Başörtülü olduğum için okulda dışlandım?

Düzgün bir kapalı olmaya çalışıyorum 4 4lük değilim tabiki ama giyimime dikkat ederim dar giyinmem erkeklerle çok fazla cıvık cıvık konuşmam oturaklı sakin dinimin gerektirdiği gibi yaşamaya çalışan biriyim ve çirkin değilim çevremdeki insanlar çok güzel olduğumu söylüyorlar ve açıkları hiçbir şekilde yargılamam çok iyi anlaşırım aa baksana nasıl giyinmiş falan demem erkeklerlede anlaşamamazlığım yok sınıfımda erkeklerden bazıları bir grup olmuştu çok küfür eden terbiyesizce konuşan insanlar ama hiç bir zaman bununla ilgili onlara kötü bir şekilde yaklaşmadım erkeklerle çok fazla konuşmam zaten ama geçen sınıfımızdan bir grup kız ve bir grup erkek toplanmıştı pikniğe mi ne gidiceklermiş birisi dediki kapalılar gelmesin gericiler dedi ve arkadaşım dediğim diğer insanlar da buna katıldı aynen dediler ben şok oldum hemen ordan uzaklaştım ve sonra ağladım bile bir türlü aklımdan çıkmıyo kendimi çok kötü hissediyorum ben onları ne küfürlerinden ne de dış görünüşlerinden yargılamadım çok zoruma gitti bu hiç bir sorunumda yok kendimi çok kötü hissediyorum sınıfta hiçkimseyle de sorunum yok herkesle anlaşıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler ne açık ne kapalı ne türk ne kürt diye ayrım yapılmamalı ülkemizde bizim birlik olmamız lazım biz TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞIYIZ
Başörtülü olduğum için okulda dışlandım?