Eşime ne diyeyim bilmiyorum?

Biz yeni evli sayılırız. Eşim senelerdir yalnız yaşamış rahat yaşamış karışan yok falan. Aile olmayı tam bilmiyor çok Egoist bencil. Benim ailem yakinimizda kalıyor her haftasonu annemi görmeye gideriz kendi ailesi uzak bize. şu an annem ablamla kalıyor iki haftadır görmedim. Onlarda 1,5 saat var aramiz. Her defasında ablamgil davet ediyor ama eşimin davranışlarından dolaydı ona bisey diyemiyorum. Her defasında bir bahane buluyor çünkü 🤨 Buda beninüzüyor ams onları görmediğim zaman ben yine üzülüyorum. Haftasonu gidelim diyeceğim ona ama tavırlarından dolayı çekiniyorum. Ama bu nezaman kadar böyle devam eder 😏 onlar benim ailem…. Sonra beni sevdigini söylüyor seven insan eşini üzer mi? Sevdigim hoşlandığım şeyleri yapmazmı? Beni memnun edecek şeyleri? Gel bu hafta gidelim diyemiyor 😞

Güncellemeler
11 ay
Sizinde böylemiydi ilk zamanlar?
Güncellemeler
11 ay
Birde cumartesi başka bir şehire gidelim dedi orasında bize biraz uzak mesafe. Oralara kadar gidebiliyor ama ablamgile gidemiyor 🫤.. ben onun neden bunun yaptiginin farkındayım oraya gitmeyelim diye bahane biliyorum.
Eşime ne diyeyim bilmiyorum?