Karanlık Güç..
Karanlık insanlar..
Karanlık Tipler..
bu sözcükler hep kötü şeyleri anlatır genelde..
Şiddet ve kötülük karanlıkla eş değerdir
Peki hayatta hiç karanlıktan gelen güzel şeyler yok mudur?

Insanlar hep bahane bulur.. Korkmak icin sevmek icin calısmak icin icin.. Korkuyu simgelen karanlık geceler aska yazılır sonra;geceyi sana yazdım diye umut olur.. Ah geceler gecmez mezar olur... Sabah olur işe gidersin uyuman gereken ve fazlaca anlam yükledigin gecenin sabahın da isyerinde esneyip durursun... Cay kahve ne varsa buna merhem olur..
Karanlik tum kotulukleri orter... iyilikleri de..
Oysa isik karanliktan daha kotudur cunku hisettirmeden kotuluk yapar.
Ana rahmininde çok aydınlık olduğunu sanmıyorum. Sonra fotoğraftaki gibi karanlık yıldızları da getirir. Sonra çok güzel ilham getirir
Karanlık bilinmezleri beraberinde getirir. Ve insanlar bilmediklerinden korkarlar. Kötü olaylar genelde geceleri yaşanır. Hırsızlıklar, darbeler, tecavüzler... O yüzden insanlar geceden, karanlıktan korkar.
Karanlık, her şeyi gizler.. Fotoğraftaki gibi aslında.. Karanlıktan gelen en güzel şey, başını yukarı kaldırdığında gördüğündür
Cevap
17Cevap
içinde ne olduğunu bilmediğimizden bize güvensiz gelir aydınlık nettir ne olduğunu görürüz bilmediğimiz kontrol edemediğimiz durumlar daha kötü gelir bize
Karanlığa aşığım, karanlıkta pişman olurum, karanlıkta utanırım, karanlık benim aydınlığın olur. Gündüzler beni boğuyor. Karanlıkta dikkat
İnsan ifade ederken zıtlığı kullanır çünkü yoksa yağmurda güzeldir ama insanlar yağmurlu havaya bozuk kötü derler dememek lazım
Bence karanlıkta hiçbir şey görünmediği için bilinmezliği imgeliyor ve insanoğlu da bilmediği şeyden korkar hatta bilinmezliğe duyduğu korku insanın en büyük korkusudur.
Aaa olmaz mi? Sessizlik var
Hay Allen var,
Kafa dinlemek var,
Ozgurluk var,
Yalnizlik var... Bakana bagli bence karanlikta ' aydinlik' var
Karanlık meditasyonu var. karanlık bir odaya geçiyorsun ve karanlığı içinde hissediyorsun. Yanlış tarif etmiste olabilirim.
Karanlık gökkuşağının son bulduğu taraf sanırım ondan sevilmiyor, ben geceye aşık bir kadın olarak kıymetinin bilinmesi gerektiğini söylüyorum.
Karanlık olmasa aydınlığın önemi olmazdı. Aydınlığı önemli bulmamızı sağlayan karanlık.
Geceler de olmasa kim saklardi aşıkları kendinden.. gecesiz olmaz bence
gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir derler karanlık kimdir nedir belriisiliktir
sessizlik var suku8net var, bardağın dolu tarafı boş tarafı gibi
Karanlıkta ışığa aldanırsın. Güneşin aydınlığı iyidir, hayattır.
Karanlıkta doğan iblislerin asilliği bir başka. Kendimden biliyorum asfg
Karanlik siyahtır
Ve siyah ic karartici bir renktir
"Bence"
Olurmu ana rahminde çocukta karanlıkta ama iyi bişey cagristiriyor
Her gecenin bir sabahı vardır.
Soruyu ıkurken içim karardı 😕
yoo karanlık gözyaşımı saklayan dostumdur hep
Bana öyle gelmiyor seviyorum karanlığı
Kara anmaşma 10 numara
Çünkü karanlık gizli ve korkuyu simgeler
Yürekler karanlık olmasın, gerisini boşverin :)
Vardır ama kafamıza kötü olarak yerleşmiş
Yok.
var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar