Selammmss ✌️
Tartışırken telefonu suratınıza kapatan sevgiliyi ne yapmalı?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️

#sosyetic
Selammmss ✌️
Tartışırken telefonu suratınıza kapatan sevgiliyi ne yapmalı?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️

#sosyetic
eski sevgilimle bir kere telefonda kavga ediyoruz o bana bağırıyo ben ona ama nasıl havalarda uçuşuyor bağırmalı sözler vs sonra aniden telefonu yüzüme kapattı 😳 şalterim bi attı ama sonra geri aradım alo dedi
bana bak dedim o telefon yüze öyle değil böyle kapatılır dedim şak diye kapattım
sonra geri aradı ama ben çoktan küsmüştüm baya telefonlarına dönmedim bak aklıma geldi gene sinirlendim ya yaşamış gibi oldum tekrar 😒
ben cümlemi bitirmeden o ailesinden biri varmış gibi şımarıklıkla telefonu yüzüme kapatıyor ise o telefonu onun kulağına sokarım . had ve kapladığı alanı her kişi bilmeli.
benım personelime hakaret eden ya da telefonu kapatan müşteriye bile arar sen nesin kardeşim böyle yapmışsın benim elemana , banada bi yap ya da had bildirilmesi gerekiyorsa yaparım ticarettte ki para konusu burada , sevgili yarını olmayan kişi için zokarım kulağına o teli elindeki.
Bence kim yaparsa yapsın en doğrusu.
👏👏
Milllet kafayı yemiş. Kimi aramam diyor, kimi engel atarım diyor. Kimi ayrılırım sjsjsjjs
Sinirli iken olur öyle şeyler. Kalp kırmaktansa kapatmak en doğrusu.
Garip
İlk defa seninle aynı fikirdeyim 😅
İlk kez sana muhalefet olmadım sjsjsjs
😃 shsjs evet ya hayret bir şey
Eig için teşekkür😊
Ricalar ☺️✌️
Arayıp öyle olmaz böyle olur diyip telefonu yüzüne kapatarim ve aramalarını açmam.
Bomba hareket ama 😃
Çok yapmışlığım var🤣🤣
Kesin çözüm, güzel taktik 😃 Love it
😏😝🙈😘
Cevap
48Cevap
Hemen kapatmak lazım daha sonra aradığı halde açmamak iyice sinir bozmak lazım Ve daha sonra tabii ki de en kısa zaman içinde bir araya gelip onun suratına daha güzel bir şey kapatmak lazım jsjsjsjd daha sonra bak bakalım bir daha suratına telefon kapatıyor mu😃
Arayana kadar aramam daha
Neden tartıştığımıza göre değişir. ama tekrar arar iltifat ederdim
Hatalı değilsem ve yaşananlara objektif olarak yaklaşıp empati kurup haklıysam Öncelikle o telefonu açmam , sonrasında çok güzel çok tatlı ince nazik sevimli sempatik bir şekilde karsımdaki insanı ezebilirim azcıl vicdanı olan bir insansa zaten utanır utancından konuşamaz o şekle sokabilirim, hiç bagırmaya cagırmaya kabalaşmaya gerek yok 😉
telefonu yüzüme kapatan sevgili durumu bence hoş değil sonra konuşmak istiyorum şu an konuşamam dese anlarım saygı duyarım ama
söyleyeceğim sözü bitirmeden yüzüme kapaması saygısızlık
Her zaman şu mantığı güderim biri deliyken biri akıllı olmalı. Yoksa tartışmadan bir halt çıkmaz. Sinirler bozulur. Bir çözüm çıkmaz. Bazen karşı taraf zır deliyken benide deli edebiliyor. Telefonu kapatırsa özür dilemesini beklerim. O hareketiyle Ne kadar haklıda olsa kendini haksız duruma düşürmüştür
Genelde ani bir sinirle kapatan ben oluyorum. Bir şey yapılmasına gerek yok böyle bir durumda. 1 dk sonra tekrar aranmalı açar o zaman, ben açıyorum.😅😂 Refleks olarak kapatma ihtiyacı duyuyorum napıyım yani😅
shsjsh bende öylemsiyim :D
Bunu sadece ben yapıyorum sonrasında arıyor ve tekrar açıyorum 😄 ama kimse bana yapamaz, bir daha tillahı gelse sesimi duyamaz çünki jdkdjd böylede dengesizim
Eyvah eyvah, zor kadın :D
Anında biletini keseceğimi bildiğinden dolayı cesaret edemez. Ederse kaybetmeyi göz almıştır demektir. Ona da bir şey diyemem. Kendi bilir. :D
Kendisi tekrar arayacak zaten hicbir şey yapmama gerek yok aradığında ise cümlesi bitmeden kapatırım ödeşiriz😀
Bu arada bunu eskiden yapmıştım😄
shsjshj intikam soğuk yenir 😅
Aynen😃
Aynen bunu yapmak isterim 😂😂
Çoksel benim kafadan 😃
Hshshssh
Gif'ini de çalmış gibi oldum sorry xD
Al senin olsun 😅
Saolll xD
Rahatsız olduğunu bunu yapmamasi gerektiğini güzel bir dille şöyle baktın yine aynı hatayı yapıyor sende seni aradığında açma mesajlarına cevap verme ben seni uyardım konuşmanın ortasında çocuk gibi kaçıyorsun tarzı bir konuşma yap
Daha da sinir olurum ben ya kimse beni tutamaz o an kdkdk
shsjs :D taa ki sesini bir daha duyana kadar dimii
İkinci kez ararım 😪 çünkü daha önce yaptım bunu😒
Ama yapmam artık daha değmiyor 😪
Yapmam artık cümlesini lügatımızdan silebilir miyiz 😃
Çünkü hayatta yapmam diye bir şey yok 😄
Bana göre bu bir saygısızlık göstergesidir. Telefonu suratıma kapattığına pişman ve bir daha yapmayacağına emin olasıya kadar sesimden mahrum ederim nasılsa o da bunu istemiyor muydu, buyursun sesimi duyabiliyorsa duysun.. 😏
Telefonu yuzume kapattigi zaman bende telefonu tamamen kapatiyorum. Nasil olsa sakinlesiyor ama sakinlestigi zaman burnundan getiriyorum. 3 gun ulasamadigi zaman panik yapiyor ztn
Bilmiyorum ama baya alınacağım bir şey bu. Ne olursa olsun vedalaşmadan kapatılmamalı. En azından şu an konuşmak istemiyorum gibi bir şey duymam gerekir.
Salla gitsin daha belli saygı çerçevesinde tartışma taraftarı değilse ileride büyük sıkıntılara sebep olacaktıir. tekefonu kapatınca o tartışma sonra çok daha kötüye gidecek
Babaların default özelliğidir. Normal konuşurken bile telefon kapanabilir ancak diğer türlüsü bir insana yapılabilecek en saygısız davranışta ilk 3 e girer. Yeni bir tartışma konusu oluşturur.
Zamanında çok yapmışlığım vardır ama bana yapılmasını hiç sevmem.. Karşımdaki kişi bana yaparsa arayıp tekrar ben onun yüzüne kapatırım tekrardan..
Mesaj atarım bir kere daha arayacağım eğer açmazsan veya bir daha suratıma kapatırsan nah bulursun beni diye.
Susarım uzun bir süre de iletişime geçmem gider süslenip püslenip kızlarla mekana giderim gece haberde vermem bol bol da paylaşım yaparım tamam
tekmeyi basmalı kapının önüne konmalı, sen hayırdır hallere bak hallere kim var lan senin karşında diye de bi güzel haşlamalı bunları yapmadan evvel
Eğer haksızsam sinirlenmiş olabileceği için tepki göstermem. Ancak hem suçlu hem güçlü rolündeyse işler değişir.
Sakinliğimi korumaya çalışırım ve aramam. Hem kendi sinirimin hem de onun sinirinin geçmesi için zaman tanırım.
Bir daha onun teelfonunu açmamalı.
Öyle kapanmaz böyle kapanır diye düşündürmeli.
Yapılan çook büyük terbiyesizlik saygısızlık.
Nefret ediyorum bunun yapılmasından. Valla bilmiyorum ne yapmalı, ben anca kızıyordum ama değişmiyordu. Trip yemek çok bunaltıcı
Bu sebeple telefonda tartışmaya karşıyım. Kızlar telefonda daha cesur oluyorlar. Yüzyüzeyken hen daha net ifade ederim hem de anlarım. Problem uzamaz.
Bir şey yapmam. Sinirle kapatmıştır , biraz bekler ağzını burnunu fırçalarım
Bi dahakine ondan intikamımı alırım, tartışırken son lafı söyler, kapatırım, 😌
O an içimden bütün nefretimi kusmak gelir iyice sinirleenirim ama belli etmem biraz burnu sürtsün
😏 bir şey yapmam birinin sakin kalması gerek
Böyle bi saygısızlığı yapıp konuşmaktan acizse kendini affettirene kadar bana ulaşamazdı.
Kızgınlığı Geçmesini Beklerim Sonra Canım Diye Mesaj Çekerim 👍😉
Hiç bir şey yapmam bensizlik en büyük ceza ona çeksin😏
E bu ben , sinirlendigim anda kötü söz söylememek için telefonu kapatırım
Klasik işte sende arasın açınca yüxüne kapatırsın, için soğur biraz 😄
onu yapan sevgili değil insan olamamiş olduğu sokaktanda gecmem
Normal kadına kavgamı edilir itaat et mutlu ol
En nefret ettiğim şey söyleyeceğimi söylerim ondan sonra ne yapiyorsa yapsin😄
Birdaha telefonu acilmaz benimle tartismaya akli yoksa onu kazanmaya fikrim olmaz.
Fevri kişilerle sevgili olmadigim için böyle bir sorun ne yaşadım ne yaşattım
Tartışmanın da sınırı olmalı bu yapılan saygısızlık oluyor. O yüzden bitmeli.
Hakli haksiz fark etmez. Bu saygisizliktir. Bitis çizgisindeyiz demektie
Bende aramam onu hem aramalarına cevap vermem
O telefonu uzun bir süre açmam. En nefret ettiğim şeydir insanın yüzüne kapatmak.
mesaj atmam aramam gelip özürdilerse yanliş bi hareket olduğunu ve üzüldüğümu söylerim ama eğer kardeşim ve sevmiyorsa direkt hadi ordan ederim ya ben mi oğreticem edebi
Terbiyesiz diyoruz biz ona kısaca..
Kaynar kazana atmalı… 😅
Onu yaptığına pişman etmelisin onu istediği birşeyi yapmaya başlayıp yarıda bırakıp gitmek
Bana yapılsa çok kızarım, bir süre ne arar ne sorarım. O ararsa cevap vermem, whatsapptan veya benzeri yerlerden mesaj atarsa okundu olarak bırakırım.
O telefonu... bir daha açmam 😀😀😀
Noktaların yerine küfür koyduk, ister istemez hsdjsj 😃
Oldu, oldu ama güzel oldu 😅 sırıtmadı yani, cuk oturdu
Uzunnn bir süre karşılığını alır.
Nasıl nasıl 😅😃
Tersine giderim, bende yüzüne kapatırım, telefonları açmam... gibi😃
Bravo sana 😃
Beni daha da hırçınlaştırır en nefret ettiğim bir durum birinin suratına küfür eder gibi telefon kapatılması.
Çok saçma bişey bence. O yüzden tekrar aradığı zaman acmazsan bidaha öyle bişey yapamaz
Yazmayın ve aramayın bence kendisi aricaktır illaki sizi
Aramam geri
Numaramı değiştiririm
Parama bağlı varsa değiştiririm yoksa engellerim gördüğüm yerde görmezden gelirim ağız tadıyla kavga ettirmeyen sevgiliyi napim
Bir daha arama
Aramam, cevap vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?