Şizofren korkusu sizofren olabilir miyim?

Okb hastasiyim ilk escinsellik korkusu yaşadim geçti gitti sonra hastaliklara sardim bipolar coklu kisilik flan ama simdiki cok kotu sizofrene korkusuna taktim sizofrenler kendini gidiklayamazmis her yerimi gidikladim yok gidiklanmadim ama ayagimi gidiklayinca bir his oldu tam anlamadim ama ayagimda garip hissettim deidm acaba sizofrene dogrumu gidiyorum tek ayagimda tuhaf hissettim yiksa diger yerleri gidiklanmadi ayagimda gidiklanma gibi deildi ama garip histi sonra geçen pazarda kamyonun arkasinda aniden resimler gordum gibi oldu tekrar dondum bu sefer yoktu cok korktum sonr sizofrenler kafalarinda ses duyar dediginden beri benle konusan sesler duyuyorum yani duymaakta denmez uyduruyorum bide sabah uyandigimda gormustum biseyler ama bu normalmis zaten surekli gozum ucumdaki hareketlilige taktim goz ucumda baska seyler goruyor gibi oluyorum baska derken benzetme ama bakiyorum oyle bisey yok sizofren oluyor olabilirmiyim belki kendini farkeden sizofrensem falan daha 2 hafta oldu korkum baslayali biseyler goruyor gibi oluyorum panik atak yasadim 4 yil once kalp krizi gecirdim sandim panik atak mi var sizofren mi ani baslangicli sizofren falan ailem de gondermiyor surekli daha yeni gordum mu goruyor muyum falan😑
Şizofren korkusu sizofren olabilir miyim?