Hocama sizi çok seviyorum duygusal zaafım var dedim ve dershaneden atıldım hoca beni şikayet etmiş bu bı suç mu dershaneden atılma sebebi mi?
2 ay
Hocama açıldım dershaneden atıldım. Bu atılma sebebi olabilir mi?

Sürekli bu soru. Hocayla neden aşk yaşanmaz diye anlatmaktan çatlayacam artık. Onun bütün öğrencilerine karşı sorumluluğu var. Şanslısın ki iyi attırmış seni, aklını başına toplarsın. Sapığın teki gelseydi ikiniz de hayatınız boyunca bir lekeyle dolaşırdınız.
Nasıl sanliyim atildigim için mi sanliyim cidden?
Bide ben ss aliyodum ppsini bakiyodum şarkı dinliyodum acip rehber hocasi bunu duyup anlatmis herkese bide bana diyordu snlatmicsm olay büyüdü büyüdü buralara geldi
Öncelikle size söyleyebileceğim en önemli şey, öğretmeninizle aranızdaki ilişkinin öğretmen-öğrenci ilişkisi olduğudur ve bu ilişki güç dengesi açısından sağlıklı bir ilişki değildir. Eğitim kurumları, öğrencilerin güvenliğini sağlamak için öğretmenlerin öğrencileriyle herhangi bir romantik ya da cinsel ilişkiye girmesine izin vermezler.
Öğretmeninizin sizi okuldan attırması, size karşı olan sorumluluğunu yerine getirmesine bağlıdır. Okul kuralları ve yasalar öğretmenlerin öğrencilerle romantik ya da cinsel ilişkiye girmesini yasaklar. Bu yüzden öğretmeninizin size karşı tutumunu, okul kurallarını ve yasaları ihlal etmekten kaynaklı bir ceza olarak düşünebilirsiniz.
Ayrıca, 16 yaşında olduğunuz için hukuki olarak reşit değilsiniz ve öğretmeninizle olan herhangi bir ilişki yasal değildir. Yasal yaş sınırına gelene kadar, yaşınıza uygun olan kişilerle ilişki kurmanız daha uygun olacaktır.
Şanslı olduğunu söylememin sebebi, bazı öğretmenler, öğrencilerin duygusal açıdan savunmasız oldukları bu dönemlerinde onların duygularını kötüye kullanabilirler. En kötü ihtimallerden birisi cinsel tacizdir. Bu durumda, hayatın boyunca unutamayacağın bir travma yaşayıp hiçkimseye güvenemez ve normal bir ilişki yaşayamazdın. Daha da kötüsü, bu travmayla beraber bir hayat boyu kaygı, panik atak, yaşayabilir özgüvenini kaybedebilirdin. Bu yüzden atıldığın için şanslısın dedim
Ben küçükken 9 yaşındayken tecsvuze ugradim o yüzden duygulsal iliskilere çok çabuk baglaniyorum o yüzden öğretmenime bu şekilde bağlandım acilmaminda yasak oldugunu bilmiyordum
Çok üzgünüm böyle bir şey yaşadığın için ama herkes göründüğü gibi değildir. Akranlarınla daha özgür bir şekilde ilişki yaşayabilirsin. İyi arkadaşlar edinmeni tavsiye ediyorum. İyi şanslar 🙂
Sağol bu olaydan sonra nasıl toparlanicam bilmiyorum akşam matematikciyi kendimi açıklamak için yine aradım şikayet ederim seni dedi bana ve her yerden engelledi çok onur kırıcı bisey
Cevap
11Cevap
Hocan doğru olanı yapmış. Diğer türlü işinden, mesleğinden olurdu ve hatta suç kategorsine bile girerdi seninle ilişkisi olsaydı
Ama benim başım yandı resmen atıldım ya insan bir sorar ben sadece ona sevdigim söyledim
Bende hocama açılmıştır 15 yaşındaydım o da 27 flndi ama sadece gülüp hayranlık demişti ama kimseye söylememişti hiçbir hocaya falan hatta son ders goz goze gelmiştik sinif kalabalık olduğu için diğerleri fark etmiyordu. Yani böyle anlatınca çok turk dizisi gibi oldu😀 ama cidden hocanın bakışlarını yakaladığım için açılmıştım ama zaten resit bilr değildim yani
Ben 16 yim ve hocama acildim o da beni şikayet etmiş hocada 25 yaşında direk attilar
Yonetmelikte nasıl bir madde var bilmiyorum var dediler hemen attılar hoca ztn birine söylemiş ki attılar
Annenler öğrendi mi 😬 çünkü niye attılar diye sorar yani
Ogrendiler
Elbette sevmek suç değil ama hocan çok rahatsız olmuş belli ki.
Bencede yoksa attirmazdi ben çok sasirdim artırmasına eve gelince atildin dedi annemler şok oldum
Yani atılması ağır da etik değil ve kendini korudu senin aşk değil kısa süreli bir hoşlantı
Evet kendini korudu da hen ona napabilirdum sanki Allah allah
Yok artık o ne saçma bir şey troll mü bu soru
Hayır gerçek ben de çok şaşırdım açıldım hocaya telefon ettim direk atmışlar beni
Ufacık bir şey pireyi deve yapmışlar
Evet baya disiplinli bı yermiş demek ki
öğretmenin açıldıktan sonra senle sevgili olacak hali yok heralde. Hangi kafayla açıldın tabi ki dersten atacak.
Dersahneden attı
tamam işte kısaca attı yani şxkwlwıejehejfh
İyi olmuş hahahahahahaha
Kes lan
Dbushshxbshs ağla
Niye iyi olmuş mesela kanka kuyruk açın mi var
Kuyruk acısı? Senin gibilerle dalga geçmek hoşuma gidiyor o kadar , Utanmadan burada soruyorsun bir de olumlu cevap mı bekliyorsun yani anlamadım?
Ne utanmasi düzgünce sordum ben o sevgi aşk manasında değildi zaten adam arkamdan ne küfürler etmişler ya
Allah akıl fikir versin kardeşim
Kesssss
Evet oraya ders için gidiyorsun aşk için değil
Biliyorum ama hoca beni şikayet etmiş direk sttirdilar uzaklaştırma verebilirlerdi
Geçici duygular için niye bunu yaptin 😃😂😂
Bence çekememiştir
İyi olmuş. Herkes haddini bilmeli.
Ee yani ne yapacaktı sen oraya ders içn gidiyorsun
Artırması gerekmiyodu
Gözü seni görmek istememistir
Attırmak büyük bir şey değil mi ya
Öyle tabiki sen neyinden etkilendin
Hocayı tebrik ediyorum
Neden
Ne istedigimi derken bişey istemiyodum sadece seviyodum
Şikayet etmezse duyulursa o atılır 😂