Kredi Kartından 3000 Nakit Çekip Borç Verdim Benden Bir Yaş Büyük Abi Dediğim Birine, İki Ay Oldu Borcunu Vermiyor, İstanbul'da şu an Hataya Gitmiş Sürekli Ekmeye Çalışıyor, Faiz İşliyor, Zaten Kendi Ev Kredim Bireysel Kredilerim Var Onları Ödüyorum Kafa Kafaya Ek Param Yok Onuda Ödüyeyim, Akıl Akıldan Üstündür Tavsiyede Bulunur Musunuz?
Borç verdiğim biri borcunu ödemiyor, ne yapabilirim? Tavsiyeleriniz var mı?
en sevmediğim şey borcuna sadik olsana ulan ibiş. mazende para makinamiz mi var insani dara sokuyorlar ayar oluyorum.
başima geldi kisasa şöyle anlatayim sana; çok yakin arkadaşim maaşini yiyip içip s'cmis geldi rica etti. olabilir herkesin ihtiyaçlari var düşünmeden verdim. bunu anlatmakta ne kadar çirkin oldu ya. neyse üstünden 2 ay geçti eline parada geçti biliyorum gelen giden yok. o siralar ödemem gereken ekstralar vardi. aradim sıkıstim bi' el atsan diyorum napicam ay sonu gelmez bu gidişle dedim.
gönderme yapicaksin ya da direkt istiyceksin borç alan o sonucta.
kardeşim sağolasın ibiş orusbu pijj istiyorum arıyorum şimdi aradım hattı kapatmış WhatsApptan yazdım a. s dedi sustu ondan sonra şerefsiz aradım aradım açmadı pusr
Sağolasın Güzel İnsan Allah Razı Olsun, evini barkini biliyorum yarın gidicem birkaç kişi ile evine, gerekirse gençleri evine saldıttiririm bütün gençler tanir semtte cami pencereyi indirttiririm, Hatay'da şu an İstanbul'a gelsin saldiricam kardeşlerim de onu bekliyor ben tutuyordum artık tutmuycam vuran vursun kafasını gözünü kırsin bende vurucam
Kardeşim şükür korkumuz yok, daha önce bu tarz şeyleri çok yaptım yaptirdim, bire bin her zaman, otcusu uyuşturucu bağımlısı serserisi cingenesi herkes tanır sözüm geçer zaten saldiracaklardi ben tuttum benden büyük abi diyorum olmaz dedim ama haketti kardeşim Allah Razı Olsun Sağolasın Yardımcı Oldun
Sağol Be Kardeş 😊Rabbim Gönlüne Göre Versin😊Zahmet Ediyor Yazıyorsun Sağolasın 😊Onda yok şu an mahallede birçok kişi onu arıyormus haberi geldi ben aradım hattı kapamış beni oyaliyor su gün su gün iki ay oldu kuruş aldiysam namerdim orusbu cucugu, korkutmak yetmez parcaliycam onu bütün tanıdıklara soyliucem çingenelere pisliklere kardeşlerime genclere abilere alayına gören vursun şerefsizze
kardes naptın bilmiyorum ama öğrendiğim kadarıyla sen o kişiyi şahidinde varsa mahkemeye verıp paranı alabılırsın. umarım faydalı olur bu bilgi. hiç uğraşma dövdürmekle. kısa yoldan şikayet et sen bunu
hesabımı incelemeye almışlardı kusura bakma kardeşim birçok kişi ile tartışıyoruz burada müslümanlara laf eden insanları aşağılayan haddini bilmeyen çok, şahidim var da devletin adaletine zerre güvenmiyorum bugün gelecekmiş inşaAllah konuştum vericem dedi gelsin İstanbul'a bugün gelmesi lazım verirse verir vermezse maalesef zaten kolay kolay insanlaara vuramam bana vurmadiktan sonra kardeşlerim ben gibi değiller ama onlar vururlar ben vurmasamda onlara biri vurursada ben vururum o zaman Sağolasın Hayırlı Günlerin Olsun
Kardeşim banka yoluyla gönderdiysen açıklama kısmına borç olarak diye yazdıysan eğer ver icraya alırsın faiziyle beraber... yok eğer kredi kartınla o kadar değerde bir mal aldıysan ödeme bilgilerini al ve yine ver icraya... alınan malın faturası senin üzerine ise ara tehdit et mal benim parasını ben ödedim ya borcunu öde ya da malımı çaldığın için seni hırsızlıktan şikayet edeceğim dersin güzellikle olmuyorsa çirkeflikle olsun...
Komutanım, Direk Kredi Kartından Çektim Nakit Avans Olarak Çektim, Söyledikleriniz İyi Hoş Komutanım Ama Benim Devletin Karakolun Mahkemelerin Savcıların Adaletine İnancım Yok, Polisle Asla İsim Olmaz, Kendi Adaletimi Kendim Sağlamak Daha İyi Oluyor Daha Önce Çok Sıkıntı Çektim Polisten Yana, Haksızlık Diz Boyu, Tanidikda Var Bize Yakışmaz Tanıdık Kullanmak, O Şerefsiz Beni Ekiyor İstanbul'a Gelsin Saldiricam Bugün Evine Gidicem İnsan Gibi Konuscam Günah Benden Gitti Sağolun Komutanım Yardımcı Olduğunuz İçin Rabbim Sizleri Korusun
@Küçük-Prens zor bir durum kardeşim tabi ama o kadar para için de başını belaya soktuğuna değmez sen çalışır yine kazanırsın ama o şerefini kazanamaz... Onu tanıyan herkese anlat nasıl bir şerefsiz olduğunu ki etrafındakiler de bilsinler ve düşmesinler bu adama
Sağolun Komutanım, Haklısınız Ama Ben Başımı Belaya Sokmadan Ona Birşeyler Yapicam İnşaAllah Ona Birşey Yapmazsam Baskalarida Yüz Bulur Ondan, Zaten Mahallede Çok Kişi Onu Ariyormus, Cümle Aleme Rezil Olucak Tabi Olmadı Ben Elimi Dahi Sürmem Abilerim Kardeşlerim Halleder Komutanım Küçükcuk Cingeneler Bile Saldırır Ona Söylemem Anlatmam Yeterli Yediremiyorum Kendime
ödeyecek biriyse iste yok seni ekmeye çalıştıgına eminsen gittigin heryerde borcunu ödemiyo güvenilmez felan de zoraki birşekilde ödeyecektir genelde kahve gibi kalabalıgı bol olan yerlerde isteki utansın yok utanmıyorsa kanuni olarak araştır oda olmadı öteki tarafa kardeşim
EyvaAllah kardeşim sağolasın, ödeyecek durmuyor lafta insan laftan adam bu şerefsiz mahallede herkes onu arıyor gelsin cumbur cemaat kayacagiz ona devlet ile işim olmaz heleki mahkeme karakolun polis nefret ederim onlardan yardım istemem adaletlerine inancım yok
Diğer arkadaşların yazdıkları gibi sakın fiziksel şiddete veya sözlü taciz, tehtide bulaşma. Kağıt üzerinde borçlandığını dair bir kanıt yok sonuç olarak. Darp raporu falan alır; üstüne senden daha fazla para alır haberin olsun. Yapman gereken tek şey; bir avukatla görüşüp dava kazanılması taktirinde yüzdelik bir pay vermek. Başka çaresi yok. Diğer üyelerimiz 100 yıl geride yaşıyor galiba...
EyvaAllah kardeşim Allah Razı Olsun Sağolasın Yazmışsın Öncelikle Benim Devletin Adaletine İnancım Yok, Daha Önce Çok Mahkemeye Çıktım Defalarcada Karakola Aldılar Evimden Aldılar Kaç Kere Onemli Olan Dikkatli Yapmak Ne Yapacaksan, Ben Lavugun Birini Sevdigimin Adını Çıkardı Diye Ormana Kaldırdım 8 Kişi Kafasını Gözünü Parçaladılar İfade Verdim Çıktım Şikayeti Geri Aldılar, Yok O Konuda Sıkıntı Yok İndirdigimiz Zaman Direk Ben Çıkmam Ortaya Kimliksiz Bir Sürü Çingene Kardeşim Var Kağıt Toplayan Hepsi Sözümü Dinler Salarim Üstüne Gerekirse Elimi Bile Sürmem Sürecek Çok Kişi Var Çünkü, Ayrıca Birşey Yaparken Bakarım Mobese EDS İş Yerleri Kameraları Ne Yapıyor Ne Ediyor İzledim Tecrübe Var Amatör Değiliz Sadece İnsanlık Yaptık Sıkıntı Orda, Adalet mı var mı Kı Mahkemede Devlete Şikayet Edeyim
Ah be kardesim. Paran yokken neden verdin ki? Alman zor soyleyeyim, ben de cok cektim borclardan zamaninda. Ara konus, paraya ihtiyacim var de. Hatayda olsa da hesabina gonderebilir parayi. Gondermezse de yapacak bir sey yok, surundurur seni. Nasil insan bunlar ya kul hakki yiyorlar :((
kardeşim defalarca yaptığım hatalardan biri param yokken karttan çekip vermek, dayanamadım verdim inandım ben olsam verirdim dedim verdim vermedi pust oğlu pist, hattı kapatmış şimdi aradım WhatsApp tan yazdım a. s yazdı sustu, sürünürüz sıkıntı yok gelsin İstanbul'a gorucem onu o zaman, kardeşlerim daha önce dedi saldiralim abi ben tuttum tutmuycam meydan dayağı atacam şerefsiz insan bunlar şerefsiz
Kardeşim vermezler kusura bakma ama bende aynı hataya düştüm. Abim dediğim birine tam 1200 tl verdim. Sonra öderim şu an sıkışık durum vs. diyerek 3 yıl etti hala istiyorum. Beni gördüğünde kaçıyor. Birgün çok fena patlamaktan korkuyorum ama suç bence borç verende. elinde belgen kanıtın var mı?
Benden 1 yaş büyük o kadar bekleyemem gerekirse hataya giderim amkorum onun, tatile giricem yıllık sokarım onu gerekirse hataya, aynen böyle şerefsizler borç verdiklerim kaçıyor ulan orusbu çocuğu alırken iyi dimi verirken niye vermiyorsun
Yapacağın en güzel şey ailesine gidip rezil etmek. Zaten çok para değil ha verdiler verdiler vermezlerse yanına al bir kaç sağlam arkadaş açık açık uyar paranı alanı. Ama ailesine tehdit yapma.
Ailesini niye tehdit edeyim ki evlerini taşlatirim camlarına taş attiririm varsa arabalarını cizdirir camlarını kırdittiririim, çok şükür kalabalık çocuktan yetiştiriyoruz boy boy 6 yaşından başlıyor etrafımdaki çoluk çocuk gençler Sağolasın Yazdıkların İçin Versede vermesede saldıricam ben saldırmasam bile sıkıntısı sorunu olan kardeşlerim var onlar saldırır
bence ailesine bunu yaşatmaya hiç hakkın yok. Sadece onlarla bir güzel konuş sonuçta onun ailesi. Anlarlar büyük ihtimal ama bizi ilgilendirmez derlerse o lavuğu çek kenara tekrar uyar dost falanda değiliz eğer vermezsen sana ve sevdiklerine tahmin edemeyeceğin kadar çok büyük acılar yaşatırım diye korkut.
bana göre hakkım var, bana bir gelene bin giderim bana bir sovene bin soverim bir yanlış yapana hayatım boyunca yanlış yaparım affedene kadar, onun yüzünden aileme mahcup oldum, ödemeler aksadı faiz yedim, evde hzuurum kalmadi, ailemin huzuru kaçtı, Zaten evine konuşmaya insan gibi gidecem hepsi adım adım ilk insan gibi gidip konuscam bana evime gitme sıkıntı olur dedi görelim her ihtimale karşı iki üç kişi giderim bitirim kardeşlerimden, okuduktan sonra sana hak verdim kardeşim haklısın mantıklı doğru söylüyorsun dikkate alicam normalde kavgacı değilim iyi ve güzel olan şeyleri severim ama dosyamizda kabarıktır sevdiklerimize sahip çıkarız, müslümanın malını canını koruması farzdır hakedene hakettiği gibi muamele ben fazlasını yapıyorum bazen günah kabul ediyorum bile bile yapıyorum
ne olursa olsun gariban masum insanları o şerefsiz yüzünden rahatsız etmemelisin. Bir adi vardı sataşan ailesinin gözü önünde sokakta parçalamışlardı kimse tanıyorum falan demedi. Çünkü su testisi su yolunda kırılır o hak ettiğini bulur. Sadece dediğin gibi her şeyin bir zamanı usulu var. Açık açık iste ailesi vermezse olacakları söyle. Ondan sonra o yavşağın biraz tozunu al. Sonra bak nasıl verir. Ama aileye hiç bulaşma.
İnsan gibi uyaricam vermezse ailesi beni bağlamaz ufacık çocukları göndersem arabayı çatır çatır çizerler caminida çatır çatır indirirlee yarın insan gibi gidicem sonrası beni bağlamaz
yakalayim parani isticeksin, vermedigi takdirde tutup bir guzel dovuceksin, bu kadar basit, parayi verince iyide alincami kotu... zamaninda bende birine vermistim oyle sonra vermeyince yakaldm kahvede ibneyi milletin icin de iki yumruk iki gun sonra tikir param elimde
benden büyük abi dediğim biri ama çok abi dediğim birini indirdim saygı başka hak hukuk başka şerefsize saygı gostermem abi tanımam amca tanımam, aklımda o var şu an gelsin semte kafa göz girmeyi düşünüyorum doğma büyüme semtteyim herkes tanır aslan gibide abim var ama şu an Hatay'da işte elimden birşey gelmiyor gelince aklımdaki fikir bu saldirayim ben buna en iyisi teşekkür ederim sağol kardesim 😊
ne olursa olsun, gelip istemesini biliyorsa vermesinide bilecek, ben kac defa haber yolladim parayi gonder felan, ama adamda tik yok ben sulalesini taniyorum, babasi annesi eşi kayin pederi, ama yok adam benden kaciyor ulan dedim bak kacma evini biliyorm sulaleni taniyom sen kimden kaciyon (birde cok seviyordum serefsizi zamaninda) benden aldigi parayida ne esine ne ailesine dememis en sonunda evine gelirim otururum sende pasa pasa gelirsim o eve dedim oyle geldi
haklısın kardeşim kesinlikle bende onu yapıcam aklımda o var yine de abiler kardeşler ablalar fikir alayım dedim evini barkini bilmiyorum gelsin saldıricam severim abisini onun puşt
Ben çok dedim daha vermiycem diye kardeşim dayanamıyorum üzülüyorum veriyorum onlar daha çok uzulmeme sebeb oluyor, bir sürü alacağımi hibe ettim, bazıları haram ettim, yok kardeşim anlıyorum ben seni gaza getirmek için demiyorsun aklımdaki zaten oydu benim yinede fikir alayım insanlara zarar vermeyi sevmiyorum kolay kolay bir insana vuramam vurursam da bırakamam maalesef
bu devirde babama bile güven meyeceksin lafi var. ve sen bunu tecrübe etmissin. ve ufak bir mebla da degil. yapmamaliydin. Ver miyorsa taksitlendirerek bir şekilde al o parayi. vebu yoldan kurtulmak için o parayi unut ona gore adimlarini at. çünkü ne zaman geleceği de beli değil.
bugun ulastım carsamba gunu istanbula gelecekmiş çek bozuldu dedi alıcam dedi verirse ne ala vermezse saldırıcam, başka biri borc ister yine veririm biri orusbu cıktı diye diğerlerini orusbu sanmam
Bende 164 lira kaptırdım 3 ay önce. adamı arasam yine oyalayacak artık vaz geçtim paradan. Sende parayı bir şekilde yerine koy geri gelirse sürpriz olur
Abi ya bendede ayni durum var ben öğrenciyim senin kadar büyük bir para vermesemde hakkımı istiyorum banada bir el atsanız super olur, verdiğim kişi Konya'da ben İstanbul'dayım, istanbuldayken polise gitsem şikayet etsem başıma bela acarmiyim sizce, verdiğim kişinin kimlik kartının resmi bende var önlü arkalı, ama uzakta olması onun yanına gidip dovememem sinirimi bozuyo , böyle insanlar neden böyle bişey yapar, niye benim iyi niyetimi suistimal ediyo, ben arkadaşınım diyorum herzaman yanindayim diyorum bu insanlar neden böyle karşılık veriyo vallahi bıktım usandım!
Evine saldırtıcam filan demişsin , adamın ailesinin ne suçu var? Adamı ara açık açık söyle , eger sallamazsa tehtid et ama gidip evine saldırmak erkeklik mi oluyor?
Kardeş benim ailemin ne suçu var söyler misin? Benim ne suçum var? Aileme mahcup oldum? Adamın hattı kapalı hattı kapatmış, WhatsApptan yazdim a. s yazdı durdu, Gizliden çik öyle gel, evine saldırmak ile erkeklik oluyor diyen kim?
Benim , gizliden cıksam ne yapıcaksın çok merak ediyorum? Borcu adama vermişsin , ailesi anası babası filan yazmışsın. Bununla da asagıda övünmüşsün , o yüzden dedim erkeklik mi diye. Halbu ki karsında arkası saglam biri olsa usul usul ödemesini beklerdin , ailesine saldırıcam filan diyemezdin. Yalan mı?
Birinin ailesine saldırmak bu kadar kolay mı senin için? Eğer kolaysa , yarın öbür gün devran döner bro. Ona göre hareket etmek lazım.
Bende böyle bir yorumu kim yapıyor direk merak ettim o yüzden gizliden cik dedim, ben gizli yorum yapmıyorum çünkü konu ne olursa olsun, diyeceksin ben sen sende ben değilsin amenna, evet verdim, övünme yapmadım senin art niyetin hangi cümle göster görelim övünme mı, erkeklik adamlık bilmem ben insanim insan olmaya çalışırım çalışıyor aileme bakıyorum çok şükür kimsenin namusunda gözüm yok sorumluluk sahibiyim erkeklik nedir ki canimk yakanın canına secarim tabi, şimdiye kadar çok olaya karistim gizli üye bir sürü dosyam var savcılıkta fazlasıyla kabarık kardeşlerimin de öyle subyanci koğuşlarında küçük
kardeşlerim var Maltepe ceza evinde kardeşlerim var birçok kardeşim içeri girdi çıktı ben girmedim şükür mahkemeden döndüm, arkası sağlam olsa ne yazar sen herkesi kendin gibi boş sanma bizim çevremiz sağlam 15 yaşında başladık bu işlere biz neler yaptık neler yazdiripta etiket ettirme hakedenin hakkını fazlası ile veririz kardeşlerim de abilerimde verir, art niyetini kendine sakla sut çocuğumusun nesin sokak ortasında ailene saldirsinlar sevgiline saldirsinlar aman arkası sağlam ben karismim de o gevsekleein işi bizim değil ben işimi sağlama alırım en fazla nezarwtte yatarım derdim derdim derdim yaptım yaptım yaptım, torbacisi hapcisi tinercisi balicisi cingenesi semtin büyüğü küçüğü herkes tanır anladın mı ben bu kadar birde eskilerden abim var
aslan gibi onun çevresi ayrı onunda içeri girmiş cikmisliig var ben sadece iyi davrandim bu lavuga o yüzden böyle gevşeklik yaptı, Ailesine saldırmicam yarın insan gibi konuşmaya gidicem iki üç kişi ondan sonra ne yaparım belli olmaz, kardes ben şerefsiz değilim borcum için telefonumu sattım kac kere bakkala 1 lira borcum olsun utanırım yarası olan gocunur benim yok ayrıca kardeşim mahkemelik olduğum biri vardı ağzına sıştım onun, küçük çocuklar da orta okul her gün kardeşini dövdüler okulda semtte kaç kere parçaladılar gören karesini dövuyordu mahkemelik olduğum lavuga da goren saldırıyor sözlü fiziksel tacizde bulunuyordu ayrıca o lavufun babasını patakladik ayrıca babaannesine saldirdik ve hiç utanmiyorum yine olsa yine yaparım çocuk değiliz kimseye yedirmeyiz hakkımızı
Ben genellikle yorumlarımı gizli yaparım , senin çevren gibi bir çevrem yok. Kimseye güvendiğimde yok. O yüzden ne desem boş. Borcuna sadık olmak önemli ve senle aynı şekilde düşünüyorum. 1 lira borcum olsa için rahat olmaz ama 3 milyar gibi bir para içinde bir adamın ailesine saldırmak bana dogru gelmiyor. Bu hak korumak degil çünkü. Senin tercihin.
EyvaAllah Kardeşim Sağolasın, ÇEvremde Adıyaman Menzil Nurcular Gafsı Sani k. s Hazretleri Cami Cemaati Her Kesimden İnsanlar Var Çarşaflı Ablalar Hocalar Selam Verir Selamımı Alır, Yerine Göre Gereken Ne İse Onu Yarız, Ben Allah'a Güvenirim Sadece ve Onun Adaletine, Allah Rızası İçin Borç Verdim Asırı Bir Samimiyetim Yok, Tanımadıgım Bir Sürü Kişiye Borç Verdim İsteyene Verdim Allah Rızası İçin Verdim, Yardımcı Olmak İçin Verdim Düşmez Kalkmaz Bir Allah, Durakta Adamın Biri Karım Hasta Karsıya Gidicem Param Yok Dedi Dukkandan Avans Aldım 20 lira Verdim Vermedi Hibe Ettim O PArayı ve Bir Çoğuıunu Ama Bunu Karttan Vertdim Hibe Etmem Ya Seve Seve Ya Soke Soke, EyvaAllah Yazdıkların İle Yardımcı Oldun İlk Yorumun Yadırgar Yargılar Gibi Geldi O Yuzden Boyle Bir Tepki Verdim San, Haklısın Saldırmak Dogru Değil Ailesine Haklısın Birde Söyle Dusun Benim Evde Huzurum Kalmadı Ailem Ustume Geliyor Ailem Üzülüyor Benim Ailemin NE Sucu Var Onlar Yuzunden Uzuldu Ayrıca Bana Bir Sövene Bin Söverim
Bana Bir Vurana da Bin Vururum Kardeşim Peşini Bırakmam Asla Ölene Kadar, Bu Bana Göre Hak Korumak Sana Göre Benim Tercihim Saygı Duyarım KArdeşim, İnsan Gibi Konusacagım Sonra Bilmiyorum Bugun Konsutuk Carsamba İstanbula Geliyormus Bakacagız Artık Vermezse Saldıracagım
Hocam şu yorumu yapman çok güzel , bende sana hak veriyorum ki yüzde yüz haklısın ama dedigim gibi bana göre çok yanlış bir şey. Yargıladımda açıkcası , yadırgıyorumda ama bunun sebebi senin böyle bir şey yapman mı yoksa benim böyle şeylerden uzak durmam mı bilmiyorum.
Dedigim gibi insallah paranı alırsın ama alamazsan da , Allah inancında var anladıgım kadarıyla , böyle şeyler yapmazsın umarım. Sağlıcakla :)
Abi bunu söyledim az önce aradım hattı kapatmış şerefsiz, WhatsApptan yazdım bir iki yazdı cevap vermiyor durumumu herşeyimi biliyor, yemin etti çekim var iki ay sonra bozulcak dedi iki aydır ödeme yapmıyor
abi bende o yüzden işte akıl akıldan üstündür belki bir yol bulurum diye buraya yazdım bir sürü insan var, odeyemem abi 1800 ev kredim var 450 bireysel kredim var ev geçindiriyorum kafa kafaya zor götürüyorum ben evi burda abi yakın İstanbul'da kendisi hataya ise gitmiş galiba
Valla akil vercek seyler belli, ek is, borc bulmak, hanimin altinlari, gibi seyler.. keske kredi kartindan cekmeseydin, en kotusu o olmus. allah yardimcin olsun.
abii 12 saat çalışıyorum daha önce 18 saat çalıştım yıllarca şu an ek iş bulamıyorum saatler sıkıntı 10 da çıkıyorum partime gece işi saarlerrim uymuyor, abi bekarım aileme bakıyorum babam küçük yaşta vefat etti evi aileme aldim, annem kardeşim var, abi yok filan dedim yalvardı yakardi yemin etti dayanamadım abi offfff
EyvaAllah sağol abim, isticem olsa ödeyecem kafa kafaya anca gidiyor ödemeler ev kredim var bireysel kredim var, yakaldigim yerde saldircam sağa sola haber saldım gören saldıracak zaten
Abi o bir gelsin onu hataya temelli gondermeyen omuru bak sen.. Sknti yapmas skntin warsaa herzman yanindayim abim Maddi manevii herzman yanindayim kral. Sen smdi keyfine bak demle çayını elbet gelecek sss s... Gelecek 👑😉
Aklı çektirmeden ne alaka kardeş bir gün çok sıkışırsin birinden istersin ihtiyacın olur vermesin mi ne bilim kancik çıkacak çok borç verdim kendi borcum harcın varken verdim elimden geleni yaptım insanlar için Allah rızası için ne bilim uruspu çıkacak
abla o civarda ortalama kredi dört senem kaldı kredi ev cebimd giren çıkan yok, abla yalvardı yakardi verecem dedi çek var dedi iki ay sonra bozucam dedi inandım verdim Allah rızası için daha öncede çok verdim ihtiyacım varken bile verdim karttan çekip verdim ne bilim kancik miş bu şerefsiz
Sağolasın Kardeşim Düşündüğün İçin Allar Razı Olsun, Az Önce Ulaştım Konustuk Çarşamba Günü İstanbula Gelecekmiş Bugun Evlerine Gitmiycem Birşey Yapmayacagım, Hayırlısı Ben Karsımdaki İnsana Kolay Kolay Vuramam Vurursam Bırakamam Cunku, Güze YOrumların İçin Sağol Sağlıcakla Kal
haram zıkkım olsun colugundan çocuğundan anasından babasından eşiğinden beşiğinde soyundan sopundan bu dünyada çıksın ne sadakasi be babamı görmeden kaybetmişim aileme bakıyorum sadakam mı olsun dicsm birde zehir zıkkım olsun
ben çok kişiye verdim hemde borcum varken verdim 3000 verdim 2 kere 4000 bin verdim başkası için üstüme kredi çekip ev aldım başkasına kredi ile motor aldım bej çok verdim yine veririm cebimde olmasa karttan veririm
Ben Allah rızası için veririm Hocam geri dönsün dönmesin param varsa hibe ederim haram zıkkım olsun dediklerimde olmuştur kredi kartından verdiğimi birakmam ya güzellikle ya da zorla alırım bakma şeker surata adamın hayatına sokarim ben paramı yedirmem kimseye
Alıcam hocam hatayda şu an aradım benden büyük bir yaş ama benden korkuyor şu an bağırdım çağırdim ona abisi aradı beni abisi ile konuştum vereceğiz diyorlar sıkıştırıyorum çek var cekte sıkıntı çıkmış cekin iki ayı kaldı en fazla iki ay daha beklerim zora sokmam fazla iki ay sonra gelmezse bahane kabul etmem meydan dayağı attiririrm ona
sadece kendi kendime sevdiğim bir kız için öz halamin oğlunu ormana kaldırdım linç ettik piji, halam sevdiğim kıza kaşar dedi diye caktim yumruğu sektir git koçan gelsin dedim, defalarca da karakolluk oldum mahkemelere çıktım sevdiğim için sevdiğime bile fazlasıyla değer veririm ben laf ettirmem
Hocam Çek var diyorlar bilmiyordum dört ay dedi iki ayı gitti iki ayı kaldı iki ay sonra bahane kabul etmem kesinlikle bende çok yalan sandım bir an kusura bakmayın😅😅
Sağolasın Kardeşim adalet ile isim yok devlet ile isim yok devletin adaleti ile iş yapmam devletin adaletine bırakmam hiç adalet görmedim adalet birilerinin elinde maşa gibi çok aldılar içeri çok çıktım mahkemeye adalet yok Rabbimin adaletinden başka
Kardeşim parayı bir türlü bulurum onu parçalım de yeter bana madem vermiyor onu semtte parçalamak lazım bütün gencler ile birlikte millet saldıracak yer arıyor çok şükür sevilen sayilan bir insanım sözüm geçer linç ederiz olur biter
EyvaAllah kardeşim sağol arayacaktı mesaj attım WhatsApptan aramadı şerefsiz uyarısı da bitti Hatay'da şu an İstanbul'a gelsin yeter 9 10 kişi hiç sorun değil millet kavga edecek yer arıyor 😂😂hep beraber çorbada tutumuz olsun patır kütür 😊Hayırlı Geceler Kardeşim
Hayırlı geceler ama ne bileyim bir yandan belki zor durumdadır onuda anlamaya çalış herkesin var bir sıkıntısı dilersen önce bir konuşarak halletmeye çalış fakirlik nedir iyi bilirim 1 ekmek alacak param olmadığı günlerim oldu benim o yüzden onuda anlamaya çalış iyi geceler
Hayırlı Sabahlar Kardeşim, onun zor durumu beni ilgilendirmez ki kardeşim ne olursa olsun ben ona cebimden değil kredi kartından verdim kendi param olsa koşmam peşinden birsuru kişiye verdiğim parayı hibe ettim ben, şu an sıkışigim o parayı verme durumum yok, konuşarak olmuyor denedim sallıyor beni hattını bile kapatmış onu anlayacak hal kalmadı saldiricam ona kardeşlerim ile beraber meydan muhaberesi olcak, Rabbim Yar Ve Yardımcımiz Olsun
Haklısın Abi kesinlikle bugun ulastım konustuk çarşamba gelecekmiş evime filan gitme dedi verecem dedi cek bozuldu dedi gelsin vermezse kesin tehdit değil saldıracagım
Kardeşim Eksi verdim Allah Yardımcın Olsun Desen Yeterdi Be Allah de Yeterdi Xper İçin :D Verdim Xperi Allah A Emanet Ol Birdahaki Yorumlarda Lütfen Samimi Birşey Yaz Laf Olsun Diye Hiç Yazma
En İyi Cevaplar