Size karşı hata yapan insanlar illa ki olmuştur hayatınızda. Aileden biri, arkadaş, sevgili vs. Yani herhangi biri. O kişi sizden özür dilerse affeder misiniz? Eğer affederseniz yaptığı hatayı unutur musunuz? Sizce affedip, unutmamak akıllı insanlara mı özgüdür? #DenizArin
Hataları "affetmek ama unutmamak" akıllı insanların uyguladığı bir davranış mıdır?
hatasına göre değişen durum örneğin birine bir görev versem ve eline yüzüne bulaştırsa biraz ben hatalıyım biraz o ve bir daha ona güvenmem ama insani olarak sevebilirim. eğer ihanetse asla affetmem ve ilişkiyi keserim eğer daha küçük birşeyse affedebilirim ancak aklımın bir köşeşinde hep kalır.
asla affetmem... Ailem ya da çok sevdiğim insanlar dışında, herhangi birinin bana yaptığı kötülüğü asla unutmam, daha doğrusu unutamam... O insanlara karşı zaten hep mesafeli ve soğuğumdur..
unutmam affetmem allah büyük konuşturmasın ama affetmek büyük bir erdemde olsa ben insanları affedemiyorum unutmak söz konusu bile değil buna rağmen ilişkilerimi devam ettirdiğim insanlar olsada bu huyum insan ilişkilerimi etkiliiyor malesef
Affetmem. Unutmam da huylu huyundan vazgeçmez. Çok insan affettim ben affettikçe şımardılar. Tekrardan yaptılar hatalarını. Unutmayacaksın unutmassan affetmeyeceksin. Unutursan affet. Ama asla unutmadıkça affetme.
Affettiysem unuturum affetmediysem unutmam ama konuşabilirim konuşmam affettiğim anlamına gelmez her konuştuğumu affetmem ama her affettiğimle konuşurum
Hataları affetmek ama unutmamak, akıllı kişilerin uyguladığı davranışlardan biri. Hatasına göre affetme şansım var. Yaptığı hatanın hafızamda ne kadar denli yer edinebilmesi de hatasına bağlı.
Eger gercekten bilmeden yaptigi bir hataysa unuturum gider. Ama goz gore gore yapilmis bir hataysa bana karsi, affetmis gibi yaparim sadece. Birdaha da o insana kolay kolay guvenmem.
Herkes hatalar yapar. Hatalar ve yanlışlar insanları olgunlaştırır. Önemli olan kalp kırmamak. Kırıldımı tamiri braz zor ışte. İhanet ve aldatılmak yoksa affedersin, seviyorsan..
Hele kadınlar asla ve 🙅 asla unutmaz. Saniyesi saniyesine anlatır sana herseyi.. Seni affetse bile yeri geldimi yapıştırır piştim.. 5 dk önce olmuş gibii...
En İyi Cevaplar