Üniversite yerine Kur'an kursuna gitmek istiyorum desteğinize ihtiyacım var...

Esselamun aleykum ve rahmetullah, nerden başlayacağımı bilemiyorum ben ama galiba içinde bulunduğum stresi paylaşacağım sizlerle görüşlerinize ihtiyacım var çünkü.Bu sene liseyi bitirip üni.sınavına girdim ama bu sene tercih yapamadım neticesinde rabbimden uzaklaşacağım bir başarı elde edemedim. Ailem sen başarılı bir öğrencisin neden okumuyorsun diyorlar ve okumam için baskı yapıyorlar. Ama başarıyı verende Allah değil mi? O istemezse alır elimden başarımı. Ben kur'an kursuna gidip hafızlık yapmak istiyorum ama ailem buna karşı kursa göndermiyorlar ne yapcam bilmiyorum fakat çook istiyorum yapabilirim gibi bir his var ve bu beni mutlu ediyor hafızlık en büyük hayalim yaşım 18 yapamazsın sen yaşın büyük diyolar ama çook istiyorum kurs ortamını hiçbirşeyi bilmiyorum zaten kuran-ı kerimi kendi çabamla öğrendim buna rağmen istiyorum biraz uzun oldu affola okuyan gözlerinize sağlık kardeşlerim sizin görüşlerinize ihtiyaçım Rabbim razı olsun hepinizden bana dua edin.

Güncellemeler
+1 yıl
'' Bu sene tercih yapamadım neticesinde rabbimden uzaklaşacağım bir başarı elde edemedim.'' Hepiniz yanlış anlıyorsunuz. Orada anlatmak istediğim tercih yapmış olsaydım, şimdi düşünme gereği bile duymayacaktım ve direk üniverste okumya yönelecektim... Lütfen yanlış anlamayın.
Üniversite yerine Kur'an kursuna gitmek istiyorum desteğinize ihtiyacım var...