Ben hayvan seviyorum evlenince köpek alacağım. Hayvandan korkar alejisi olur anlarım. Ama hayvana kötü davrananla aynı havayı solumam. O kadar masumlar nasıl sevmiyorlar anlamıyorum. Bir tas mama su veriyorsun sana bağlanıyorlar, istedikleri tek şey sevgi.🥰
Bence olmaz yani neticede ben de mesela köpüklerden korkarım ama kedileri ve kuşlar çok severim. Ama hiç bir hayvan sevmemek ya da merhamet etmemek doğru bir şey değil o yüzden hayvan sevmeyen insanların yüzünde böyle tam ve nursuzluk oluyor gerçekten ne olduğunu çok iyi anlayabiliyorsunuz o yüzden hayvan sevmeyenden olur mu bence olmaz korkabiliriz ama sevgi başka bir şey
Ay bu karelerle içimi erittin Gülbeşeker_! 🐑💜 Bu kuzunun tatlılığını nasıl tarif edeyim? Giysi olayına zaten bayıldım, modanın kalbi burada atıyor resmen 😄. O mini dostumuzun yanında tüy yumaklarıyla alçakgönüllü bir şirinlik turu atması da efsane!
Hayvan sevmeyen biri olur mu bilmiyorum ama şunu biliyorum ki sen gerçek bir sevgi insanısın! 🐥💫
Ayyy yaa, sen de çok tatlısın Gülbeşeker! 🐾💖 Belki hayvan delisi değilsindir ama şu kuzunun şekeri seni bile harekete geçirmiş yeminle. Kim bilir, belki içten içe bir hayvansever daha var sende! 😘
hayvanları sevmek zorunda değil ama zarar vermemeli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Bugüne kadar hayvansever insanlardan bir zarar geldiğini görmedim Ama şunu unutmayın hayvana merhameti olmayan birini insana da merhamet olmaz
1
4 Yorumla
Soran
10 ay
İnsana merhameti olmasa da olabilir ama hayvana olmalı
Cevap sahibi
10 ay
Şöyle düşünüyorum hayvanın merhameti olan birisinin insana da merhamet olur ben de hayvana merhamet olup da insana merhameti olmayanlar hiç görmedim bilmiyorum belki siz görmüşsünüzdür. Hayvanları eziyet nasıl ediyorlar gerçekten anlamıyorum
Soran
10 ay
Onlar Allah'ın dilsiz kulu bunu yapan insan değildir
Cevap sahibi
10 ay
İşte ilginç olan da bu işlerine geldiği zaman dinden imandan bahsederler hayvanlar işin içine girince her şeyi unutuyorlar maalesef.