Hayvan sevmeyen adama ne denir -bakmadan geçmeyelim -? :D?

dün gece bir köpek, arkadaşlarla dışardayken peşimize takıldı aramızdan biride aydında köpekleri sevmiyor nefret ediyor neyse bu köpeklede ben baya bir ilgilendim neyse okşuyorum tüylerini karıştırıyorum vesaire bu elemanın yurduna gidicez geri dönüp evime geçicez yürüyoruz köpecikde tin tin takipte bir sevimli görseniz :D aydın korkudan geberiyor bende yarılıyorum gülmekten :D aydın yurda girdi çıkamıyor köpek yurdun önüne yattı bende yanına oturdum diye. sonra "ben gelmiyorum kanka sen git"dedi yurdun önünde 45 dk adamı ikna etmeye çalıştım gel bea bişey yapmaz falan diyorum korkuyor adam Bir insan bu kadar köpeklerden nefret edemez ya! adamın başına küçükken birşey gelmiş köpekler korkutmuş bunu tamamda atlat artık bunu eşşek kadarsın la. neyse köpekle döndük arkamızı bir markete girdim sosis aldım birazını ona verdim birazını ben yedim sonra oturduk bir güzel evin önüne, hayvanda ayrılmak istemiyor benden bende ayrılamadım 1 saatte kaldırımın üstünde oturdum tüylerini okşadım sevdim bıcırı doyasıya sonra gizlice eve çıktım baktım balkondan hala yatıyordu uyuya kalmış.
Hayvan sevmeyen adama ne denir -bakmadan geçmeyelim -? :D ?

Sizcede köpek sevmeyen insana güvenilmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
nahum
Güncellemeler
+1 yıl
loo
Güncellemeler
+1 yıl
ooooo
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Güncellemeler
+1 yıl
gülüncell