dün gece bir köpek, arkadaşlarla dışardayken peşimize takıldı aramızdan biride aydında köpekleri sevmiyor nefret ediyor neyse bu köpeklede ben baya bir ilgilendim neyse okşuyorum tüylerini karıştırıyorum vesaire bu elemanın yurduna gidicez geri dönüp evime geçicez yürüyoruz köpecikde tin tin takipte bir sevimli görseniz :D aydın korkudan geberiyor bende yarılıyorum gülmekten :D aydın yurda girdi çıkamıyor köpek yurdun önüne yattı bende yanına oturdum diye. sonra "ben gelmiyorum kanka sen git"dedi yurdun önünde 45 dk adamı ikna etmeye çalıştım gel bea bişey yapmaz falan diyorum korkuyor adam Bir insan bu kadar köpeklerden nefret edemez ya! adamın başına küçükken birşey gelmiş köpekler korkutmuş bunu tamamda atlat artık bunu eşşek kadarsın la. neyse köpekle döndük arkamızı bir markete girdim sosis aldım birazını ona verdim birazını ben yedim sonra oturduk bir güzel evin önüne, hayvanda ayrılmak istemiyor benden bende ayrılamadım 1 saatte kaldırımın üstünde oturdum tüylerini okşadım sevdim bıcırı doyasıya sonra gizlice eve çıktım baktım balkondan hala yatıyordu uyuya kalmış. Sizcede köpek sevmeyen insana güvenilmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
nahum
Güncellemeler
+1 yıl
loo
Güncellemeler
+1 yıl
ooooo
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Güncellemeler
+1 yıl
gülüncell
Hayvan sevmeyen adama ne denir -bakmadan geçmeyelim -? :D?
bunu boşver de köpekleri para için lokantalara satan çinlilere abd bir atom bombası fırlatsa da yok olsalar diye dua ediyorum hep. Allahın gücüne gitmesin de bir millet bu kadar mı itici ve sevimsiz olur
ya haklısınız sonuçta bir canlının öldürülüp tüketilmesi canice vicdansızca ve dünyada 13 ülke köpek eti yiyor kıbrıs dahil tabikide parasal düzene hayvanların alet edilmesi iğrenç
işte dediğim gibi, o masum hayvanların gözyaşları ve çaresizce canlıyken derileri yüzülürken gördüğüm görüntü beni onlara karşı en iğrenç insan haline getirdi ve hala devam ediyor. ne acı ki elimden birşey gelmiyor. bahsettiğim hayvan köpek değil fakat köpek dişleri olan sırf iyi para eden derisi zarar görmesin diye öldürülmeden canlı canlı derisi soyulan köpek dişleri olan bir hayvan. derisi yüzülürken ayaklarından ters şekilde kancayla asılması cabası.
insan düşündükçe o anı empati yaptıkça köpekle eziliyor içten içe biz öyle bir türüz ki doğada ihtiyacından fazlasını sırf para için tüketen arsız doyumsuzlarız bu vicdansız düzenin çarklarında ezilenler en çokda savunmasız güçsüz hayvanlar oluyor bununla ilgili bir eğitim kampanyası, seçmeli ders, kurs ne bileyim bir bilinç zemin oluşması için algı oluşturulmalı.
yav aklıma şöyle bişey geliyo, bu hayvanlar sonuçta para için işkence görüp en acı şekilde katlediliyor ya, çinde bir internet projesi yapıp ülke içinde prim yaptırarak kendi kendi gelir elde etmesini sağlayarak elde edilecek parayı bu hayvanları kurtarmak adına daha iyi bir fiyata satın alıp güvenli bir bölgeye aktarmak güzel olurdu:) bunun için de sağlam bir akıl ve fikir lazım. benimkisi biraz uçuk hayal ama olsun belki bir gün başarırım:)
Korkuyordur ama köpek bir insanı sevmiyorsa güvenilir değildir sözüne katilmaliyim diye düşünüyorum. Çünkü hayvanların hisleri çok kuvvetlidir özellikle kopeklerin
En İyi Cevaplar