Arkideşler ben yunus polisiyim aylık ortalama mesai ücretleriylen felan 4400-4500 bazen 4300 para geçiyo (?) tabiki geçmiyo çünkü görmüyorum ben yaklaşık 2 yıl evvel annemin bubamın gazıylan yoklaşık 520 bin tl olan bir ev aldım lüks semtte lüks bir ev :D tabi alım satım 550 yi buldu. arkadaşlar bu paranın 250 sini annemler öderken bir 50 daha ödüyolar toplamda 300 ünü babamlara kitledim neyse 200 bin lirası benim bankaya 50 bin lirasıda eniştemlere olan borcum aylık 2400 lira bankaya para ödüyorum ayrıca eniştemlerede 1300 lira yolluyorum heray şimdi kaldı bana 4500 almam durumunda 800 lira bu soğukta karda kışda doğal gaz yakmıyorum beyler fatura az gelsin diye lamba kullanmıyorum laptopumu bile iş yerinde şarz ediyorum xd şaka maka ortalama 400 lirada faturalara gidiyo diğer kısımda yeme içme ulaşım arkideşler çok dertliyim ya ne yapmam lazım bunaldım iyice evi satasım geliyo sonra dur diyorum bu kadar işkence çektin ekonomik yönden rahatlama konusunda taktik verin ya da moralimi yerine getiriecek cümleler...
Yardımcı olursanız sevinirim thanks
Yardımcı olursanız sevinirim thanks
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar