Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Kesinlikle ağlayabilmek büyük lütuf. Fazla duygusal değilseniz sadece gözleriniz doluyor. Yani bu daha çok duygusuz olmaktan ziyade asıl duyguları yansıtmamaya çalışırken yaşanan bir durum.. Aslında insanın içi ağlıyor fakat dışarı yansıtamıyor bazen. Ağlamak iyidir ama her dakika her olaya da ağlanmamalı.. Keyifli geceler..
Evet ağlamak çoğu zaman zayıflık olarak görülse bile en güzel rahatlama şeklidir. Ancak yapısal olarak bazı insanlar daha kolay ağlarken, bazıları zorlanır ağlamak konusunda. İşin birde taktik boyutu vardır. Bazen insanların içinde ağlamanın ya da birine ağladığını göstermenin zayıflık olduğunu düşündüğünden , gizlice ağlarsın yani yalnızken. Rahatlama olayına ulaşıldığı için, bunun nerede ve nasıl yapıldığı önemsiz olur. Ağlayamayan insanlar vardır birde, bu insanlar zamanında çokça kırılmış ve ağlamış oldukları için, artık isteseler de ağlayamazlar. Sadece içlerinde bir acı nukseder, oturur yürekte ve orada kalır
Ben ağlayınca hiçbir zaman rahatlatamadım açıkçası. Ağlamamın şiddeti arttıkça daha da kalbim sıkıştı, nefes alamamaya başladım. İyi geldiği yok bana göre, kat be kat kötü ediyor insanı.
Ağlayınca rahatlıyorum ve deşarj oluyorum. Ama herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilemem, ben üzülünce veya mutlu olunca da ağlıyorum. Sanırım birazcık sulu gözüm 😁