Kıskanmak değil ama, onunla karıştırmayalım. Bir iç çekersiniz ya böyle, öyle düşünün ya da istediğiniz gibi düşünün. 😀
Yok canım ne imrenmesi gözüme toz kaçtı. 🥲

Kıskanmak değil ama, onunla karıştırmayalım. Bir iç çekersiniz ya böyle, öyle düşünün ya da istediğiniz gibi düşünün. 😀
Yok canım ne imrenmesi gözüme toz kaçtı. 🥲
İmrenilecek mutluluğu yaşayanlar sihirli iksir içip ona dönüşmediler sonuçta. Özgüvensiz insanların yapacaği şeydir bu. Özgüven varsa ve aklına güveniyorsan illa ki sahip olacağın bir şeydir. Başkalarının mutluluğuna imrenerek kimsenin kendi hayatına bir faydası olmaz. Şahsen, başkalarının mutluluğu ile mutlu olmayı tercih edenlerdenim.
Özgüven var ama sahip değilim.
Arkadaş ortamı harika insanlara imreniyorum evet. Benim hiç aşırı eğlenceli bir arkadaş grubum olmadı. Mesela youtube veya instagramdan görüyoruz adamlar cam fanus tarzı küçük bir akvaryumdaki balığı alıp arabayla partiye gidiyor, dans ediyorlar balıkla, kutlama yapıyorlar, eğlenip şakalaşıyorlar. Video başlığı "Balığıma felekten bir gece yaşattık" gibi bir şey. Arkadaşlarıma videoyu gösteriyorum efsane ortam, keşke orada olsam, şunlarla takılsam dert tasa kalmazdı gibi yorumlar yapıyorlar. Gelin aynısını Fatih'in köpeğine yapalım diyorum (arkadaşın küçük süs köpeği). Ya git oğlum manyak mısın diyorlar. Ulan hani harikaydı? İzleyince eğlenceli buldukları ya da beğendikleri şeyleri yapmayı teklif edince herkes burun kıvırıyor. Üniversitede bir kere kayak merkezine götürdüm onları zorla resmen. Kaydık aşırı eğlendik. Gitmeden önce herkes napcaz orada soğuktur, düşer bir yerimizi kırarız falan diyordu. Gittik, benden daha çok eğlendi hepsi. İnsanları anlamıyorum...
(şu an hayat enerjimi tükettikleri için hiçbiriyle görüşmüyorum)
Arkadaş konusunda ben de hiç şanslı olmadım, genelde dışlanan kişi oluyordum. Belli bir yaşa kadar yakındım bundan ama sonra fark ettim ki bana iyi gelmeyen insanlara ihtiyacım yokmuş.
Ben de hep dışlandım. Liseye başladığımdan beri bu durum devam ediyor. Mesela herkesle güler eğlenebilirim, espriler yaparım insanları güldürürüm, maç yaparken ilk seçilenlerden olurum. Sınıfta bizim arkadaş grubundan biri gelmeyince direkt ararlar. Örneğin X kişisini bi arayalım okula neden gelmedi ya der birisi. Ararlar neden gelmedin diye sorarlar. Ben bir ara çok fena hasta olmuştum 3 gün okula gidemedim. Bir kişi bile aramadı ve mesaj atmadı noldu diye. Ölsem kimsenin umrunda değil yani 😂 dışarıda kafeye buluşmaya gidilir, davet etmeyi unuturlar beni falan. Kötü ya da gıcık alınan bir insan değilim. Birbirinin arkasından birbirine söven ve kötüleyen insanlar bir yere gidileceğinde onu da arayalım çağıralım diyebiliyor. Durum bana gelince umursanmıyorum. Neyim eksik yıllardır çözemedim.
Aynı yaşadıklarım. 🥲
Ben hep sessiz olandım, ortama çok ayak uyduramam öyle diğerleri gibi espri yapayım herkesi güldüreyim tarzı biri değilim. Kaba tabirle çok gevşek geliyor bana öyle insanlar. Demek ki gevşeklik seviyorlar ne bileyim.
İki yüzlü ve arkasından sövülen kim varsa mutlu ya. Biz de iyimserliğimizde yalnızlıkta boğulalım...
Onlar gibi olacağıma yalnız olurum daha iyi, haklısın...
Cevap
11Cevap
Her zaman kendi hayatıma odaklanmış biri oldum
Evet ancak son dönemlerde bunun dozu kıskançlık boyutuna geçti kendime çeki düzen vermeye başladım.
Farkında olmanız güzel. 🙏🏼
Teşekkür ederim çok kötü hatalar yaptım aman yapmayın siz
Hemde nasıl sırf bu yüzden romantik aşk filmleri müptelası olduğum doğrudur.
Hayır başkasının mutluluğu beni ilgilendirmez
Yok be Allah herkesi daha çok mutlu etsin.
Amin 🤲🏼
Evet imreniliyor bazen
İmrenmek belki bazen
kıskanmak asla
Evet keşke bende böyle mutlu olsam diye iç çekerim
Ağla 🤣
Arkadaş mısın köstek misin belli değil shdhdhdh
Son zamanlarda hiç ağlayamıyorum, keşke ağlayabilsem. 🥲
Evet güzel poz.
Ayyyy herkes ben zannediyor ya, değilim ama. 🥲
O kadar fit görünmüyorum o kadar bakımlı da görünmüyorum. O kadar zengin değilim çünkü.
Kadının Instagram hesabını buldum çünkü, inceledim 🙂
Umarım dalga geçiyorsundur.
O zaman hesabı gizli olması lâzımdı. Burada kendimi paylaşmak zorunda değilim.
Niye takıldın buna bu kadar?
Hoş bir sohbet olmadı bu sefer.
İmrenilmez mi bea.
İmrenilir 🥲
Hayır kıskanmam mutlu olsunlar derim
Yok be
Aynen
Yooo...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?