Çocukları hep uzaktan sevmişimdir, kötü bir enerji almadım sayılır. şu an yeğenlerim var onlara zaman ayırıyorum, onların dünyalarını daha iyi tanıyabilme şansi yakaladım. Ve her çocuğun tatlı olmadığı kanaatindeyim meğer davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. Sizin çevrenizde sizi ürküten hayrete düşüren kötü enerji aldığınız çocuklar var mı? Varsa bu çocukların davranışları aileden mi kaynaklı yoksa karakter yapısı mı olarak görüyorsunuz?
Yanlış bence. Tabi yaratılış farklılıkları olabilir ama aile nasıl yönlendirirse davranışlarını nasıl desteklerse ya da aile olmasa da çocuğun bulunduğu çevrede maruz kaldığı insanlar hangi tipse o tarafa kayıyor çocuk. Yani burada suçlu olan çocuk değil. Ayrıca onlar da bir birey kimse kimseyi eğlendirmek güldürmek zorunda da değil.
Aslında her çocuk tertemiz bir şekilde doğar onu yetiştiren anne baba kendi karakterini çocuklara aşılamaya başladığı andan itibaren çocukta onları yaşam şeklini baz alarak bir şekle kavuşur dolayısıyla bazı çocukları çok şımarık diyorlar şunu bunu yapıyor diyorlar sonuçta o çocuk öyle dünyaya gelmiyor anne kızarken baba kızma diyor baba baba kızarken anne kızma diyor herkes bir tarafta şımartıyor ondan sonra benim çocuğum şımarık oldu diyor gençlik çağına geliyor benim çocuğum Özgür her istediğini yapar diyor dolayısıyla yetiştirme şekli önemli çocuk bir işlenmemiş candır sen onu nasıl işlersen öyle de sonuç alırsın
Aynen öyle küçücük bir bebek fesatlığı nereden bilecek küçücük bir bebek ahlaksızlığı nereden bilecek bilmez aile öyle yetiştirirse öyle olur ondan sonra da oturur ağlarlar
Benim iki tane küçük kuzenim var, ikisi de uzaktan sevmelik ya da gel böyle 5 dakika oyna sonra sgçek gönder yoksa hayatı ızdıraba çeviriyorlar ökjashdkjçasmd
Çocuklar temiz kalpli masumdur. Bi çocuk şımarık veya senin tabirinle kötü enerji veriyorsa kötü davranıyorsa onun anne babasına bakıcaksın. Bilinçli mi yapıyo sanıyorsun kötü davranışları çocuklar? Te Allahım.. Çocuk ayırırmışmış..