kanser gibi. sigaradan da olabiliyor, stresten de olabiliyor, insanların bakterilerinin bileşiminden de çıkabiliyor.
anlaşamayanlar da ya kendi karakterini beğenmediği içindir, ya da aile yapısının bozukluğundan ortaya çıkmıştır, ya da kendini yalnızlığa sevdirecek bişeyler bulmuştur, ya da kazık yemiştir, ya da sırf canı istiyor diye böyledir, gıcıklığına yapıyordur.
kanserin de nasıl oluştuğunu bilemeyeceğimiz gibi kimseyle anlaşamayan insanlara da 'aa ne kadar itici biri' gibisinden peşin hükümlerle yargılamamız gerekir. herşey olabilir bunun sorunu ve biz bilmek zorunda değiliz.
Genelde farklı bakış açısına sahiptirlar, onlara sunulanı değil sunulmayanı alırlar ( görürler) , çoğu akıllı ve zekidirler, genelde fazlasıyla dürüsttürler ve asla tribünlere oynamazlar, nettirler ve kalitelerinden ödün vermezler ve bu nedenle hiç sevilmezler ;)
Sorunları olanda var ama bir kısım var ki onlar suçsuz olanlar. Yanı tamam kimse %100 doğru değil. Ama bir insanın kimseyle geçilememesi toplumun sorunundan kaynaklı olabiliyor. Insanlar oldukça bencil ve agresif. Kendi ailemde birtane normal insan yok. Hepsi patlamaya hazır bomba gibi. Ve kendi istedikleri olsun istiyor. Her konuştuğumu alay olarak anlıyorlar. Sıkıntıda burda hepsi kendi sözü geçsin istiyor. Biraz farklı bir tepki görüncede korku ve şiddete yöneliyor çünkü stresini atmanın ve kendini yüceltmenin en basit yolu korkudur. Korkutabilicegin birini bulursan ona her istediğini yaparsın. Gidipte uzlaşıyim demezsin. Yanı bu insanlar kimseyle geçinemiyor degil. Hayatta Hep alttan alan umursamaz tip olduğundan bir süre sonra ters tepiyor. Yanı bu insanlar normal olması gereken insan tipleri ama toplum böyle tipleri istemez. Ezebilicegini düşündüğü kişi dış gösterir ya da umursamaz olursa daha da sinirlenir. Bir insan kimseyle geçinemiyor %95 toplumda %5 kendindesorun vardir.
Farklı olmak tabikide mesela genel den farklı olarak dürüst olması yalan soylememesi kaşıntı olması insanlara duymak istediklerini soylememeleri olaylari olumsuz yanlarından görmeleri kullandıkları kelimeleri süzgeçten gecormemeleri yani bence büyük ölçüde ciddi olmaları ve yavvvsaak olmamaları
Kişilikleri bozuk fazlasıyla benciller bu bir karakter hastalığı paylaşmayı bilmezler hayatlarında değerli değersiz yakın uzak her insan onların rakibidir. Bu nedenle aile hayatları arkadaşları akrabaları arasında onlarla geçinen çok az insan vardır bir elin parmağını geçmez
Kendimden bahsedeyim bir ideolojim karakterim var mükemmelliyetçiyim düşünüyorum bir insan bunu nasıl yapamaz diye, saçma insan çok, karşına düzgün insan çıkmaz veya senin görüşün çok azınlıktador herkese ters veya yanlış gelir anlayamazsın yanlışlık bence güzel kafa rahat ama bir eş olmalı hayatı paylaş yoksa tek başına çok zor
kendini begenmislik tir. veya adam kaliteli bir adamsa yani gercekten efendi durusut vb ozmn karsilarins cikan adam bozuktur araya mesafe koyar sma toplum oyle gorur
bir insanı hayatıma alırsam çok değer veriyorum ondan beklentim de çok oluyo. Ondan en ufak bir değersizlik görürsem de soğuyorum bu yüzden kimseyle uzun süreli bir ilişkim ya da arkadaşlığım olmaz
Kimseyle anlaşamayanların çok ciddi bir kişilik sorunları vardır. ve bu konu derinlemesine araştırılıp, dikkatlice incelenip derhal çözüme kavuşturulmalıdır. Mükemmeliyetçilik, eğitim ve kültür farklılıkları malesef bunu tetiklemektedir...
İnsanların büyük bir çoğunluğunun birbirlerine saygısı olmadığından dolayı kendilerine yapılmasını istemediklerini başkasına yapmazlar ve budurumlar çoğunlukla tekrarlandığından insanların saygısızlıklarından bıkmıştırlar, dürüst insanlardır, yapmam dediklerini kesinlikle yapmazlar, insanlarla değil insanların yalan ve pis yüzleriyle anlaşamazlar.
bakın arkadaşlar hiçbir manyak şöyle yaşsamaz gece calısırım aksam 6 da iş alırım tek basıma calısırım. sabah saat 8 de işi bırakırım eve giderim uyurum kalkarım akşam 9 da gece odama bilgisayarın basına gecerım sabah saat 6 da uyurum aksam ıse gıderım bu dongu 5 senedir boyle ve hala kendımı anlayamdım :D benı anlayamazsınız ben kendımı anlayamadıkca:D:D:D:D
En İyi Cevaplar