güvenlik olmak istiyorum ama dövmelerim var sizce bu dövmeler engel olurmu bu duruma bakıyorlar m?
Cevabın nedir?
Aynı sorun bende de var kollarımda dövme var ve 3 gün önce elimin üzerine de yaptırdım yani gömlek giysem bile görünecek yerde :D bir arkadaşımı bu yüzden havaalanına güvenlik olarak almamışlar ama kursta problem cıkacagını sanmıyorum. Bence işverene bağlı bir durum olabilir :) Ben yinede silahlı güvenlik konusunda kararlıyım bir yer kabul etmese bile elbet dövmeyi sorun etmeyen başka bir yerde iş bulabiliriz :D
62 Yorumla- +1 yıl
Benim için problem oldu 7 cm lik bir çiçek dövmem var ve heyetten geçemedim heyet raporu olmadan da güvenliğe başvuru yapamıyorsun
- +1 yıl
@Prenses2124 bende de varda kolda nasıl almıyorlarmı yani
polisliğe bağlıysa engel tabikide eyer özelse pek engel olucağını düşünmuyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılözel güvenlik olmak istiyorum eğitim alarak
Soran+1 yılkolumdakini kapatırımda birde boynumda var yani gerdanımda büyük bir kanat dövmesi var kolye gibi görünüyor
Soran+1 yılsaç değilde sanırım gömlek giydiğimde gömleğin düğmelerini sonuna kadar iliklersem kapanabilir ama yazın ne yapıcam orasını bilmiyorum :)
Soran+1 yıl:D fondoten lekesi kıyafetlerden çıkmıyor formaya bulaşırsa nolcak ay neyse senide yordum sabah sabah jkhddsk :D
- +1 yıl
bende de var kolda arayıp sormak mı gerekiyor bunun , için güvenlik iş yerini
Sol kolum full kaplı ensemde büyük bir tane var sağ kolumda var bacaklarında bar her yerde bar ama uzun kollu gömlek giydiğimde hiç bişey yok :) bende güvenlik olmayı düşünüyorum sorun olmaz sanırım sen uzun giyiceksin benim gibi :) yazın kısa giymek yok uzun ince gömlek :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bakıyorlar kolları açtırıp heyette
- +1 yıl
@Prenses2124 dövme varsa almıyorlarmı
- +1 yıl
ben bizim burada güvenlik var sordum müzede dövme varsa sorun olur dedi bana
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 785 cevap paylaştı.
u +1 yılÖzel güvenlik sertifikası almana kesinlikle engel olmaz. Ancak kıyafeti giydiğinde görülebilen bir dövmen var ise firmaların personel seçiminde senden başka birisini tercih etmelerine sebep olacağına eminim.
15 Yorumla
Soran+1 yılyani tercihte edilebilirim öylemi %50 ihtimal. teşekkürler
- +1 yıl
Tabii ki. İşverenin personel tercihine kalmış bir konu bu. Rica ederim.
- +1 yıl
Benim engel oldu silahlı güvenliğe başvurdum ve heyetten geçemedim dövme yüzünden
- +1 yıl
@Prenses2124 katkınız için teşekkürler.
Silahlı Özel Güvenlik biraz farklı şartlara sahip. Bizim ülkemizde dövme yaptırmak bazı durumlarda “psikolojik rahatsızlık” sayılabiliyor. Örneğin askere giden erkeklerde biraz fazla dövme olduğunda Rehberlik Danışma Merkezlerinin takibine alınıyor ve riskli görülüyor.
Ancak ne kadar büyüklükte dövmeniz ya da kaç tane dövmeniz olduğunu da belirtirseniz bu soruya gelen üyeler için daha faydalı olabilir. - +1 yıl
Sağlık muayenesine itiraz da edebilirsiniz. Bu durumda bir üst sağlık kuruluşunda muayeneniz tekrar edilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gorunen yerde olan dovmeler sorun olur guzel biri degilsen guzel bir bayan olunca sorunlar kayboluf malesef
11 Yorumla
Soran+1 yılne alaka yaa meslek bu meslek hala kadınları güzel çi,rkin diye sınıflandırıyosunuz ben sekreterlik vs yapmıcam alnımın teryle işimi yapıcam eğitimimi alıp güzelliğimi kullanmak istesem başka biçok iş var biçok zengin erkek var gerizekalı herkes aynı düşüncede değildir emin ol güzelliğe bakıp benimle muhattap olan insanla ben zaten muhattap olmam ve bunuda direk anlarım bas git şimdi
+1 yılKolun dirsek altında ve boyun,ense kısmında varsa problem olabilir,ama kolda 5-8cm ölçülerindeki dövmelerin sorun olacağını sanmam.
00 Yorumla
+1 yılarkadasım benım kollarım full dövme boynumdada var bende sınava gırdım kazandım şimdi bende düşünüyorum sorun olurmu acaba diye eger bu soruna bır çözüm bulmuşsan banada cvb yazarsan sevınırım seni anlıyorum
11 Yorumla
+1 yılKolunda dövme olan bir sürü özel güvenlik görüyorum engel olmaz. Polis , Asker için kesinlikle dövme varsa olamazsın
11 Yorumla- +1 yıl
Bana neden olumsuz heyet raporu verdiler o zmn
+1 yılbizim şirkette ki güvenlik arkadaş koluna boydan boya dövme yaptırmış bence sorun olmaz ama ilk sertefika alırken belki sorun olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsağlık rapıru alabildin mi güevenlik için sorun çıktı mı
12 Yorumla- +1 yıl
Bende sorun oldu 😭😭
+1 yılÇok abartılı büyük ve görünür değilse bir şey olmaz.
10 YorumlaOluyor bugün de her şey oldu piskoji dokturu dövme var diye kabul edmedi Sif kızdım diye her yerimi dövme yapacam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende güvenliğim boynunda varmış sanırım kıyafeti giydiğinde görünmüyorsa sorun değil..
04 Yorumla
Soran+1 yılboynumdakini kapatırımda kolumda eşek kadar dövmeler var onları napıcam
Cevap sahibi+1 yılKoldakiler basit elinin üzerine kadar uzanmıyor dimi? Biz takım elbise giyiyoruz.o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum.
Soran+1 yılelimin üzerine kadar uzanıyor. dirseğimden bileğime kadar dövme
Cevap sahibi+1 yılO zaman işin zor
+1 yılDövme problem oldu mu 1 sene önce yazmışsın ama net birşey yok paylaşırmışsın benimle
00 YorumlaBundan sonra dövmelerini göğüslerine ya da kalçana yaptır ,sorun olmaz
00 Yorumlameslekte de hayattada sıkıntı yaratabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılhayatta ne sıkıntım olabilirki bu benim kendi tercihim
hayır degıl nerden cıkardın kı
00 YorumlaGüvenlik olmak isteyen kız? Şaşırtıcı.
14 Yorumla
Soran+1 yılGüvenlik biton kız var zaten bu cinsiyet meselesi değil ki
Soran+1 yılistediğim meslek psikologluk fakat bnu olmam için okulunu okumam gerekiyor bende elime bir meslek almak istiyorum şimdiden bu yuzden eğitim alıp güvenlik olmak istiyorum
Polis olamazsin bendede var
02 Yorumla
Soran+1 yılpolis olmak istediğimi söylediğimi sanmıyorum
+1 yılEngel değil ama dövmelerinin görülmemesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalçana yaptır ozaman sorun olmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım kendini tatmin etmek için bu soruya yanıt vermen saçma eğer amacın buysa cinsellik sorularına yönlenmeni tavsiye ederim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 607 cevap paylaştı. Serseri kategorisine girdigi için kabul etmezler
00 Yorumlaengel değil ama hiç tavsiye etmedığm bir meslek..
10 Yorumla
+1 yılBakarlar galiba
00 Yorumla
+1 yılNerende dövme var ?
00 Yorumlahayır değil sanırım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri