Cevaplarinizi bekliyorum hepinize simdiden tesekkur ederim
Evet cozumdur
Hayir cozum degildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sürekli ağlamak ve çabasız mücadelesiz oturdugun yerde dert yanmak çözüm değildir aksine hayatına ve benligine eziyettir. Aslolan senin gözyaşlarını akıtan bir takım problemlerin üzerine gidip bunlar için çaba gösterme çözüm üretmeye çalışmak peki bunların yanında ağlamak çözüm mu? O duygu patlamasıdır en azından içini rahatlatır.
Cut.
Hayir cozum degildir
Ağlamak çözüm değildir. Ama insanı rahatlatıyor. Ağlamak istiyorsan da herkesin içinde ağlamayacaksın.
Rahatlıyorum kendimden geçiyorum resmen anlık olarak huzur buluyorum.O an için çözüm yani.
Cevap
14Cevap
Aglamak içe atılmış sıkıntıların kimseyi kırmadan dışarı vurgulanması ya da duygu patlamasıdir bence o yuzden çözümdür ama geçicidir :/ Derdin ne paylaşmak ister misin ?
Sag ol anlatilcak bisey degil icimi kanatan bir yara bunu kelimelerle anlatmak mumkun degil
Denedim ama insanlar sadece dinliyor icimin ne halde oldugunu bilmiyorlar ve ben cok kafaya takan hala buyumemis biri gibi gorunuyorum. Anlatmak cozum olmuyor malesef
Dusundugun icin tesekkur ederim
bir bebek veya cocuksan neden olmasın ama hiçbir zaman cözümü getirmez sadece sorunu erteler buda sonu gelmesi gereken birseyi sadece zaman kaybına dönüstürmek olur aglıcaksanda mutluluktan aglıcaksın bu hayatta digerine gerek yok ;)
ağlamak güzeldir
süzülürken yaşlar gözünden SAKIN UTANMA!
ağlamak;doruklarda aşk,doyumsuz sevinç
ağlamak; şu gelip geçici dünyada herşeye rağmen varolmak demek!
sezen ablamız zaten demiş ta milattan önce...
Ağlamak bir duygu patlaması ve zihinsel olarak rahatlamadır..yalnıZ her zaman çözüm değildir..
bu yasta tek bir sey ıcın ağladım oda pıss amk .
ağlamak çözüm değildir.
cözüm değil o an insanı rahatlatır o kadar
Hayır ama rahatlatıyor..
sorunlara çözüm getirmez ama rahatlamayı sağlar
Hayır çözüm değildir.
ağlamak çözüm değildir ama insanı rahatlatır.
Çözüm değil ama rahatlatır
Bence çözümdür beni çok rahatlatır mesela :)
Evet, gözlerini temizler.
çözüm değil de rahatlatır
Aglamak salaklıktan başka bişey değildir
Rahatliosam..evet
Agla gülüm rahatla
Hayir cozum degildir
Sadece rahatlatır
kesinlikle cozumdur
İşe yarıyor...
Hayir cozum degildir
Hayir cozum degildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?