Hayvanlardan korkanlardan anlarım ama onları sevmeyenleri anlayamıyorum.
Peki Hayvanlardan tiksinen biri sevgilin olabilir mi?

Hayvanlardan korkanlardan anlarım ama onları sevmeyenleri anlayamıyorum.
Peki Hayvanlardan tiksinen biri sevgilin olabilir mi?

Yani açık konuşmak gerekirse tiksinen ve bunun için bir şey yapmayan sevgilim olamaz. Belki geçmişte bir şey yaşamıştır ondan böyle hissediyordur bilemem ama bunun üstüne gitmesini isterim. Yoksa herkesin istemeden bazı hissettiği şeyler olabilir bazı insanlar da böceklere karşı bunu hisseder mesela. Önemli olan bunu düzeltmeye çalışmak.
Bende tiksiniyorum dokunmam ama bu benim kötü biri olduğum anlamına gelmez sevmiyorum kıl tüy vs dokunamıyorum cani miyim veya zarar verebilecek bi potansiyele mi sahip oluyorum bu benim kendi kişisel sorunum zararım asla olmaz ve çokta sevimli buluyorum hayvanları sadece temastan hoşlanmıyorum
Olamaz çünkü onlar da canlı ben bu hayvanlar konusunda çok hassasım ya güçleri hayvanlara yetiyor şiddet uyguluyorlar öldürüyorlar karşıyım ben buna çok sinirim bozuluyor kendini bişey zannediyorlar ya moralim bozuldu 😞😞😞😞😞😞 hayvanlar ahirette dile gelcek bazı insanlar bunu düşünmüyor
Tiksinmek ayrı, zulmetmek, merhamet göstermemek ayrı. Kalbinde merhamet olduğuna eminsem ve hiç bi canlıya zarar vermiyorsa neden olmasın. Ben de fareden, hemsterdan falan tiksinirim. O da kediden köpekten tiksinir. Olabilir her insan sevmek dokunmak zorunda değil.
Cevap
9Cevap
Ben onu seviyorum o nasıl hayvan sevmiyor değişik djjxjc
Sevgilim olabilir
Korkar veya alerjisi olur anlarım ama sevmemesini anlayamam. Şahsen ben çok seviyorum, seven birisini tercih ederdim.
Ben kedi, balık, kuş, tavşan vb birçok hayvanı besleyip seven bir insanım ancak benimde tiksindiğim hayvanlar var yani herkes her şeyi sevmek zorunda değil elbette mühim olan hayvanlara eziyet etmemesi, zulmetmemesidir benim için.
Sevmeme, tiksinme olamaz. Canlı sevmeyen sevilmez…Ama uzaktan seven (ben gibi) kişilerle olurum tabii…
Olamaz. Hayvanlardan tiksinen, uzak duran, kovan eden birinden anında soğuyorum
Olabilir, huylaniyordur. Hayvana şiddet gosterenle isim olmaz ama.
Hayır. Ben korkuyorum ama asla nefret duygum yok hayvanlara. Hayvan sevmeyen insan da sevemez.
2 kedim var ve olamaz. Ayrıca hayvandan tiksinen biri evcil hayvanım olmasa bile yanıma yaklaşamaz
fareden yilandan tiksiniyom napim şimdi elime alip öpeyim mi
Hayır olamaz bi oğlum var benim kadar olmasa da sevip anlaşmalı kedimle :)
Hayvanlar dan tiksinen insanın merhametinden şüphe duyarım
Bence hayvanlara zarar vermediği sürece olur. Ben de bazı hayvanlardan korkarım, mesela kedilerden korkuyorum ve tiksiniyorum fobim var.
Kızım sen uyurken bir tane kediyi atacağım yatağına 😂 yesin seni
Hayır kesinlikle hayvansever biri olarak onun da sevmesi hoşuma gider. şu an ki de seviyor zaten.
Hayvanlara sevgi ve yardım merhametten gelir. Merhamet yoksunu bir insan muhatabım dahi olamaz
Tiksinebilir yaklaşamayabilir ama şevkatsiz ve merhametsiz ise onlara karsı o zaman asla olmaz
Eziyet eden biriyse sevmem ama sevmeyebilir bende sevmiyorum cunki helede evin içinde🙃
Kıldan tüğden dolayı tiksiniyor olabilir bu normal bir şey ama hayvanlara işkence ediyor ya da ölmesini istiyorsa o kişi merhametsizdir uzak derim
Beni hayvan olarak görmüyorsa sorun etmem.
Hayvanlardan tiksinenlerden tiksiniyorum
Asla.. Hiç bişeyim olamaz.
Olamaz çünkü tatlı bir İran kedim var
Arkadaşım dahi olamaz
Bence olmasın
Sevmem o zaman asla.
olamaz
olamaz.
Hayvanları sevmeli …
Hayır.
Olabilir
Hayır olamaz