Arkadaşlar polis özel harekat ya da jöh olmak istiyorum sedef hastlığım var ve yaklaşık 45 dk önce pöh ile konuştum hastalığımla alakalı soru sordum ve hastalığının derecesi yüksekse sıkıntı yaratırlar dedi ama düşükse sorun olmaz alırlar hemen dedi artık eskisi kadar bakmıyorlar falan dedi. Hastalığıda o kadar büyük değil yani aslında benden kaynakı tedavisini yapmadığım halde hastalık çok yavaş gelişiyor ama tedavisini yaptığım anda hiç bir sorunum kalmıyor... Arkadaşlar gerçekten adak bile adadım bide ben ülkücüyüm sonuna kadar BOZKURT cCc çok olmak istiyorum nolur bir yol gösterin bileniniz varsa özelden yazın...
Cevabın nedir?
+1 yılİz bırakacak bir şeyse sorun ederler çünkü iz türü şeyler de sıkıntı çıkarıyorlar ayırt edenilme olayı var diye. İnşallah olursun ha bu arada şeyi duyöıştum belki işine yarar sivasta bir çermikte balıklar varmış böyle hastalıkları iyileştiren falan orda bir yılan varmış sdce sedef hastalarına geliyomuş iyileştiriyomuş diye duydum bir bak :d
13 Yorumla
Soran+1 yılsivası duydum bende yılan olayını duymadım ama çok iyi geldiğini biliyorum Allah nasip ederse fırsat verirse en yakın zamanda bakıcam oraya görüşün cevabın için canı gönülden teşekkür ederim Allah'ım nasip ederse hainlere karşı dim dik ayaktayız.
- +1 yıl
Allah razı olsun kardeşim iyi geceler😊
Soran+1 yıliyi geceler kardeşim
+1 yılİlk önce bir sağlık raporu çıkart hastalığının durumunu ve tedavi süreçlerini falan öğren git dene bence sonuçta hiçbirşey kaybetmezsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılmedicana hastanesinde doktorum var ya aslında hep suç bende çünkü tedavisini yapmıyorum yaptığım an yok oluyor
- +1 yıl
Hem bunun farkındasın hem çok istiyorum diyorsun nasıl oluyor o?
Soran+1 yılAklıma şimdi dank etti diyebilirim ve şimdi bundan sonra tedavi sürecini başlattım kendime her hafta doktora görünücem tedavimi düzenli olucam
Hedeflerinin peşinden gitmek iyi bir şey ama PÖH ya da JÖH zordur. Filmde oynıyacak adam almıyorlar zor eğitimleri var. hemen hemen JÖH ile PÖH aynı eğitimleri alır. Zaten çoğu operasyonları da ortaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılOldum kardeşim ben atanmayı bekliyorum 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Bence sorun olmaz diye düşünüyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılOlmak istiyorum sonuna kadar Allah nasip ederse Allah'ım büyük güç onda kudret onda kapıdan içeri girsem adak adadım ihtiyaç sahibi olan insanlara yardım edeceğime söz verdim
Soran+1 yılyorumun için canı gönülden teşekkür ederim gerçekten çok sağol moral de yerine geldi yani çok teşekkür ederim
Soran+1 yılAllah'ım nasip ederse inşAllah kardeşim/ samsundan selam olsun sana...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Arkadaşlar sedef hastasıyım Polis özel harekat ya da jandarma özel harekat olmak istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat