Diğer Müslüman değilim kuran okumak için abdest almam gerekiyor mu? Cherryboom00 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kuran ve incil okumak istiyorum Güncellemeler+1 yıl İncil okumak için de herhangi bir ibadet yapmam gerekiyor mu? Müslüman değilim kuran okumak için abdest almam gerekiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91,2b cevap paylaştı. almalısın 0 0 Yorumla
wudst Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Müslüman bile olmasan Kitaba saygı diye bile olsa abdest alınmalı 0 4 Yorumla Cherryboom00 +1 yıl İncilde napılması gerek? Yorumla wudst +1 yıl İncil okunurken, Hristiyanlık inancına göre ritüel veya abdest alınmaz Yorumla Cherryboom00 +1 yıl Onun da bi ibadeti yok mu kendine göre Yorumla wudst +1 yıl İncil okumak için bir şey gerekmiyor birtek Yorumla
Clasrite Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müslüman değilsen neden abdest alıyorsun git aç oku alt tarafı bir kitap 0 2 Yorumla Cherryboom00 +1 yıl Öyle yapıyım dimi? Yorumla Clasrite +1 yıl Tabiki Yorumla
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bilmiyorum ama abdest alip okusan iyi olur çünki oyuncak degil o kitap 0 0 Yorumla
Selman32 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yok müslüman değilsin gerekmez abdest inanlar için 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Müslüman değilsen abdestsiz dokunmanın ne gibi bir sakıncası olabileceğini düşünüyorsun 🙂 0 1 Yorumla theastro +1 yıl İmkan varsa abdest alıp okuyabilirsin. Zararı olmaz. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Müslüman isen Kuranı okumak için abdest almalısın fakat sadece kitap olarak okumak istiyor ve inanmıyorsan gerek yok. 0 0 Yorumla
18likkobraa Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Uygun olsa saygı göstermektir bu aklına geldiyse abdest alman daha uygun ve güzel olur 0 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ben de Hristiyanim anlatabilirim 0 1 Yorumla Cherryboom00 +1 yıl Hristiyan değilim incil okumak için herhangi bi ibadete gerek var mı Yorumla
NdHarum Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternetten oku ikisinide 0 2 Yorumla Cherryboom00 +1 yıl var mı internette Yorumla NdHarum +1 yıl Her türlü vardır Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 864 cevap paylaştı. Bir şeyi yapıyorsan kuralına göre yapmalısın 0 0 Yorumla
MıkeUsta Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Saygı duyduğun için alabilirsin 0 0 Yorumla
Basketman01 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Oku arapça biliyorsan oku 0 2 Yorumla Cherryboom00 +1 yıl Türkçe meali? Yorumla Basketman01 +1 yıl Okunur tabiki Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gerek yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
almalısın
Müslüman bile olmasan Kitaba saygı diye bile olsa abdest alınmalı
İncilde napılması gerek?
İncil okunurken, Hristiyanlık inancına göre ritüel veya abdest alınmaz
Onun da bi ibadeti yok mu kendine göre
İncil okumak için bir şey gerekmiyor birtek
Müslüman değilsen neden abdest alıyorsun git aç oku alt tarafı bir kitap
Öyle yapıyım dimi?
Tabiki
Bilmiyorum ama abdest alip okusan iyi olur çünki oyuncak degil o kitap
Yok müslüman değilsin gerekmez abdest inanlar için
Müslüman değilsen abdestsiz dokunmanın ne gibi bir sakıncası olabileceğini düşünüyorsun 🙂
İmkan varsa abdest alıp okuyabilirsin. Zararı olmaz.
Müslüman isen Kuranı okumak için abdest almalısın fakat sadece kitap olarak okumak istiyor ve inanmıyorsan gerek yok.
Uygun olsa saygı göstermektir bu aklına geldiyse abdest alman daha uygun ve güzel olur
Ben de Hristiyanim anlatabilirim
Hristiyan değilim incil okumak için herhangi bi ibadete gerek var mı
İnternetten oku ikisinide
var mı internette
Her türlü vardır
Ben ikisi içinde bişey yapmadan okudum Müslüman değilim
Bir şeyi yapıyorsan kuralına göre yapmalısın
Saygı duyduğun için alabilirsin
Oku arapça biliyorsan oku
Türkçe meali?
Okunur tabiki
almalısın