Eşime derdimi anlatamiyorum?

Arkadaslar esimle problem yasadigim zaman olayi tam manasiyla anlatamiyorum beni kirdigini incitttigini anlatamiyorum. Ya anlattirmiyor ya da beni anlamiyor. Mesela bak kuzeninin esi kuzenin ailesinin yaninda ne kadar rahat mesela sende bizim ailenin yaninda boyle olsan cok mutlu olurum sana surekli ben soyluyorum gidelim yapalim diye sende hep bir itiraz ediyorsun icimde hir yara biraktiktan sonra ya kabil ediyorsun ya da etmiyorsun diyorum. Takildigi su oldu beni bir daha Ertugruldan ornek verme. Bende diyorum ki onemli olan ertugrul degil zaten bak diyorum inemli olan rahatlik falan yani baska seyler diyorum rahat olman beni bir kere incitmeden kabul etmen falan diyorum. Ben ertugrul uzerinden (yani kuzeninin esi) konusurum ondan ornek verdin bundan bahsetme diyor. Tamam diyorum zaten o degil diyorum tekrardan beni oncitmeden kabul etsen falan diyorum tekrar ertugruldan bir daha ornek vermiceksin diyor boyle tuhaf takintilari var konusurken kendimi ifade etmeme izin vermiyor etsemde dinlemiyor takiliyor bir noktaya ne yapmam lazim?

Eşime derdimi anlatamiyorum?