Kişilik & Karakter Sevgiliniz telefonu yüzünüze kapatırsa ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Varsayalım ki , Basit bir neden yüzünden tartışıyorsunuz sonra o da telefonu yüzünüze kapattı ne yaparsınız? Ayrılırdım, bugün telefonu yüzüme kapatan yarın evden atar. onu gördüğüm ilk yerde ' dann ' 😑🔫 bıçaklardım🔪 Sence de abartmıyor musun? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliniz telefonu yüzünüze kapatırsa ne yaparsınız? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fhate Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 79% +1 yıl Hiçbir şey yapmadan beni geri aramasını beklerim. Aramıyorsa otomatik olarak bitmiş oluyor. Arayıp da "insan bir arar" gibi manipülatif işlere girişirse de bu sefer ben ayrılırım. Özür dilerse ya da hiçbir şey olmamış gibi yaparsa sorun etmem 0 0 Yorumla
hunterwolf Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kesin bir salaklık yapmış olmalıyımdır genelde hatalar benden kaynaklanır Knk 😅 2 5 Yorumla hunterwolf +1 yıl Thanks. 😃 Yorumla Soran +1 yıl önemli değil😀 Yorumla hunterwolf +1 yıl Bu sefer etmedim tesekkur falan 😄😂 Yorumla Soran +1 yıl onun için rica ederim dedim @kapaçeneniplizz gelsene bebekim😀 Yorumla kapaçeneniplizz +1 yıl ay geldim kimler varmis burda kimler 😂 Yorumla
ÇılgınHırsızMinyon Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl ağlıyorum sinirden sonra mesajlar atıyorum uzun uzun 0 3 Yorumla Vuslat98 +1 yıl Kapı paspasınïn altındaki hissi verme hiç bir erkeğe cantada keklik görür ne hatta yapsa nasil olsa cepte der umursamaz dikkatli ol derim Yorumla ÇılgınHırsızMinyon +1 yıl Hep beni suçluyor kendimden soğudum bir insan neden kendi hatalarını da görmez kabul etmez hiç Yorumla Vuslat98 +1 yıl Sevgisini hiz etirior mu? Yorumla
kapaçeneniplizz Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Vay çakalburnundan getiririm 0 9 Yorumla Soran +1 yıl şşt sevgilin duymasın Yorumla kapaçeneniplizz +1 yıl duyması imkansız asdf Yorumla Soran +1 yıl nedenn Yorumla kapaçeneniplizz +1 yıl İmkansız da ondan Yorumla Soran +1 yıl hmm Yorumla kapaçeneniplizz +1 yıl hasret yasıyonmu asdf Yorumla Soran +1 yıl ay sedef hoşgeldin aşkımm😄 Yorumla kapaçeneniplizz +1 yıl ay hoşbuldum 😗 Yorumla yyavız +1 yıl Kesin bir hata yapmışım dır derim bende Yorumla
Gercek_Hayat Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Konuda haklıysa yüzüme kapatmasını anlayışla karşılar ben arar telafi ederim... Eğer haksız ve kapris yapmaya çalışıyorsa o son kapatışı olur... 3 0 Yorumla
Pıtırcıııkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Onu tekrar ara naptigini sorardim tam konustugu anda yuzune kapartip belli bir sure engellerdim ( bunu denedim ama siz denemeyin)😂😂 2 0 Yorumla
olmayanbiriyim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Daha fazla uzatıp beni kırmak istemediğini düşünebilirdim ben sakinleşince arayip gönlümü alırsa aslında olumlu bir hareket bile olabilir... 1 0 Yorumla
richofficial Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 65% +1 yıl bir kere uyarırım çünkü çok büyük saygısızlıktır. ikinci sefer de yaparsa bir daha yüzüne kapatabileceği bir sevgilisi olmaz hayatında. 0 0 Yorumla
Lonelywarrior40 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Böyle kaba biriyle beraber olacağımı pek sanmıyorum. 1 0 Yorumla
Mistik2017 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bana bunu yapti tekrar aradim ozrdledim sonra oyle olmaz boyle olur deyip kapattim yuzune teli inanilmaz zevkli bir duyguydu herkese tavsiye ederim😃 0 0 Yorumla
Vuslat98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl It mi konuşuyor burda ne kapatıyorsun derim trip atarm ama fazla uzatmam abartmaya gerek yok 0 0 Yorumla
eliela Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Uzun bir küslüğün başlangıç hateketi. Böğrüme otururdu inekler heralde 0 0 Yorumla
btbtt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl hiç katlanamadigim bir durum. Yüzüme kapattıktan sonra tekrar ararım ve ben kaparım 0 0 Yorumla
Sinansengul60 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl sakın birdaha bu hatayı yapma yüzüme telefonu kapatma derdim 0 0 Yorumla
ZiyankaR38 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Delik açarım ona akıllı olucak en sevmediğim şeydir 0 0 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Sevgililikten men ederim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisiz kalırsın😀 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl Şu anda da öyleyim, 18 yıldır da bu böyle. Bir 18 yıl daha öyle yaşarım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben alırım seni😀 Yorumla _aeternitas_ +1 yıl Ay olur, hemen nihakı basalım o zaman 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yıldırım nikahı😀 Yorumla
aleyna26 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Gene ararimm benim telde sorun var sürekli kapanio asass 0 0 Yorumla
anonimbirhatun Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl En tahammülüm olmayan eylemdir. Kendini düşünüyorsa yapmaz. 0 0 Yorumla
mertcs Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Ne gereksiz şeylerden kavqa cikariyisunuz belki sinirli birine kızdı bnden çıkarıyor 0 0 Yorumla
bigboy001 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ararım ne kapatıyosun lan bişey diyoruz adamın asabını bozma derim ki yaptığım da oldu 0 0 Yorumla
merveTS616161 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Kızgınlıkla yaptiysa umursamam neden ayrılığa gotureyimki olayı büyütüp 0 0 Yorumla
Kumsalcım Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Umursamam dayanamaz arar sonra suratına kapatırım. Öyle değil böyle kapatılır şeklinde :D 0 0 Yorumla
Berikaaacan Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl Çok kızarım ama olur öyle arada tabiki 0 0 Yorumla
LadyKillers Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ararım geri ne kapatıyosun lan yüzüme göt derim 1 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşanma davası açarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yuh😀 Yorumla
fıstıklışambali Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl sessiz kal tıpış tıpış arıcak nasıl olsa :D 0 0 Yorumla
CgtyOnl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl ararım bir şey dicektim derim söylemeden kapatirim 0 0 Yorumla
barissguler Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl son kapatisi olur 0 7 Yorumla Berikaaacan +1 yıl Neden ya o kadar katısın Yorumla barissguler +1 yıl ben kimsenin pesinden kosmam onlar kossun Yorumla Berikaaacan +1 yıl Böyle yaparsan Üzgünüm ama hiç bir kız yanında olmaz çünkü biz kızlar naz yapmayı çok severiz Yorumla barissguler +1 yıl bak ne diycem ben hic sevmem nazlanani net insana bayilirim Yorumla barissguler +1 yıl bana bir adim gelene biz freni oatlak kamyon gibi geliriz Yorumla Berikaaacan +1 yıl Haha 😂 Yorumla barissguler +1 yıl hii😒😒😒 Yorumla
En İyi Cevaplar