Bi böcükler kaldı sevemediğim o da korkudan yani. Köpeklere olan korkumu bile yendim maşallah bana😂

Bi böcükler kaldı sevemediğim o da korkudan yani. Köpeklere olan korkumu bile yendim maşallah bana😂

Hayır olmaz.. yani tabi ki de korkabilirler alerjileri olabilir ama bence hayvanlardan nefret eden kişi acımasızdır benim gözümde... ve insan değildir Hayvanlar, bizim gibi duyguları hissedebilen ve acı çekebilen varlıklardır. Onlara karşı sevgi ve şefkat göstermek, insanlığın temel değerleri arasındadır. Vahşi hayvanları sevmeyenler, bu değerlerin farkında değiller demektir. Bu da, onların başkalarına karşı da sevgi ve şefkat duyma olasılığını azaltır. Tabii ki, bu genel bir yargıdır. Her insan farklıdır ve vahşi hayvanları sevmeyenler de insanlık değerlerine sahip olabilirler. Ancak, genel olarak, vahşi hayvanları sevmeyenler, insanlığın temel değerlerine sahip olma konusunda daha az şanslıdırlar. bende her zaman köpek almak istemiştim mesela
bu çok karmaşık bir soru beni ıssıran kovalayan saldırgan bir hayvanı sevmelimiyim bilemedim sevmezsem kötü birimiyim kedi köpek besledim hayvanları severim ama saldırganlar diğer saldırmayanları gazlayıp saldırgan hale getiriyor bence mülteciler gibi toplatılmalı sokaklardan evcil besleyen çip taktırsın tasma taktırsın evinde beslesin sokak hayvanı istemiyorum arkadaş ha sevmediğimden düşman olduğumdan değil birinin çocuğunu parçalama ihtimalleri çok yüksek toplanmalılar
Hayvanlara temas edemeyenleri anlarım da, kalben sevmeyenlerin düzeleceğine asla inanmıyorum..
Teşekkürler yavrum :D ❤
Rica ederim shdhsh
Olmaz. Çirkef oluyor hepsi.
Cevap
11Cevap
Beraber gördüğümüz bebiş🌸❤️
Hayvanları sevmeyenden adam olmaz, net.
Evett kesinlikle olmaz katılıyorum sana ❤️
Hayvan sevmeyenden hangi cins olursa olsun insan olmaz. O kişi farkedersen bi zaman sonra ayni benzer kötülükleri sanada yapmaya başlar. Dünyada okadar sorun varken hayvanlari kendine sorun yapan insanlari anlamiyorum, içlerindeki kötülüğü masum cana yıkmaya calisiyorlar. Tabi korkusu olanlar var onlara bisey diyemem ama korkuyu yenmelerini isteyebilirim bu canlari sevmek cok güzel bi duygu.
dun cok sevdigim bir abim bu mekanin ve kopegin fotografini yolladi :)
tam cikis merdivenlerinde cok yakisikli oturuyor :)
mekanda cok buyuk bir yerdi ama fotografi silmisim demekki :)
Neresiymiş
sormam lazim :)
hatta sari bir kadin vardi kasada bir sebepden dolayi kopegin ve mekanin videosunu yollamisti :) neresi diye sormadim ama sapanca adapazari tarafi bir yerdir komutan orada cunku :) ama yalan soyluyorum saniyorsan sorayim :)
Yok be yapayım yalan diyorsan sorun degil 😂 burası Bursa
evet ama dedigim yer :) sari 40 yaslarinda bir kadin vardi kasada hatta :)
Biz içeri girmedik kapısının önünden çektik fotoğrafını
dogrudur
guzel akilli bir kopek :)
sagol.
Oylelermis severim kopekleri
:)) 3 tane kangalim var
ama zaten surekli atlarla beraberim
o yuzden bende hayvanlari severim
Olmaz hayvanlar ve cocuklar ince cizgimdir. Dünyanın en güzel kızı olsun bir hayvana vursun veya cocuğa harekt yapıp azarlasın bitti benim için. Bana küfür etsin bagırsın vursun umurum olmaz.
Hayvana bile merhamet sevgi duymayan bize de duymaz alerjisi felan varsa ayrı mesele ya da travması
Olmaz ben kedicik seviyorum kuracağım cemaate basvurular başlamıştır erken rezervasyon firsatlarindan yararlanmak isteyenler dm :)
Hayvan severim de kedi görünümlü yılan var bir tane yanlışlıkla onuda sevmişim adam oldu şimdi 😂😂😂
Bence böcekleri sev aynı familya senle sonuçta akrep çıyan 😂😂😂
O bile sana bakmıyor benle aynı kandan hayvan baksa o hayvana da nazar değdireceğini biliyor 😂😂😂
şu köpüşü yerim benim rahmetliyo benziyor aynı
Yaaa 🥺
benim rahmetli bundan güzel yanlış olmasın tabi
Öyleydi evet 😔😣
Adam adamdır sende insan olsan. Kimse hayvan sevmek zorunda değil.
Köpeğin sağı solu belli değil kfjdkd nasıl yendin
Severek 🥺
Yaratılanı severim Yaratandan ötürü
Hayvanlari sevmeyenleri kizlar seviyor
Ben sevmem sevmedim hiç
Sevmeyebilirler. Ama zarar veremez kimse
insan olamaz
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?