+1 yılkesinlikle katılıyorum ben ilgisiz bir çocukluk yaşadım şu an bazen kendime bile kızıyorum gereksiz sinirleniyorum aslında yufka yürekliyimdir ama gereksiz ses yükseltmeler im hatta o an elimde ne varsa vurup kırmam sanırım çocukluk bir parçası yediğimiz darbeler uğranan haksızlıklar bir yaştan sonra insanın bir psikiyatriye gtme gerçeyini otraya döküyor
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle sevgisiz büyüyen insan psikolojisi bozuk olur özellikle de dayak falan da yemişse o insan agresif ve sinirli oluyor.
213 Yorumla- +1 yıl
Öyle oluyor maalesef ki aslında her aileye pedagojik dersler verilse bu ülkede sorunlu kimse yetişmez
- +1 yıl
Evet ben mini club'te şeflik yapıyorum otelde ve her milletten çocuklarla tanışıyorum inan bana bizim çocuklar çok daha agresif sinirli kaba ve özgüven sorunu var. Sebep belli demek bizim toplumumuz çocuğa nasıl davranacağını ve nasıl hareket edeceğini bilmiyorlar hatta çocuğa söz hakkı verilmediği için otomatik olarak özgüvensiz içine kapalı kaba ve agresif çocuklar yetişiyor
- +1 yıl
Maalesef bizim ebeveynlerimiz çocuğu genelde küçünsüyor fırsat vermiyor, konuşturmuyor, fikrini merak etmiyor ve sevgisini göstermiyor bu durumda da çocuk ya içine kapanık ya da agresif oluyor.
Yeni nesilde fazla şımartıyor çocuklarının bir dediğini iki etmiyor ve sanki çocuklar ebeveynmiş gibi davranılıyor bu da ileride yoğun sorunlara sebebiyet verir.
Yani bizde ortası yok ;) - +1 yıl
Çok güzel söyledin zaten sorun çocuklarda değil Ailelerde bence aileler eğitilmeli çocuk eğitimi üzerine ki düzelsin bu Yalnışlar yoksa bu şeklide şımartarak da toplumu bitiriyoruz bu seferde Ayakları yere sağlam basmayan herşeyi ailesinden ve çevresinden bekleyen çocuklar yetişecek
- +1 yıl
Peki senin çocuğun var mı?
- +1 yıl
@Janess teşekkürler
- +1 yıl
İyi güzel ve eğlenceli bir gece dilerim
- +1 yıl
@Janess rica Ederim 🍸🌹🙋
Doğru. Büyüdüğümüzde yaptığımız her kötü davranış ya da her iyi davranış çocukluğumuzdan gelen şeyler. Çocukluk psikolojimiz şimdiki psikolojimizi etkiliyor. Ve bunda aile faktörü büyük
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCabuk sinirlerim ama kısa sürer, çocukluğum da güzel geçti katılmıyorum tamamen yapı meselesi.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
+1 yılEvet az sevgi görenlerde oluyor dedem tam bir erkek çocuk düşkünüymüş ve annemler de 3 kız kardeş. Sevmemiş küçükken göstermemiş sevgisini. Annem şimdi en ufak şeye sinirlenen biridir.
23 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun olunca iyi bakarsın bunları hatırlayıp. Ders olur bize de
Evet kesinlikle doğrudur çocukluğum da çift taraflı sevgi görmedim ne annemden ne babamdan annem vefat ettikten sonra üvey annem oldu oda sevgisiz di şu an geçmişe dönüp bakıyorum çok şey farklı olabilirdi aslında ama gel gör ki şu an sınır hastası manyak bir adam olduk bunun sebebi geçmişten kaynaklı pireyi deve yapan bir insan oldum
22 Yorumla
+1 yılAnne babasindan sevgi ve tahammul. goremediyse evet cabuk sinirlenebilir insanlar
Ben cabuk sinirlenmem ama kizincada tam kiziyorum10 Yorumla
+1 yılzaten hangi hastalıgı arasan çocuklugunda az sevgi görmüştür diye çıkıyor. tabi sevgiy ölçülebilen ve insana hep az gelen bir şey oldugu için, onlar atıyor bizde tutyor işte.
12 Yorumla- +1 yıl
yok tabi ki. insanlar zamanla daha sinirli, daha sakin olabilir. herşeyi çocukluga bağlamaya gerek yok
+1 yılben katılmıyorum
ben küçükken küçük emrah gibiydim :)) ne sevenim vardı ne ilgi nede başka bişey ama şimdi çok çabuk sinirlenmem kindar biri değilim aksine genelde pozitifimdir12 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim, küçük emrah işin latifesiydi. Elbette karekter oluşumu küçük yaştan başlar ama bence bu bir kıstas değildir. Masum bir bebekten çocuktan bir Katil, Hırsız, Tecavüzcüiterörist veya bir peygamber de olabiliyor :)
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. söz ile ilgili bir bilgim yok o yüzden fikir beyan etmiycem :)
ama şahsen ben sabırlıyımdır ama sinirlenirsem de sert olabilirim ;)13 Yorumla
+1 yılOlabilir. Öyle bir an gelirki kim olsa sinirlenebilir. Çocukluğunda sevgiye doymuş hatta şımaryılmış birisi dahi sinirlenebilir. Yani o anki etkenler ve ortam daha önemli.
18 Yorumla- +1 yıl
selam Janess cim. Ben sakinimdir. İstisnalar haric. Ya sen Afrodit? 🌹
- +1 yıl
Hmm öyle demek. seks en güzel sakinleştiricidir bence. Ne dersin Prenses?
- +1 yıl
Seni ćokk seviyorum gercekten. 😚
- +1 yıl
Gülme çok etkilendim senden. Arzuluyorum seni. 🙈🙊
+1 yılKüçükken ailesi tarafından yeteri kadar sabır ve tolerens gösterilmeyen çocuklar büyüdüklerinde, başkalarına karşı benzer reaksiyonlar gösterebilir. Ancak ben bunun daha çok sabırsız kişilerde daha yoğunlukta olduğunu düşünüyorum. Bir çok insan tanıyorum ailesinde yeteri kadar sevgi gördükleri halde birçok konuda tahammülsüz ve sabırsızlar.
10 YorumlaÇocukluğumda yaşadıklarımı anlatsam destan olur herhalde ama çabuk sinirlenmem.
14 YorumlaKatiliyorum sevgi gormeyip de a$iri sakin olanlari da var
21 Yorumla
+1 yılKatılıyorum, çabuk sinirleniyorum ama bir diğer özelliğimde çok sabırlıyım :)
13 Yorumla- +1 yıl
tam olarakta öyle olanlardan değilim, sinirlendirenlere karşı sinirlendiğim durumlara karşı bir daha düşmeyerek sıkıntıyı sabit tutuyorum :)
Öfke olayının sevgiye bağlı olduğunu biliyordum doğrudur bence
11 YorumlaMantık dışı durumlara sinirlenebiliyorum. Normalde zor sinirlenen sakin yapıda bir insanım hocam.☺️
15 YorumlaBen genelde çok çabuk sinirleniyorum. Ama bazen de sabırlı olabiliyorum. Sağım solum belli olmuyor😊
12 Yorumla
+1 yılİlerleyen yaşlarda yaptığımız, konuşmalarımız, hareketlerimizi yön veren çoğu şeyin sebebi evet küçüklüğümüzde yaşamış olduğumuz olumlu-olumsuz durumlardan kaynaklandığı doğru yani bununda doğru olma olasılığı yüksek
10 YorumlaBu durumda bizim sinir küpü olmamız icap eder.. Aksine pamuk gibi adamız, sinirli anımıza denk gelmek mucizedir..
Tamamen asparagas, asılsız bir tezdir, itibar etmeyiniz..20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. hıı yani etraftaki salakların hiç sucu yok suç bizim çocukluğumuzda aranacak:)
13 Yorumla
+1 yılbenim sinirli oluşum galiba doğuştan. ilgi göreyim görmeyeyim aynı. ama genel olarak dediğin doğru olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
hah doğru söyledin. bende bişey var ondan diyecektim unuttum. tecrübe nede olsa
+1 yılBunu böyle genelleyemeyiz. Ailesinde az sevgi gören çocuk çabuk sinirlenen biri olabilir büyüyünce ama çabuk sinirlenenler ailesinde az sevgi görmüş olmayabilir.
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum. Çok şımartılarak sevgi gösterilerek büyümüş imsanlarda da bu durum geçerli olabiliyor.
Kişinin kendini ne kadar olgunlaştırdığıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.10 Yorumla
+1 yılçok çabuk sinirlenirim, sinirlendiğim zaman yaptığımı hatırlamam ve çoğunlukla çok zarar vermiş olurum. ama sevgi görmemeye katılmıyorum ailem benimle gayet de ilgilenirdi ama kişilik meselesi bunlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. çocukluğumda aşırı sevgi görmüş biriyim ve birinin sevgi göstermesinden nefret ediyorum ve çabuk sinirlenen bir yapım var
16 YorumlaYalan a.. q ben şahsen xok çabuk simirlenirim ama el bebek bu bebek büyüdüm 4 kardeşiz tek erkeğim babam bana göre alemin kralıdir
10 Yorumla
+1 yılBen çok çabuk sinirlenirim ama yeterince ilgi ve sevgi gordum hatta simartilarak buyudugumude soyleyebilirim karakter meselesi bunlar.
10 Yorumla
+1 yılCok cabuk sinirleniyorum ama az sevgi gormedim yeterliydi sevgi sadece yasadigim seylerden dolayi cabuk sinirleniyorum
10 YorumlaBen katiliyorum cok cabuk sinirlenirim cok fevri hareketlerim olur cocukken ailemle sorun yasamaktan sevgi goremedigimdenmidir bilinmeZ
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bence doğru bir tez bu. Zira psikiyatristin bile hastasının çocukluğunu araştırması bence bunu doğruluyor
10 Yorumla
+1 yılEvet yeristiris tarzinda mutlaka eksiklikler oldugunu düsünüyorum sonlari iyi olmuyor sinirli insanlarin
10 Yorumla
+1 yılHayır, katılmıyorum.
Yeterince sevgi dolu bir ailede yetiştim fakat sinirliyimdir, yapı meselesi bence.10 Yorumlaşiddetli geçimsizlik olan ailede yaşayan çocuklar daha asabi ve tahammülsüz oluyorlar
21 Yorumla
+1 yılkatılmıyorum çok saçma ve sana sinir olmaya başladım!
16 Yorumla- +1 yıl
çünkü beni sinirlendirdin bir daha böyle sorular sorma
- +1 yıl
aferim sevdim seni söz dinliyosun sinirim geçti şimdi kaybolabilirsin
- +1 yıl
toşokkor odorom
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çok çabuk sinirlenmenin sebebi B12 vitamin eksikliğiymiş :)
15 Yorumla
+1 yılÇok şımartılıp her istediği olmuşsa da çabuk sinirlenip doyumsuz olmuş olabilir 🙄
20 Yorumla
+1 yılhayır yanlış bir yargı. ben çok çabuk sinirlenirim ama prenses gibi büyütüldüm. sevgisiz kalmadım
20 YorumlaUçan kuşa sinirlenirim ama eşşek gibi kavga etmem , ama şu bir gerçek çok sevgi gördüm 22 yaşındayım ve hala annem sever beni
10 YorumlaAlakası yok fazla bıktırmislardir adamı tahammülü kalmamıştır, çok fazla salak insanla muhatap olmuştur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet aşkım katıliyorum. Kucukken yasadiklari travma yüzünden atraksiyonlari yüksek doz oluyor çabuk irite oluyorlar
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet janes kahretsin ki öyle 😣
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
valla bende sinirliyim ama elimden bişey gelmeyince it gibi yerime oturuyom
10 YorumlaÇok çabuk sinirleniyorum, fakat çocukluğumda gayet sevilen biriydim..
10 Yorumla
+1 yılEvet bayağı sinirlenirim. Babam polis olduğu için baba yüzü görmedik çocukluğumuzda...
10 Yorumlayeteri kadar sevgiyle büyüdüğümü söyleyemem ama nadiren sinirlenirim :) bilemiyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Sevgi görmedin mi
- +1 yıl
Eksik olan neydi?
- +1 yıl
Xper bir olmasaydı yazardım da
- +1 yıl
? Hjh
evet çocukluğumda az sevgi gördüm ve çok çabuk sinirleniyorum
10 YorumlaAynen ben de öyleyim. Ve de doğrudur çocukluğumda az sevildim
10 Yorumla
+1 yılbence alakası yok, tamamen kişinin yapısı ile ilgisi var
10 Yorumla
+1 yılben sevgiyle büyüdüm ama yine de çabuk sinirlenirim
13 Yorumla- +1 yıl
yok ortam sakin değildi. ama sevilmediğimi bir an bile düşünmedim ya da hissetmedim.
Yo ben çok sevilerek büyütüldüm anne babamın ilk çocuğu ve anneanne babaanne dedelerimin ilk torunuyum fakat çok çabuk sinirleniyorum
10 Yorumlaasla yok öyle bir şey
tamamen yapısal bir şeydir
tabi sinirlendiği şeye göre değişir ama
yinede saçma
az sevgi görenler ya da hiç görmemiş olanlar sinir değil pisikopat olur deen belki10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet çok çabuk sinirleniyorum ve her sinirlendiğimde bunu belli ediyorum, mesela geçen yol kavgasında benim çocukluğum çok kötü geçti oyarım lan seni dedim 😃
10 YorumlaBende az sevgi gördüm ve öyle hemen sinirlenmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sinirli biriyim. Sinirlenince sahilde koşup bağırarak rahatlıyorum sen düşün seviyemi. Ama sevgisiz büyümedim yapım böyle
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum, bende fazla sevgi yan etkisi olabilir
10 Yorumla
+1 yılKısmen de olsa doğru ama çoğunlukla karakter meselesi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıluykusuzken çok agresif, alınganım normalde kendimi kontrol edebiliyorum
20 Yorumla
+1 yılhayır..
sevgi dolu bir ailede büyüdüm ama karadenizliyim..
belki de ondan çabuk sinirleniyorum..10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKatılmıyorum, çabuk sinirlenen bir yapım var ama çokça sevgi gördüm
10 Yorumla
+1 yılHayır benim ailem üstüme titrer ama ben çabuk sinir olurum
10 Yorumla
+1 yılBen sözü kimin söylediğine de bakarım. Kim demiş bunu?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ile alakalı olduğunu sanmıyorum, tamemen psikolojik
20 Yorumla Doğruluğunu baya düşündüm ama bir cevap bulamadım. Hem öyle hem değil gib
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlaksı yok ben saygısızlığa tahammül edemiyorum ondan
10 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler