telefonda bir oyun oynuyoruz , ve ben biraz daha iyiyim ondan , bir üst seviyeye geçtiğinde :
-oooo sonunda becerebildinmi dedim diye bozuldu.
bu kadar moktan sebeple de alınırımı insan , hemde kocasına , yabancı biri olsa hadi neyse yani
Olabilir sende hoşlanmayacağı espriler yapma seni sevdiğinden her dediğini ciddi algılıyordur dediklerine önem verdiği için. Gereksiz yere espri, şaka yapmaya gerek yok ki. Evde hanımıyla şakalaşmak, eğlenmek ve onu eğlendirmek kocanın görevlerindendir çünkü böyle hareketler kadınların gönlünü hoş edip öfkelerini de yatıştırır. O yüzden onun hoş görüyle karşılayacağı tatlı şakalar yapmalısın.
Oldu olacak hiç konuşmayayım bari , hoşlanacağı espiriyi önce sorduktan sonramı yapayım?
Ben neyden hoşlanıp neyden hoşlanmayacağını anlasam hiç sıkıntı yok zaten
Espri var espri var yani. Nasıl bir espri yapıyorsun ki? Yapma sende daha tatlı şakalar yap hemen boşanmayı düşünüyorsunuz.
yazdım yukarı bitane
Bunun yerine bravo benim karıma falanda diyebilirsin alınıyorsa
yeri geliyo onu da diyorum , mesela yemeklerine harika yapmışsın diyorum , ilk kez yapsa bile
Cok simartmissn. Iyi bari boguluyorum die terslemiosn.
mizah duygusu hiç yok demekki abi allah kolaylık versin ya ama anlatmalısın aranızda hala bir sınır var o zmn
Cevap
4Cevap
Sen ilk sorundq boşanmayi düşünüyorsan vahim son kapıda demektir
ilk sorun değil elbette sadece bu konuda aşırı rahatsz oluyorum , sen sanıyomusunki hiç başka sorun olmuyor.
höhh hemen bosanmayı nıye dusunuyosun kı once eşinle konussan?
Evlenmeden önce de, böyle miydi?
bu kadar değildi ya , veya ben farkedemedim , aynı evde yaşamak başka valla
İşte bu nedenlerle uzun süreli arkadaşlık ve flört gerekli oluyor. Süre kısa ilişkiler kısıtlı olunca sevgililer birbirlerini yeterince tanıma imkanları bulunmuyor.
Sanırım zamanla birbirinize alışacak huy ve sularınızı tanıyacak, taşlar yerine oturacaktır. Boşanmayı hiç düşünme şimdilik.
aslında düşünmüyorumda , hakkaten çok geriliyorum, bide böyle aramız kötü olunca acaip bir tutum içine giriyo , sanki bana hiç değer vermiyomuş gibi , o hepten sinir ediyo beni. Ciddi bişey olsa anlıcam da çok moktan şeyler yani.
Ve bunu kendisi de söylüyo , sana kızınca görmek bile istemiyorum seni diyor.
Evlilik kolay değildir. Bir birlerini yeterince tanımayan eşlerin bir evi, yatağı, yemeyi yani hayata dair her şeyi paylaşabilmeyi öğrenmeleri inan kolay olmuyor. Bu genelde yaygın ve çok karşılaşılan bir durum. Sabır, anlayış, hoş görü, nezaket ve sevgi ve saygı kaybetmediğiniz sürece yer şey zamanla daha iyi ve kolay olacaktır.
Takma kafana geneli aynı kardeşim..!
Çok iyi düşün konuşurken
yapma sende espiri
çok yardımcı oldun sağolasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar