18 yaşındayım bir Kur'an kursuna gidebilirmiyim sizce?

Şu an 18 yaşındayım dünya hayatını önemsemiyorum zaten müslüman biri dünyayı çok öyle onemserse dünyevi zevklere yönelir kendim 4 5 yaşında kendi isteğimle namaz kılmayı bilmesemde secde edip kalkar namaz kılmaya çalışırdım ya da yanimdakileri taklit edip bildiğim süreleri okurdum sagolsun ailem 6 10 yaşlarına kadar beni kuran kursuna gönderdi çok güzeldi şu an ne kızlarla nede dışarıdan kendi yasitim birileriyle konuşmuyorum erkekler olarak arkadaşlarım var ama benim gibi 5 vakit bile olmasada olur günde 3 2 vakit kılan saygılı bir karakteri düzgün insanla tanismak istiyorum özellikle dini bilen imam vb. Biri ile konuşmak istiyorum şu an insanlarla konuşmamın sebebi özellikle 13 20 yaş aralığındaki gençler bir subahaneke bile bilmiyor ve ben buna üzülüyorum 2011 den 2023 e kadar ateizm deizm oranı 2 den 7 ye yükselip müslüman oranida 89.5 e kadar düşmüş ahir zamandayiz bunlar normal o yüzden ben kendimi diğer dünyaya hazırlıyorum kardeşlerim şu an amacım namazında niyazinda olup bir şehit sevabı almak şu an Misal internetten para kazanıyorum grafik tasarım kesme kırpma vb. Günde 1000 2000 TL alıyorum bazen ama bu paranın bir kısmını Gazze ve ihtiyacı olanlara dagiticam

18 yaşındayım bir Kur'an kursuna gidebilirmiyim sizce?