Yaklaşık olarak 2 senedir ingilizce işletme bölümü okumaktayım 2 sene önce üniversite sınavına girdim 1 sene hazırlık okudum şu an 1. sınıfta lisans öğrencisiyim fakat ailem istediği için bu bölümü okuyorum daha doğrusu babam istediği için ve bu bölüm hem işsizlik hemde istediğim ve severek yapacağım bir iş alanı değil bunun yerine hep ilahiyat din kültürü öğretmeni ya da imam olma isteğim var? İngilizce işletme okurken açıktan ilahiyat okuyabilri miyim? Sınava girmem gerekli mi? Din kültürü hocası olmak için dgsye girip iltimam yaptıktan sonra Açıktan devam edebilri miyim yardımcı olabilir misiniz?
6 yıl profesyonel müslümanlık yaptıktan sonra 18 yaşımda ateist oldum aşırı araştırmamdan sonra arapça diline hakimliğim ve din konuları hakkında her alandan tecrübeliyim ve bu bölümde ileriye gitmek istiyorum müslümanlığa tekrar ısınmaya başladım ateistlikten uzaklaştığım bu dönemde bu bölümü okuyup hayatımı düzene sokup kendi ayaklarım üstüne çıkmak istiyorum. Meslek lisesine gitmek istedim ona bile gidemedim hayatıma hep fikirlerime karışıldı Keşke arkadaş ortamında olabildiğim kişiliğimi ailemede geçirseydim ama geçiremedim. Ailemden kastım sadece babam
6 yıl profesyonel müslümanlık yaptıktan sonra 18 yaşımda ateist oldum aşırı araştırmamdan sonra arapça diline hakimliğim ve din konuları hakkında her alandan tecrübeliyim ve bu bölümde ileriye gitmek istiyorum müslümanlığa tekrar ısınmaya başladım ateistlikten uzaklaştığım bu dönemde bu bölümü okuyup hayatımı düzene sokup kendi ayaklarım üstüne çıkmak istiyorum. Meslek lisesine gitmek istedim ona bile gidemedim hayatıma hep fikirlerime karışıldı Keşke arkadaş ortamında olabildiğim kişiliğimi ailemede geçirseydim ama geçiremedim. Ailemden kastım sadece babam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer