+1 yılaçıkcası çok geç bir kedi sahibi oldum hayvan sevmeyen zaten insan sevemez hayvan sevmeyen birini vicdandan ve sevgiden mahrum kalmıştır benim görüşüm. fakat hayvanlardan korkması arkadaşım kedilerden köpeklerden baya baya çok korkuyor hoş 1 sene öncesine kadar bende kedi köpek olur korkuyordum onu anlıyorum ama cidden bana açık açık sizin evde kedi var gelmem dedi. yani üstüne kediyi atıp gidicek değilim böyle birşeyler olması bana saçma geliyor. saldırmıyor desemde gelmem diyor bana kalsa en yakın arkadaşım kediyi bu noktada daha çok tercih ediyorum. geçen abartısız golden yavrusu kafedeyiz geziyor bi okadar küçük ve yaramaz oyuncu şebek bizim masamıza korkan arkadaşımın yanına geldi kız direk sırtıma çıktı ciddi ciddi en son canım yandı çekil arkamdan dedim yani sırtımı morartı bildiğin ayakları ile onun suratına karşıda bu kadar korkmanın hayvanları daha çok tedirgin eder hisseder üstüne gelir desemde algılama problemleri yaşıyor. ben kedi köpek korkumu özellikle kedi korkumu kedi sahiplenerek yendim. SEVGİLİMDE BUNUN GİBİ BİRİ OLUR OKDR LAF ANLAMAZ TEPEME ÇIKAN BİRİ OLURSA HOŞ OLAMAZ İLK GÜNDEN REDDİ YER SURATINA KORKUSU OLAN SAYGIM VAR AMA YENMEYE ÇALIŞMAK ALIŞMAK EN AZINDAN DENEYENLERE BİLE SAYGIM DAHA FAZLA. İNSANLAR HAYVANLARDAN KORKUYORDA HAYVANLAR KORKMUYORMU? BİZLERDEN ÖNCE ONLAR KAÇIYOR.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Merhaba. 😊 Olamaz çünkü hayvanlara merhameti olmayanın kimseye merhameti olmaz. Hastalık durumunda bir şey diyemem tabii ki orası ayrı. Uzaktan uzağa sevse yine yeter. 🙂
Keyifli vakitler ☺️40 Yorumla
Benim Elya hanımı sevmicek biri olacağını düşünmüyorum :/

199 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlı ^^
- +1 yıl
@re-r Çok sevimli gerçekten 😻
- +1 yıl
@perimsibetus ben severim ama uzaktan. 😂🙈
- +1 yıl
ikiniz de çok tatlısınız ❣😍
- +1 yıl
@Yüce_Türk 😂😂 o sayı 17 oldu🙈
- +1 yıl
@Yüce_Türk 🤣🤣 Sakın alıp bana gelme sonra hasta oluyorum
+1 yılKesinlikle olamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yılMerhabaaa 😻
Hayvanları sevmiyor olabilir ama saygı duymak zorunda ve hayvanlara zarar vermiyorsa benim için sorun oluşturacak bir durum değil. Mesela bende kedilere olan sevgimi bir başka hayvana karşı gösteremiyorum bence sevmiyor olmak seviyor olmak gibi gayet normal bir eylem.. Bu baglamda insanların hayvan sevmiyor diye ayrım yapılmasını hoş bulmuyorum.10 Yorumla
+1 yılVegan olursa güzel olur. Gerçek hayvansever öyle olur bana göre. Ben de 2.5-3 sene vegandım ama maalesef ki insanların kötü eleştirileri, baskıları yüzünden bıraktım. Olabildiğince vegan beslensem de arada yiyorum. Kimseyle artık vegan tartışmasına girmiyorum. Kafam rahatladı ama yine de kendi psikolojimi düşünerek ahlâksızlık yaptığımı düşünüyorum. Tekrardan vegan olmayı düşünüyorum ama.
10 YorumlaOlabilir hayvamlarla ilgili bir travması vardır sevmiyordur öbemli olan kalbinde merhamet olması zulmediyorsa tabiki olamaz ama kimseye zararı yoksa neden olmasın
11 Yorumla
+1 yılOlamaz birde bunu gerine gerine söylüyorsa arkadaş bile olunmaz
23 Yorumla- +1 yıl
@Thoreau uzaktan hoşum sadece iyi günler..
+1 yılBu hayatta büyük konuşmak pek hayırlı olmaz fakat sadece sevgilim değil arkadaşım dostum ailem dahi olamaz. Yüreğinde bu saf sevgiyi besleyemeyen ve bundan mahrum yaşayan sözde insanlar yerine sadece hayvanları severek yaşarım, kafi. Sevgilim olsa dahi yüreğindeki katılığı gördükten sonra terkederim, o da uzun sürmez zaten. İnsanlar, hayvanlara kurban olsunlar.
00 YorumlaKedi fobisi olan biri vardi kedi gorunce kacan elimden geleni yaptim ama en son kahve bardagini kediye atinca bende napiyorsun sen falan diye bagirdim sokakta millet bize bakiyordu sonra daha gorusmedik :) kedi siyahti ordan anlamaliydim birseylerin olcagini :))))))
00 YorumlaOlabilir niye olmasin bende hayvan sevmiyorum yani evde hayvan beslemeyi sevmiyorum rahatsiz oluyorum hayvani elime alamam huylanirim sokakda gordugum hayvanlarida elime alip sevmem eşiminde alip sevmesini istemem ama su mama versin tabi ona bise demem gerekirse bende veririm hatta piknikde mangal ızgara yaptigimizda kemik yerine et veriyorum yesin biz et yiyoruz da o niye kemik yiyo uzakdan severim yeni ne evime ne elime alirim😊
00 Yorumla
+1 yılSevmemek normal ama zarar vermek farklı
Ben köpek sevmem ama köpek bakan bir ailede büyüdüm
Belki bu yüzden her fırsatta onlara yiyecek içecek temin ederim
yavruları varsa kesinlikle o hayvanla özel olarak ilgilenirim
Ama sevmem yani mutlu olsun diye başını okşar geçerim
Ama sevemiyorum ya da sonundaki almam gereken sorumluluklardan kaçıyorum
Çünkü biz en ufak ihanete uğradığımızda kahroluyoruz
Onlar bizim gibi unutamıyor ya da başkaları sayesinde kendisine yeni sayfa açamıyor
Yani beni sevip bağlanmasını istemiyorum belki bu yüzden böyle
Sevmemesi normal bu içten gelen bir duygu bunu zorla yaptıramazsın
Ama Nefret etmesi ve şiddet uygulaması normal değil00 YorumlaHayvan sevmeyen insanlarla genelde iletişim kurmayı sevmem. Bir insan korkabilir çekinebilir ama hayvanı sevmemek olmaz. Özellikle bitkiler hayvanlar doğanın dengesi. Allah onları denge sağlamak için yaratılmış ama onlara karşı düşmanlık eden bir insan insanda sevmez öyle bir insanı Ben de sevmem
00 Yorumla
+1 yılHayvanlara karşı nötr ise veya yalnızca hayvanlardan uzak duruyorsa olabilir. Sonuçta böyle kişiler hayvanlara ısındırılabilir...
Ama öyle sokakta gördüğü hayvana bile kötü davranıyorsa o zaman elbette hayır...10 YorumlaEvlenmeden önce ilk sorduğum soruydu evde hayvan beslememe laf edecek misin? Bu konuda ailenin tavrı ne olacak vs. Yani kısacası hayvan sevmeyen bir insana hayatımda yer vermem ne eş ne arkadaş olarak.
10 YorumlaMalesef yakınımda da yeri olmaz benden uzak olusunda neye kime yakın olursa olsun. Benim için insani değerleri eksik kalmış bir bireydir.
20 Yorumla
+1 yılHayvanları sevmiyor olabilir önemli olan kötü davranması sevmiyor ve kötü davranmıyorsa sevgili olunur ama hem sevmeyip hemde kötü davranıyorsa arkadaş bile olunmaz bence ( ben zaten sevgili istemiyorum genel olarak söylüyorum 😅 )
10 YorumlaBir kişinin bir şeyi sevmemesi ona karşı kötü veya kaba bir insan olduğu anlamına gelmez. Herkes hayvanları sevmek zorunda değildir. O kişinin merhametli ve zararsız olmasıdır önemli olan. Bu yüzden evet sevgili olabilirim.
10 YorumlaEski sevgilim kedimi seviyor- muş gibi yaptı 8 ay boyunca ki çok seviyordum onu. Kedimden nefret ettiğini söylediği an salise düşünmeden ayrıldım ondan.
Kedime zerre sevgisi olmayanın bana sevgisi asla olamaz.
Bu türlerin yok olması dileğiyle..10 Yorumla
+1 yılolamaz zira kedi besliyorum yolda hayvan görsem seviyorum mama veriyorum vs.
20 YorumlaTabi ki olamaz. Hayvan sevgisini bilmeyen beni nasıl sevsin zaten.
20 Yorumla
+1 yılÖzellikle yapılan bir araştırma Psikopatların % 97 si kedi ve köpek işkencesini seven, onlara kötülük yapmayı seven hayvanları zerre sevmeyen insanlar..
İnsanlıktan nasibini alamayan hiç bir şeyim olamaz.00 Yorumla
+1 yıl🙈olamaz malesef.. en son doğaya saygısını ölçmüştüm eş adayımın ve büyük bir eksi almıştı benden 🙈 merhametli olmalı insan hayvana zarar vermeyen insana da zarar vermez.. bunu yapmaya kıyamaz🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılBen sokak kedisi/köpeği gördüm mü bile onları sevmek için yolumu değiştiren bir insanken hayatıma aldığım insanın hayvan sevmeme gibi bir ihtimali asla olamaz. Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez sözüne inanırım hep. Bazı insanların fobisi vardır anlarım ama "hayvan sevmemek" bir fobi değil merhametsizliktir. Lakin sev diye gözünün içine bakan bir canlıyı sevmemek mümkün değildir.. ❤️
10 Yorumla
+1 yılNormal arkdşım bile olamaz. Yeni tanıştığım kişide ilk dikkat ettiğim konulardan biridir. Hayvanları uzaktan sevmesi bile olmaz. Evde hayvan bakıyor veya bakmış olacak. Şu an bakmıyorsa elde olmayan sebeplerle (annesi istemiyor, kiradaki evin eşyalarının hayvan tarafından parçalanması, sağlık sorunları vb) bakamıyor olmalı. Canı istemiyor diye bakmıyor olmamalı. Bir yerde oturuyorken yanına sokak hayvanı geldiğinde onu pis görüp kovalamamalı.
10 YorumlaOlmam. Korkusu olabilir anlarim ama ben kopek sevmem kedi sevmem tiksinirim nefret ederim derse agzinin ortasina bir tane vurup merhametsiz pislik derim. Hayvan sevmeyen insanin merhameti yoktur
10 Yorumlaİşleri yoluna koyunca köpek besleyecek birisi olarak hayvan sevmeyen bir sevgili işime gelmez
10 Yorumla
+1 yılOlamaz çok zor ben bir hayvanî senin onunla sevgili oluyorum oda başka bir hayvanî sevmek zorunda
10 YorumlaSevmeyebilir normaldir ama zarar verecek kadar nefret ediyosa olmam.
10 Yorumla
+1 yılSevmeyebilir fakat nefret ederse ya da hayvanlara zarar verirse olamaz
10 Yorumla
+1 yılPsikolojisini anlamam açısından hayvan sevgisinin olup olmadığına bakarım tabii:-) sonuçta bir psikopatla sevgili olmak istemem:-)
20 YorumlaEtraf KEDİ düşmanı AKIL HASTASI KADINLARLA DOLU.. kedi görünce ASLAN görmüş gibi korkup kaçanların akıl hastası olduğunu çoğu erkek zaten farkediyor :-)
00 Yorumla
+1 yılzarar vermiyorsa olurum neden olmayayım? ha korkma gibi bi durumu varsa hayvanlara yaklaşamıyorsa sevmeme sebebi o yüzdense eğer onu anlayabilirim çünkü bende de aynı durum var.
00 YorumlaMesela timsahı sevmiyorum, yıkandan ürperiyorum diyen kadın sevgilim olabilir 😂😂
Amma velakim kedi sevmiyorum köpek sevmiyorum diyen bir kadın benden 300 kilometre ötede oynaşsın 😃00 Yorumla
+1 yılSevmemek ayrı bir şey, sevmeyebilir kendi seçimi zorlamam. Ama bi nefret, kötü davranış veya şiddete meyili varsa son sürat ondan kaçarım bir daha da işim olmaz.
00 Yorumla
ismi de 'şanslı'
13 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bende 2 tane var 💫
- +1 yıl
Senden de :)
+1 yılHayvanları sevmeyen insanları da sevemedim hiçbir zaman..
Lafa gelince severler yaratılanı yaratandan ötürü. 😒10 Yorumla
+1 yılinsana ve hayvana merhametli olması lazım ama sadece kediye köpeğe değil börtüye böceğe minicik karıncaya bile
10 Yorumla
+1 yılSevgili yaparken hayvan sevgisini sorgulamam açıkcası
Ama denk gelirsek bi hayvana kötü davranırsa ona bakış acım değişir tabi10 YorumlaHayir olamaz. Hayvani sevmeyen beni nasıl sevsin? Onlar cok mahsumlar
20 Yorumla
+1 yılBir insan da vicdan olmalı vicdan olmasa o insan da ne insan sevgisi ne hayvan sevgisi olur.
22 Yorumla- +1 yıl
Vicdan ile sevmemek ne alaka
- +1 yıl
Yani hayvanları sevmeyen biri eziyet etmeyi de seviyordur aklında bulunsun. Etrafta ki hayvanlar şimdiki insanlardan daha sadık şimdiki insanlar çok kırıcı.
Hayvanları sevmeyen biri 100 metre yakınıma bile yaklaşamaz.
20 YorumlaHayir asla olamaz. Iki kedi annesiyim, onlara babalik yapamicaksa hic girmesin hayatima 😊
20 Yorumla
+1 yılOlamaz. Hayvanları sevmeyen insanin merhameti olduğuna inanmıyorum.
20 Yorumla
+1 yılHayvan sevmeyen biri dostum bile olamaz, Hadi korkusu vardir anlarım ama sevmemek ne? Hayvan sevmeyen insan kötü insandır bu bence tabi
00 YorumlaHayvanları sevmiyorsa aynı evde yaşayamayız. Buradaki hayvan ben değilim 😂😂😂
Evcil hayvanım var da.00 Yorumla
+1 yılTravması veya fobisi olduğu için hayvan korkusu varsa sorun değil ama hayvanlara karşı bir düşmanlığı varsa tabiki olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSevmeyebilir. Her sevmeyeni hayvan düşmanı diye nitelendirmek olmaz. Hayvanlara karşı bir düşmanlığı var ise olmam.
00 Yorumla
+1 yılSevmek zorunda değil bende bazı hayvanları (Timsah, Yılan, Birde Bazı köpekleri) sevmiyorum. Gidipte öldürmediği sürece sıkıntı yok.
00 YorumlaTam bir hayvan severim o yüzden hayvanları sevmeyen onlara merhamet etmeyen birisinin bırak sevgilim olmayı hayatımda yeri olamaz.
00 Yorumla
+1 yılFobisi olanı anlarım ama hayvandan neden nefret edersin ki? :( Olamaz maalesef.
10 Yorumla
+1 yılHayır hayvanları sevmeyen beni de sevmesiin mümkünse🤔
10 Yorumla
+1 yılHayvan sevgisi onları doğal ortamından koparıp eve hatta kafesin içine tıkmaktan geçiyor olmalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğal ortam diye bir şey mi kaldı sence?
- +1 yıl
Kafese bende karşıyım ama kedi gibi canlılar sokakta yemek , su bile bulamıyabiliyor 😕
"bize gelsene, kedi severiz.." diyemeyeceksem neyleyim..
10 Yorumla
+1 yılBen mesela hayvanları seviyorum ama elleyemiyorum sevgilimde sevip elleyemeyebilir yani kısacası sevgilim hayvanları sevmeli ama ellemesine gerek yok.
20 YorumlaASLA !!! Büyük konuşmak gibi olmasın ama o kafada birini sevemem büyük ihtimalle!!!
00 Yorumlahayvanlari sevmeyen benide sevmez cevabim
HAYIR00 Yorumla
+1 yılEğer sevmemek zarar vermek ise olmaz yani dokunmasını sevmiyor ise olabilir zarar vermesin yeterki
00 Yorumla
+1 yılBen tipsizim benim zaten sevgilim olamaz ki hayvan sevsin ya da sevmesin.
00 Yorumla
+1 yılİki kedi babası olarak hayvan sevmeyen biri evimden bile içeri giremez…
00 YorumlaSevsin veya sevmesin önemli değil ama zararda vermesin
00 YorumlaŞimdiye kadar olmuşsa olabilir, ama şimdiden sonra olmaz
00 YorumlaBen hayvan sevmiyorum. gwnelde ayinlerde kedi kullanıyorum. sevgilim benden ayrıldı. Çok kiginim ona
00 Yorumla
+1 yılBırak sevmeyeni olur olmaz bi hayvandan nedensiz korkanla bile bi düşünürüm
00 Yorumla- Devamını Gör (181)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne