı işkenceleri öğrendim pişman oldum. Zaten bı düşündüğüm zamanda insanlar beni güzel, mutlu, zeki görüyor ama hayatım normalde bambaşka o yüzden imrenmeyin kimseye şükür edersiniz gerçekleri bilseniz.
Ailevi... Yengemin kafasına silah dayamak, aldatmak, dövmek, 5 yaşında ki erkek kuzenimin eline erkek adam ol diyip bıçak vermek, yengemin ölmüş ailesine küfür etmek, evden kovmak, iftira atmak vb. Tabi amcamın beyninde de tümör var her 10 sene ameliyat oluyor ondan sinir krizleri geçiriyor, yengemde onun elinde tansiyon hastası oldu ilaç kullanıyor, kuzenlerimde delirdi hepsi psikiyatri ilacı kullanıyor. Tuhaf bı sülaleyiz yani 😂
İnanın ben mutsuzum onlar niye mutlu diye değil ben niye boyle olamadım ya da sevilmedim diye çoğu zaman uzulurken buluyorum kendimi aklimdan bi insani mutlu etmek bu kadar zor olmamalı niye bu kadar ozensizler dusuncesizler ya da onemsiz görüyorlar diye çoğu zaman ağlamışligim bile var Allah iyi olanlara daha da iyilik versin iyi hissetmeyenlere de iyi hissedebilmeyi nasip etsin ne diyelim...
Mutluluk imrenilecek bir duygudur. Seratonin salgılanmasıyla oluşur. Seratonin vücutta depo şeklinde zaman içerisinde az az salgılanır. Bunun çok salgılanması mutluluktan bayılmanıza yol açar ve yapay yollarla olur ancak. Mutluluk uzun zamana bağlı bir şey değildir. Kısa zamanda bile mutlu olabilirsin. Hayatta mutlu olma olasılıkları çoktur.
İnsanların mutluluklarıyla mutlu olurum ben. İmrenmem, kıskanmam, haset etmem ama gıpta ederim, o seviyeye gelmek için çabalarım, gayret gösteririm. En sonunda da nasibime şükrederim.
Nedense mutlu olanları gördükçe sinirleniyor ve onları görmek istemiyorum. Ben neden mutlu değilim diye üzülüyorum. Ve evden çıkmak istemiyorum. Problem ben de yani.