Çok mutlu zamanlarımız olabilir. Lâkin biraz da empati kurmamız gerekir. Çünkü herkes siz gibi mutlu olmayabilir. Ölçüyü elden kaçırmamak gerek. Her şeyin fazlası zarardır... Çünkü hayat sürprizlerle dolu. Her an ne olacağı bilinmez..
Soru sürekli karşıma çıkıyor en iyisi cevaplamak. Bırakın sevinsinler yeri gelir siz de mutlu olursunuz empati falan mutluluk da işlemez gülmek sevinmek dünyanın en güzel duygusu
Sevinmeyin diyen mi var? Soruyu kaç kere görüp düzgün okumamışsın bacım. İşin haddini aşıp milletin gözüne sokanlar için dedik. Yoksa mutlu olmayı her iyi insan hak ediyor...
Düzgün okuduğumu düşünüyorum yorumum da bu.
Senin gibi düşünen sadece bir kaç kişi gördüm. Diğerleri hepsi bizim fikir de... Demek ki biraz daha iyi okuman lazım. Neyse münakaşa içinde olamam. Vesselâm...
Farklı fikirler için zaten böyle bir soru sormadınız mı? Herkesle aynı fikirde olma gibi bir zorumluluğum da yok ayrıca. Bence de münakaşaya ne gerek
Farklı düşüncelere açığız. Lakin muhalefet ederken ölçüyü muhalefet etmek gerekir. "Soru sürekli karşıma çıkıyor en iyisi cevaplamak" bu nedir sadaka mi istiyoruz? Engelleyin o zaman! Ayrıca "Bırakın sevinsinler" demişsin de biz kimse sevinmesin mi diyoruz? Demek istediğimi ancak ne zaman anlayabilirsiniz, siz diyeyim: "Mutluluk ile görgüsüzlüğü karıştıran insanlarla karşılaştığın zaman..."Hayırlı günler
Beyfendi fazla gerginlik oldu anlıyorum sizi ama ölçüyü fazla kaçırma üstünde fazla durmadığınızı görerek cevap yazdım dediğim gibi bu kadar gerginliğe gerek yok
Güzel duygu ve düşünceleriniz için teşekkürler hanim efendi. Tekrardan hayırlı günler.
Size de beyfendi :)
Bn evliyim ve cevremde sevgili evli kisiler var instagram ve faceboogu uzagimdaki kisilerin hayatinda ne gibi degisiklikler Nisan , soz, cocugu mu olmus ya da haberlesme amacli kullaniyorum fakat gercekten 7-24 sevgilisiyle oldugunu gstermek zorunda değil kimse ya da yedigi yemegi bnde yaparim bnde gidr yerim bir sey katmiosa bna hakaten niye ppaylasiosun. gelelim bna bn evliyim demistm ve dusunun sosyal mdyada cok fotom yok nye foto cekcem diye o andaki atmosferi bozmam ya da kimseye bsey ispatlamak zorunda dglm o an benim ve yanimdakilerin kbakmasinlarda merak eden kormu yanimda olsaydi diyen biriyim ya da gercekten bni dusunen yanimda o ani yasardi like falanla anca ego kasilir ki kimsenin like ina falan ihtiyacinin olmadigini bilmek en buyuk ego budur
Beni anlayanların çıkmasına sevindim..
Bendensin çok beğendim az kaldı böyle düşünenler👍👍👍👍👍
@ayşenurraslannlkjh bizim gibi düşünen çoğaldı :) çok şükür..
Çoktandır mutsuz olduğunu ve etrafına oynadığını düşünürüm. Çünkü gerçekten çok mutlu olan bir insan mutluluğunu abartıyor olamaz. Bunu saklayamaz da... Bir de ben mutlu olurum o insan adına.
İşte bu! Demek istediğimiz budur. Yoksa kimsenin mutsuz olmasını görme derdimiz yoktur.
O insanın içinden gelen bir dürtüdür ve engellenmesi oldukça güçtür.. Bazende insanın başını belaya sokar.
Saygılar amcam..
Cevap
3Cevap
Görgüsüzlüktür bence.. Mutlu olduğunda etrafındaki insanların mutsuzluklarına kayıtsız kalanlara sinir olurum.
Çok şükür ne demek istediğimi anlayacak seviyede olanlar da varmış. Teşekkürler...
Anlaşılan ergenlerle uğraşıp duruyoruz...
Mutlulugunu dolu dolu yasayan hüzün duygusunuda öyle yasiyordur belki
Mutluluk ve Hüzün ne güzel bir karışım. Olması gereken bence..
Abartinca mutlu olup iyi hissediyosa oyle devam etsin bana zarari olmadigi surece
Haklısın. Bu da farklı...
Bırak adam mutluluğunu doyasıya yaşasın ya ölçüde neymiss
Iyi bak abartanlar sonrasında yere çakılıyorlar. Yoksa kimsenin mutsuz olmasını istemiyoruz kardeş.
Mutsuz olan olsun abi bosversene diyorum bende valla ben mutsuz da olsam deli gbi mutluluk gosterirsin yapsa biri ben mutlu olurum yani gorusune saygı duyuyorum ama benim gorusmde bu :)
Saygı duyarım bende sana abim :)
Ayrıca nick isminle mutluluğunu belli ediyorsun kardeşim ;-)
Nick o an ki ruh haliyle yapıldı kaldı:)
Bak ister istemez sözüme geldin :))
Ya ben 7 24 gülen bir kızım ama bu gülmek anırmak bildiğin jxdnnyddkd
Ve mutsuz olan insanlari sevmiyorum ya ayak uyduramiyorum o mutsuzluga yapmacik olurum deniyim derken surekli mutlu olmak daha guzel herkes gülüşümü tanır okulda dhxbxjxnxj
Fazla gülmek kalbi öldürür :)
Herseyin azi karar cogu zarar.
Çok güzel. Orta yol en makul olandır.
Banane ya cok mutluysam digerlerinden banane kendi mutlulugumu kisitlamam
Herşeyin fazlası zarar
Demek istediğimiz de buydu.. tabi anlayana.. Teşekkürler
Aslinda mutsuz olduklarını
Farklı perspektif :)
geberip gidecekler boşuna diyorum bu arada tez zamanda ölürsün inşallah
Çok boş ve ergen yorumların var. Başkalarının paylaşımlarına da böyle çocuksu ve saçma sapan yorumlar yaptığını gördüm. Seni çocuk oluşundan ötürü önce engelliyorum ardından da affediyorum ergen kardeş.
Haklısın
Teşekkürler..
Sen depresifsin diye kimse mutluluğunu istediği gibi yaşayamıycak mı
Fark edersen genel konuştum. Ayrıca her şeyin fazlası hayal kırıklığına sebep olabilir. Ben sen veya başkası mühim değil..
Bir mutluluga karismadiginiz kalmadi elalem ne der diye gulmesin insanlar bravi sjsgshshs
Bir sizler beğenmediniz soruyu. Ks bile özelden süper soru sormuşsun diye iltifat ederken siz hala işin püf noktasını çözememişsiniz.. neyse :)
Neyse kardeş beğenmiyor isen yorum yazıp durma..
Kırılgan olduklarını
O zaman bir bakıma gösteriş oluyor yapılan.
cok sacmalıyorlar
Katılıyorum ta ki yere düşene dek..
Kıskanma bence
Off kardeş yorum yazmak için yorum yapmayın bir de gizlenmişsin...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?