Evcil hayvanları evinde beslemek istemediği için kabul etmeyen kişileri anlayabilirim tercihtir, fakat direkt hayvanları sevmeyen birini asla kabul edemem. Evde kedim var mesela, onsuz asla yapamam kanım canım olmuş.. Hayvan sevmeyen insan da sevemez.
Rot bi başka abi doğrusu sevmeyen biri değilde seviyordur ama belki dinimiz de eve almak dan dolayı korkusu vardır vs. Yani bilemeyiz onu da üzmek istemeyiz
Evcillestirenler var yılanı da aynı şekilde bukalemun vs her hayvan evcillestirilebilir.. bahsettiğim konu kedi ve köpek mi sadece? Pek sevdiğim insanın küçük yaştan kalma fobisi varsa bu hayvanlara karşı isirilma veya başka bişey bı travma gibi.. gerçi bu durumlar biraz ististai kalıyor ama genelde iki insanın birbirini sevmesini gerektirecek bir durum değil bence.. yeterki doğaya herhangi bir canlıya zarar vermesinler
Doğru ama Ben soruyu biraz farklı algıladım ama sevmekten kasit sadece sevme ise haklılik payın var.. ama sevmeyi aynı zmanda eve alip beslemek diye görüyorsan korkan kişi evine alıp beslemez travma geçiren ya da ..