İslam'a göre okulu bırakmam gerekiyormuş ne yapıcam bilmiyorum? bilgisi olan?

bir arkadaşım var kuran kursunda okuyo ve hocaları onlara kızların okumamalarını okurlarsa da islam ilimiyle uğraşmalarını söylemiş. bende mühendislik ya da diş hekimliği istiyoum bu sene sınava giricem ama bana bu işlerden kazandığım parayı alllah rızası için harcasam da boşa olduğunu söyledi benim yetimhane açma isteğim var oda biliyodu bunu. daha öncedne çok araştırdım internetin her yerinde ayrı bişey yazıyor ve hocaya sordum bilemicem diyerek kestirip attı. bilgisi olan yazabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
ben bu soruyu ne kötü niyetle sordum nede araştırmadığımdan sordum. öncesinde baya baktım islama göre bazı sitelerde farklı şeyler yazıyor buraya bilgisi olmayan cevap yazmasın hele hele ergenlikte olup da insanları suçlayanlar hiç yazmasın bilmediğiniz konuda susun.
Güncellemeler
+1 yıl
bu sitede bilen kimse yokmuş onu gördüm 2-3 kişi dışında gerçekten bazıları sırf yorum olsun diye yazıyo bişey bildikleride yok hakaret suçlama vs. sözde müslümanlıktan bahsedeler kendileri aslında allah akıl fikir versin ben bilgisi olan dedim fikri olan demedim
İslam'a göre okulu bırakmam gerekiyormuş ne yapıcam bilmiyorum? bilgisi olan?
Cevapla