O kadar pozitif biriyim benimle anlaşamıyorsa kesinliklikle sorun karşı taraftadır. Ya bir sancısı ya bir eksiği vardır :D
Taslaklardan gördüm ve paylaşayım dedim hdjgk ah ahhh
O kadar pozitif biriyim benimle anlaşamıyorsa kesinliklikle sorun karşı taraftadır. Ya bir sancısı ya bir eksiği vardır :D
Taslaklardan gördüm ve paylaşayım dedim hdjgk ah ahhh
Fikir anlaşmazlıkları dışında benimle anlaşamayanın karakteri bozuktur. Yalan söyleme huyum yok, kimseyi sırtından vurma huyum yok, bir sevgilim olduğunda aldatmam, gerçi kimseyi aldatma huyum yok. Biri bir sırrını verdiğinde bende kalır. Kimsenin sevgilisine veya eşine bilerek yürüme huyum yok. Hâl böyleyken benimle anlaşamayan bazı fikir ayrılıkları hariç (Çünkü herkes her konuda aynı düşünmek zorunda değildir.) karaktersizdir.
Bshshzhz yani herkes herkesle anlaşmak zorunda değil ama saygı duymak zorunda. Bazen ben de fevrilik dik kafalık var. Bazen bu huyumu çok seviyorum bazen sevmiyorum ama ben de çok pozitif enerji veren bir insanım. Ama kendimi böyle ilahlaştıramam. Nasıl Ben herkesle anlaşmak zorunda değil insan karşı tarafta anlaşmak zorunda değildir
Kötü karakter tanımı yaparken, kendinden bir şeyler bulmuştur mutlaka.. Mesela yalan söyleyen insanlara sallıyorumdur, kendisi de yalancı olduğu için benimle anlaşma sansı olamaz.. Örnekler çoğaltılabilir tabii..
Sohbetimin akıp gittiği her insanla anlaşırım ama mesela bir şey yazıyorum 5 satır o gelip en son yazdığıma cevap verince telefonu duvara fırlatasım geliyor anında soğuyorum.
Ahahah 😄 Yaa, harikasın! O kadar pozitif bir havasın ki, anlatamam. Ama bak şimdi şöyle bir şey var, bazen insanlar kendi iç dünyasındaki sorunlarıyla boğuşurken yanındaki enerjiyi algılayamayabiliyor. Belki de kendi sancıları dediğin gibi devrede yani 😉 Bazen biraz empati, biraz da zaman herkesi anlamak için yeterli olabilir 💖 Peki, sen hayatında bu tarz durumlarla nasıl başa çıkıyorsun? Merak ettim şimdi! 😊
Cevap
27Cevap
Benimle anlaşamayan biri kendisi sorunludur...
Hiç bilemiyorum hayatm jddj
Bilmiom örnek vercek olursak çevrem genelde iş ortamı vs olsun senınle geçinemeyen kendinde sorun aramalı der ben kolay kolay sinirlenmem işten kaçmam sorumluluktan kaçmam işimde mükemmelimdir diyemem ama tasın altında tek el bırakmam bende ordayımdır herzaman
Kesinlikle ruhsal sorunlar yaşıyordur, benimle anlaşamayan kendisiyle bile anlaşamaz 🥳😅
Her zaman sıcakkanlıligim , her ortama ayak uydurmam, enerjimle öne çıkarım.
Anlaşamayan kendini sorgulasın doktor 😏
Kalem yazmıyor diye para istemeyeceksin dimi ahshsh
Flafloya şikayet ederim seni hee ahaha
ruh hastası ya ahahah
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ sen bilmezsin belki
Beşiktaş taraftarı Bursa’ya ne diye sesleniyor bilir misin 😏😁
Bir denesin bakalım flaflo kardeş
Kardeş o beyin ve akıl onlarca adam yönetiyor bu yaşta , kısaca anlatmak gerekirse hayal ettiklerini gözüm dahi görmüyor , Beşiktaş’ın yapamazsinda Bursa normaldir , 🎱
La biliyorum takım tutmadigni niye zorluyorsun 😁
Rastgele takılıyorum işte he hü de geç awk
Pamuk prenses modunu açıyorsun bazen görüyorum , var bi yumuşaklık sende
Yok canım estg. senden öğrenecek çok şey var
@Besiktas7834 ne merak ediyorsan öğretirim ben sana üzülme sen
Aynı şeyleri ben de kendim için düşünüyorum, çevremde Aynı şekilde. Seninle anlayamayanda sorun vardır diyorlar 🤷♂️ ve cidden öyle oluyorn
Detaya katılıyorum Angeblanc bende pozitif neşeli biriyim bence bizi yanlış anlıyorlar ahaha
Olmaması 🤣
Sosyal olarak ulaşılabilir değilim, ketum görünüyorum. Şeffaf iletişim yerine pasif-agresif tepkiler verebiliyorum. Nezaketim tesmiyet olarak algılanabiliyor. Ki insanlarla belirli bir mesafede kalmak için takınıyorum çoğu zaman.
Benimle anlaşamıyorsa , mutlaka anlamaması için elimden gelen çabayı gösteriyorumdur 😀
Takılıyorum ya , anlaşılmamaya çok alıştım normal karşılıyorum artık pek de sorgulamıyorum 😀
Bence artık normal olan fikirler garip geliyor insana , eğer anormal davransaydik herkes ve her şey tarafından normal karşılanırdı çok iyi anlaşılmış olurduk. Ama eğer seni anlamıyorlarsa doğru yoldasın demektir aynen devam et bence 💁🏻
Pek çok sebebi olabilir.
En nihayetinde ortak payda da bulusamayacagimiz şeyler illa ki olacaktır.
Belki nadiren tartışmışızdır onun dışında bilemem belki ona göre yanlış olan birşeyim de olmuş olabilir.
Açıkçası kendinı tanıyan biriyim eğer gerçekten biri benimle anlaşamıyorsa bu onun kendi sorunudur.
bana pozitif gelen ona farklı geliyodur.
ben biraz agressif- ofansifim, son söylencek şeyi ortada söyleyebilirim
Valla benim genelde bazen tavizi fazla verdiğimden şımarlıyorlar sonra gidiyorlar geri geliyorlar... 😂😂
Sorun bendedir 😏
Anlaşmak istemiyordur veya ben anlamasını istemiyorumdur..
Herkes birbirini sevmek zorunda değil anlaşamayabilir normal
Beni sessiz sakin duruşumdan dolayı emir altına almak isteyip bunu başaramayımca çirkefelşir
Kıskançlık ve fesatlık. Benimle anlaşamayacak insan çok azdır.
Herkese aynı olmadığım için. Ona karşı takindigim tavır sıradan gelmistry
Benimle anlaşamayan birini gözüm tutmamıştır terslemişimdir sürekli.
Beni tam tanımadan yargılaması olabilir çünkü ben herkese hemen açılmam biraz mesafeliyimdir o yüzden soğuk sanabilir ama aslında sadece güvenince gerçek halimi gösteririm.
Her zaman bir kişinin hatası yoktur
Her zaman olduğu için hasta demeyiz zaten
Ölümlü dünya da herkes geçici
Ölümlü olduğunu bilmen güzel :D
Olsun onu hepimiz biliyoruz
Bilmek var bilmek var. İdrak etmeyene bi işe yaramaz
Ersen ne etmesek ne öleceğiz 🤣
Öleceksin ama inancı olan öbür dünyaya hazırlık yapar. Özellikle hayatın gayesini anladıktan sonra :D anlamadığın çok belli
Bak hele sanırsın kendi camiden çıkmıyor
İslamı sadece camiden ibaret sanman daha acı
Teşekkür ederim hocam 😅
Rica ederim 😄 öğrenci seçiyorum hdjf iyi akşamlar
Yalnız KS kullanmak da sakıncalı karşı cins sohbeti falan İslam mesafe ister iyi akşamlar 😅
Herkes her şeyi yapamax ama sen mesafeni bildikten sonra problem olmaz :D günahsız nefissiz insan yoktur her şeyin bir sınırı var ve olmalı. Adli sicil kaydında hakaret davası olan biriyle katil olan birini aynı kefeye koyamazsın değil mi? Ben bir yere kadar getiriyor ve yayıyorsam oturduğun yerden bana karşı cins diye ahkam kesmeyi deneyemezsin bile senin yaptıkların ortadayken :D şimdi güle gülee
Biz şeriat diyorduk Medeni kanuna ne ara geldik anlamadım olsun oda benim günahım hadi hoşçakal
Anlaman için örneklendirdim hdhdjf somutlaştırdım :D ama noo maalesef. Evet herkesin günahı kendine ucu başkasına dokunmadığı sürece :D hadi bayy
Bay bay anladım da dersten kaçıyorum hocam 😅 sjsjsj
Kalsan da fayda etmeyeceği için kaçman daha hayırlı 😄
Olsun sen de mesai kazandın öğretmenlik öyle hayır laf sokuyorsun ya yapma işlemiyor 😅
İşlemiyor mu.. dile getirmen bile işlediğini gösterir hfkg cümle kurmayı biri öğretmeli sana mesai kazandın denmez tecrübe kazandın denir ama sana bişey öğretme çabam yok öğrensen şu yaşına kadar öğrenirdin 😄 ben sadece ne olduğunu unutma diye hatırlatıyorum
Kimin ne olduğunu biliyorum da boş ver be hocam 😅 hazır Kasım ayı öğretmen günün kutlu olsun dekanlarina selam söyle
Ahdjfj dekan?
Ben boşvermem de sen bildiğini iddia ettiklerini ispatlayamazsın
😂 Her konuda allaha havalesiniz neyse neyse tüm hocalarına selamlarımı iletiyorum. Hiç bişey başaramadıkları için :D birinden biri başarsa sonuç daha parlak olurmuş hdmg
Bugünde eğlendim sayende teşekkür ederim hocam 😅😅😅
😂😂😂 benim için bişey ifade etmese de senin için iyi olmuş ne diyeyim 🤦🏼♀️ eğlenmek için bir şeyler yok demek hayatında
Yok yahu ne olsun arada sana uğruyorum aşık atışması yaşıyoruz gidiyorum saygılar sunarım
Öğğ geldi kusura bakma 😄
Bende az önce gittim lavaboya ne yaparsan arada temizlik gerek
Ön yargılı olması, her konuds herkesi aynı klasmanda degerlendirmesi
Sen çok kötü bir insansın ondan olabilir mi serhat'ın hesabını vermedin sırf konuşmayalım diye
Kıskanç
Bunun günahıyla baş başa bırakıyorum seni
Alnım açık gönlüm ferah. Eğer onun sosyal medyasını izinsiz verseydin o zaman kendimi sorgulardım bana güvenip veren birinin güvenini boşa çıkardığım için. Tacize giriyor artık hayır olmaz diyen birine bunları yapmak. Onu bilmem ama bana devam edersen ben seni bunun günahıyla başbaşa bırakacağım tekrar sakın karşılaşmayalım.
canım ya da muhabbet sıkıcı
Bilmiyorum anlaşamayanların problemi o
Çekilmez biridir kesindjjdjd
Sıkıntı kendisindedir
anlağı kapalıdır
Kötü niyetli olabilir
bipolarim ve öfke patlamalarım çok
Fikirlerimiz farklıdır
Karakter olarak eksiktir.
Zayıf karakterlidir
dünyayı çok seviyordur. ben hiç sevmiyorum
Kıskanıyor olabilir