Eşime kendimi ifade edemiyorum?

Kendi populasyonumdan farklı olarak bayanların düşüncelerini almak daha doğru olur diye düşünerek yazmak için üye oldum. yaklaşık 4 yıllık evliyim yeni bir bebeğimiz oldu öncesinde de bir tane kaybettik. Geçen zaman içinde eşimle ortak dili konuşmakta onun için yaptıklarımi ifade etmekte sorun yaşıyorum. 3 lisans mezunuyum. boyum kilom diksiyonum vs ile ortalamanın üzerindeyim. ekonomik sikintilarimiz yok bana gore yatip kalkip sukredip onumuze bakmamiz gerekirken sürekli laf söz ve gerçekten daraldım artık. yakın zamanda yasadiklarimizdan yola çıkarak fikir almak istiyorum. hamile olduğu dönemde farklı şehire atandığım için 4 gün yanındayım 3 gün annesi yanına geliyor. ordayken alışveriş temizlik yemek vs ne varsa yardımcı olmaya çalışırken o bir olay bulup tartışmak için bir sebep bulup dönüp dolaşıp anlaşmalı boşanmaya konuyu getiriyor. artık ailesi de boşanmanız mantıklı der oldu söyleyecek söz bulamıyorlar ben çok sakarmisim. hiperaktifmisim dikkatsizmisim vs sürekli şikayet halinde atanmadan önce çok büyük bir firmanın bölge satış müdürüydüm fikir vermesi acısından psikoloğa gitmemi eğer değişmezsem boşanmayı kabul etmemi istiyor daha 40 ı çıkmayan bir çiğnem bebeğe baktıkça aklım mantığım almıyor sorularınıza göre samimi olarak cevap vermeye çalışacağım düşünceleriniz bayan gözünden benim için önemli
Eşime kendimi ifade edemiyorum?