Küfür ettiğim için okuldan atıldım?

Merhabalar ben liseye gidiyorum okuduğum okul kötü bir meslek lisesiydi ortamı serseri doluydu bende okulu bıraktım şimdi bende panik atak hastalığı var psikolojik tedavi ve ilaç tedavisi alıyorum 3 aydır şimdi ben 3 ay önce sınıfta aniden atak geçirip sinir krizi geçirdim ve 2 arkadaşıma küfür ettim sadece bir kez sonra sıniftakiler gidip müdür yardımcısına ve sınıf öğretmenime söylediler sonra sınıf öğretmenim beni 2 kez ölümle tehdit etti ben ruh hastasıyım adam öldürüyorum senide öldürürüm lan dedi bana 2 kez üstelik bunu bir kez beni koridorda tenha bir köşeye çekip tehdit etti bir kezde beni sınıfın içinde herkesin yanında tehdit etti sonra müdür yardımcısı annem ile abimi okula çağırıp anneme bizim okulumuzda küfür asla kabul edilemez senin oğlun delidir al götür onu bir daha gönderme okula gelmesin dedi ve kaydımı sildi hatta annem ile abim okuldaki müdür yardımcısına panik atağım olduğunu söyledi bende 3 aydır açık öğretim lisesinde okuyorum yani liseyi evde açıkta okuyorum şu an. Sizce ne yapmalıyım? Okula gitmiyorum 3 aydır. Kullandığım antidepresan da cipralex 10 mg diye bir hap her gün yarım doz olarak kullanıyorum.
Küfür ettiğim için okuldan atıldım?